Bilmiyorum ya. Herkes çok abartıyor. Birde benim kız ödev yapmayı şuan bile hiç sevmiyor. Bende ona set aldım ikinci dönem biraz biraz baslaticam elleri alişsin diye1. Sınıf evet zor ama açıkçası anaokulundan geçen cocuklar o kadar da etkilenmiyor canım gözünde büyütme
Allah yardımcın olsun canım 1 sınıf çok önemli gerçekten. İlk 4 sene çocuğun anneye veya evde babaya hani derslerinde yardımcı olacak birisine çok ihtiyacı var okulunu severse derslerini severse okul hayatı bayağı bir yön buluyorEvet yaştan yana avantajliyim. Hatta bence en verimli olabileceğim yaş aralığı başladı, 35-40 yaşa kadar hayatın en verimli yaşlari bence
Şuan istesemde tam zamanlı işe giremem yoksa iş bulurum yine ön muhasebede. Hem o mesleği istemiyorum ama geçici de olsa çalışamam. Çocuklar elimi bağlıyor. Hadi küçüğü 3 yaştan sonra (şubattan sonra) kreşe bile versem diğeri seneye 1. Sınıf. Ve kimden duysam 1.sinif çok zor ve çok önemli diyorlar. Bencede çok çok önemli. En azından 2. Sınıf olmalı ki ödevlerini kendi yapabilecek duruma gelsin. Okumayı biraz öğrensin. Yoksa küçük kreşe gidince büyüğün annemlere çok etkiside olmaz. birde annem gönülsüz işte bakmaya zaten
O zaman o börek bir iki ay sonra yenirCikamam cok kilo aldim
Haftaya sizi kraliçe yaparızHahahajhhhh
Estağfurullah ne kusurufesang o yüzden bende madem düzenli işte calisamicam en azından kendimi gelistireyim diyorum. Seneye Allah nasip ederse dgs ile kazanmış olursam açıktan güzelce okulumu tamamlarım. Kurslara katılıp sertifikamida alırım. Belki o alanda part time stajyer işlere başlar kendimi geliştirir öyle güzel bir iş nasip olur hayırlısı inşallah çok güzel hayallerim var. Daha önce hiç kendimle ilgili birşeyler hayal etmemiştim . Canı gönülden isteyip onun için cabalamadim bu ilk olucak... Keşke üniversiteye başlamadan önce olsaydı, ama bunları yasamasam bu tecrübeyi edinmiş olamazdım. Ay ne çok konuştum ya kusura bakma
Ya işten gelip ödev yaptırmam gerekse ev işine asla vakit kalmaz. Cocukla ilgilenmem şart olur... Bu sefer kendime hiç zaman ayiramam. Ama 2. Sınıftan sonra başında oturmama gerek kalmaz belki arada işimi yaparim ona bakarım yazar okur kendi en azındanAllah yardımcın olsun canım 1 sınıf çok önemli gerçekten. İlk 4 sene çocuğun anneye veya evde babaya hani derslerinde yardımcı olacak birisine çok ihtiyacı var okulunu severse derslerini severse okul hayatı bayağı bir yön buluyor
Kesinlikle önden biraz gir kanına, yazı yazmaya harf öğrenmeye yavaş yavaş başlasınBilmiyorum ya. Herkes çok abartıyor. Birde benim kız ödev yapmayı şuan bile hiç sevmiyor. Bende ona set aldım ikinci dönem biraz biraz baslaticam elleri alişsin diye
Evet canim cok yedim simdiye kadar zaten 2 ay beklerimO zaman o börek bir iki ay sonra yenir
Kuzu çok güzel online kulüpler vs var kullanmak lazım. Discordda çok kanalalr varBen teoride iyi biliyorum ama konuşmak beni de zorluyor bebeğim
YDS ne oluyordu dil mi, bence hiç bir şey için geç değil. Arkadaşım ticaret meslek lisesinden iyi bir puanla ilahiyat ingilizce okudu. Şuan öğretmen olarak atandı şırnakta görev yapıyorEstağfurullah ne kusuru
Aksine şu an senin için çok heyecanlandım hatta ben de YDS sınavı için mi çalışsam gaza geliyorum sanki
Canim benim oğlum 3. Sınıf. Okulu tam gün. 2.30da dersi bitiyor etüt başlıyor eve 17.30 civarı geliyor ben çoktan eve gelmiş oluyorumfesang senin çocuğa kimse bakıyor mu şuan, aynı anda mi eve geliyosunuz
Evet valla öyle bir set almışım ki 2 yıl yeter bizeKesinlikle önden biraz gir kanına, yazı yazmaya harf öğrenmeye yavaş yavaş başlasın
Evet ben anlama yönünden çok iyiyim yazmada okumada hiçbir sıkıntım yok. Tek konuşma (en önemlisiKuzu çok güzel online kulüpler vs var kullanmak lazım. Discordda çok kanalalr var
Evet canım yabanci dil sınavı. Ben arapça ogretmeniyim ama İngilizceden sınava girip maaşa zam olsun istiyorumYDS ne oluyordu dil mi, bence hiç bir şey için geç değil. Arkadaşım ticaret meslek lisesinden iyi bir puanla ilahiyat ingilizce okudu. Şuan öğretmen olarak atandı şırnakta görev yapıyor
Evet 2. 3. Sınıf daha başka tabi.. etüt her okulda olmuyor degil mi, devlet okulu muCanim benim oğlum 3. Sınıf. Okulu tam gün. 2.30da dersi bitiyor etüt başlıyor eve 17.30 civarı geliyor ben çoktan eve gelmiş oluyorum
Ama kendi anahtarı da var, toplantıya falan kalırsam eve kendi giriyor sıkıntı yok
Çok iyi yapmışsın kesene bereketEvet valla öyle bir set almışım ki 2 yıl yeter bize
Devlet okulu canım. 1. Sınıfta pandemi vardı etüt olmadı 2. Sınıfta derhal verdimEvet 2. 3. Sınıf daha başka tabi.. etüt her okulda olmuyor degil mi, devlet okulu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?