Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

1. Sınıf evet zor ama açıkçası anaokulundan geçen cocuklar o kadar da etkilenmiyor canım gözünde büyütme
Bilmiyorum ya. Herkes çok abartıyor. Birde benim kız ödev yapmayı şuan bile hiç sevmiyor. Bende ona set aldım ikinci dönem biraz biraz baslaticam elleri alişsin diye

Allah yardımcın olsun canım 1 sınıf çok önemli gerçekten. İlk 4 sene çocuğun anneye veya evde babaya hani derslerinde yardımcı olacak birisine çok ihtiyacı var okulunu severse derslerini severse okul hayatı bayağı bir yön buluyor

Estağfurullah ne kusuru
Aksine şu an senin için çok heyecanlandım hatta ben de YDS sınavı için mi çalışsam gaza geliyorum sanki

Ya işten gelip ödev yaptırmam gerekse ev işine asla vakit kalmaz. Cocukla ilgilenmem şart olur... Bu sefer kendime hiç zaman ayiramam. Ama 2. Sınıftan sonra başında oturmama gerek kalmaz belki arada işimi yaparim ona bakarım yazar okur kendi en azından

Estağfurullah ne kusuru
Aksine şu an senin için çok heyecanlandım hatta ben de YDS sınavı için mi çalışsam gaza geliyorum sanki
YDS ne oluyordu dil mi, bence hiç bir şey için geç değil. Arkadaşım ticaret meslek lisesinden iyi bir puanla ilahiyat ingilizce okudu. Şuan öğretmen olarak atandı şırnakta görev yapıyor

fesang senin çocuğa kimse bakıyor mu şuan, aynı anda mi eve geliyosunuz
Canim benim oğlum 3. Sınıf. Okulu tam gün. 2.30da dersi bitiyor etüt başlıyor eve 17.30 civarı geliyor ben çoktan eve gelmiş oluyorum

Ama kendi anahtarı da var, toplantıya falan kalırsam eve kendi giriyor sıkıntı yok

YDS ne oluyordu dil mi, bence hiç bir şey için geç değil. Arkadaşım ticaret meslek lisesinden iyi bir puanla ilahiyat ingilizce okudu. Şuan öğretmen olarak atandı şırnakta görev yapıyor
Evet canım yabanci dil sınavı. Ben arapça ogretmeniyim ama İngilizceden sınava girip maaşa zam olsun istiyorum

Evet 2. 3. Sınıf daha başka tabi.. etüt her okulda olmuyor degil mi, devlet okulu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…