- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Başsağlığı dilemek içinEvleri niye geziyorsunuz ki zaten anlamadım
Sadece cenaze evine gidilir. Siz birkaç eve daha mı gidiyorsunuz anlayamadım ben yaBaşsağlığı dilemek için
Siz nasıl yapıyorsunuz
valla çok hafifti. yağını da şekerini de gerçekten çok az koymuşlardı. çok hafifti. çok yağlı ve şekerli olsaydı yemeyecektim yoksa.Aman yarabbim helva dedi
Evet katılıyorum haftaici zor tamamlıyorum benZipzip- günlük adım 6000 olabilir ya da 7000. fazla yapan yapıyor zaten. çünkü gerçekten bazen işin oluyor, keyfin olmuyor, yorgun oluyorsun adımlar zor geliyor.
Eline sağlık canımaz önce yarın ve haftasonu için unsuz şekersiz kek yaptım
Yarın tartı söyleyecek minnakliginiMinnaktı
Yarın annemde yine gün varYarın tartı söyleyecek minnakligini
Teşekkür ederim kaptanım
@Nikinik
@Elhan
@Willemijn-
Amine Busra
Kmsl Hnd
@minerva1988
@Kinoalihatun
Maviş şirinlerim bu hafta güzel bir haftaydi. Sizlerle aynı takımda olmak benim için onur. Yarın için başarılar canlarım.
Afiyet olsun canım.İyi geceler bugünkü menümü yazayım..
15 Aralık menüsü
Sabah 2 dilim yumurtalı ekmek, kahve, 1 büyük dilim peynir
Öğlen -- 1 gofret
15.30 1 dlm ekmek üzerine fıstık ezmesi, yarım muz,kahve
Akşam 1 tabak bezelye yemeği, yoğurt, salata
Bugünkü adım 3898
Dünkü adim 5172(dün işteydim fakat telefonu tasiyamadim cebim yoktu kıyafetimde..)
Hedef60kgolmak Cordelia Zipzip-
Afiyet olsun canımİyi geceler bugünkü menümü yazayım..
15 Aralık menüsü
Sabah 2 dilim yumurtalı ekmek, kahve, 1 büyük dilim peynir
Öğlen -- 1 gofret
15.30 1 dlm ekmek üzerine fıstık ezmesi, yarım muz,kahve
Akşam 1 tabak bezelye yemeği, yoğurt, salata
Bugünkü adım 3898
Dünkü adim 5172(dün işteydim fakat telefonu tasiyamadim cebim yoktu kıyafetimde..)
Hedef60kgolmak Cordelia Zipzip-
Derbi ertelemek miSeyyyyy o zaman bir hafta erteleyelim derbiyiben de sarışın olucam bu hafta
Bugün evdeydim yarında evdeyim. Güzel gidiyor şimdilik teşekkür ederimAfiyet olsun canım
İş nasıl gidiyor?
İnşallah canım ama bu iş senin için cooook iyi oldu. Mesleğin neydi?Bugün evdeydim yarında evdeyim. Güzel gidiyor şimdilik teşekkür ederimcumartesi öğlen gidicem akşam gelicem. Biraz zaman geçmiyor arada boş kalınca. Ama genel olarak iyi yavaş yavaş görev vermeye başladılar öyle daha iyi zaman geçiyor. Keşke kendi mesleğimi yapabilsem mesleğimin kıymetini anladım inşallah bir gün daha iyi bir şekilde geri dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?