2 çocuk olan evde ise bulaşık asla bitmez. Bir şekeri, çikolatayi bile kaseye koyup yiyen hanımlar varBen de mutfağı toplayım
4 kişilik bir ailede 5 sefer sofra neden kuruluyor yav neden
Afiyet olsun canım15 Aralık 2022
sabah 09.20
1 yumurta, peynir, domates salatalık, 1 wasa, 1 orta boy muz
öğlen 12.20
avuç içi kadar balık, 1 kepçe çorba, az salata, 2 yk az yağlı az şekerli irmik helvası
ara 16.00
1 minik elma, 15 çiğ kuruyemiş
akşam 19.20
1 kase hamsi buğulama, bol salata
yatana kadar 1,5 lt den fazla suZipzip- erenmothers Cordelia @SebastianCheesecake
Bizde de beyler2 çocuk olan evde ise bulaşık asla bitmez. Bir şekeri, çikolatayi bile kaseye koyup yiyen hanımlar var
Derbi olsun bence
Börek yesem 30.000 adim atsam
Evet gerçekten çok iyi geldi bu aralar hep bunu söylüyorum herkese maşallah diyeyimİnşallah canım ama bu iş senin için cooook iyi oldu. Mesleğin neydi?
O kadar güzel bir börek yani ben olsam yarın dahil hiç kaçamak yapmam borekten yer üzerine 15 bin adım tamamlardımBörek yesem 30.000 adim atsam
Yaşın çok genç kesinlikle erteleme ve ne yapabiliyorsan yap güzelimEvet gerçekten çok iyi geldi bu aralar hep bunu söylüyorum herkese maşallah diyeyim
Normalde ben lise de bilgisayarlı muhasebe okudum, onlisansta dış ticaret okudum. Ama hem istemeyerek okuduğum için hemde dil bilgim yetersiz olduğu için ben hep ön muhasebe olarak çalıştım. Maalesef eğitimim de o alanda olmadığından çoğu zaman yetersiz kaldım. O yüzden mesleği pek sevemiyorum. Şimdi Allah nasip ederse dgsye girip açıktan çalışma ekonomisi okumak istiyorum. İnsan kaynakları alanında birkaç tanede sertifika alıp o alana yönelmek istiyorum. Hatta çok ileride yüksek lisans hayalim bile varneden olmasın dimi hayal etmenin zararı yok
Afiyet olsun bebeğim15 Aralık Perşembe
Sabah 10.00
İki dilim çavdar ekmeği arasına hindi füme
2 ceviz 1 dilim süzme peynir
3 çeri domates 1 acı yeşil biber
Ara 16.00
Orta şekerli türk kahvesi
Akşam 19.00
Bir dilim patatesli börek
Bir bardak ayran
Bir kaseden biraz fazla salata
erenmothers Zipzip- @Kmsl Hnd @SebastianCheesecake
Umarim güzel kaptanımAfiyet olsun bebeğimyarın güzel eksiler getirsin sana
erenmothers Cordelia @SebastianCheesecake
15 aralık
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 domates
Ara 1 cennet hurması
Ara 1 kahve 2 dilim bitter
19.30 1 kase çorba 2 servis kaşığı bulgur pilavı 1 bardak ayran
2 litre su
Eki Görüntüle 3177599
15 Aralık 2022
sabah 09.20
1 yumurta, peynir, domates salatalık, 1 wasa, 1 orta boy muz
öğlen 12.20
avuç içi kadar balık, 1 kepçe çorba, az salata, 2 yk az yağlı az şekerli irmik helvası
ara 16.00
1 minik elma, 15 çiğ kuruyemiş
akşam 19.20
1 kase hamsi buğulama, bol salata
yatana kadar 1,5 lt den fazla suZipzip- erenmothers Cordelia @SebastianCheesecake
Bal damlıyor ağzından güzel kaptanımAfiyet olsun güzellerimyarın inşallah güzel eksiler getirsin size bu hafta ki çabanız
Evet yaştan yana avantajliyim. Hatta bence en verimli olabileceğim yaş aralığı başladı, 35-40 yaşa kadar hayatın en verimli yaşlari benceYaşın çok genç kesinlikle erteleme ve ne yapabiliyorsan yap güzelim
1. Sınıf evet zor ama açıkçası anaokulundan geçen cocuklar o kadar da etkilenmiyor canım gözünde büyütmeEvet yaştan yana avantajliyim. Hatta bence en verimli olabileceğim yaş aralığı başladı, 35-40 yaşa kadar hayatın en verimli yaşlari bence
Şuan istesemde tam zamanlı işe giremem yoksa iş bulurum yine ön muhasebede. Hem o mesleği istemiyorum ama geçici de olsa çalışamam. Çocuklar elimi bağlıyor. Hadi küçüğü 3 yaştan sonra (şubattan sonra) kreşe bile versem diğeri seneye 1. Sınıf. Ve kimden duysam 1.sinif çok zor ve çok önemli diyorlar. Bencede çok çok önemli. En azından 2. Sınıf olmalı ki ödevlerini kendi yapabilecek duruma gelsin. Okumayı biraz öğrensin. Yoksa küçük kreşe gidince büyüğün annemlere çok etkiside olmaz. birde annem gönülsüz işte bakmaya zaten
Haftaya hemen çıkacak mı yarışmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?