Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah canım ama bu iş senin için cooook iyi oldu. Mesleğin neydi?
Evet gerçekten çok iyi geldi bu aralar hep bunu söylüyorum herkese maşallah diyeyim
Normalde ben lise de bilgisayarlı muhasebe okudum, onlisansta dış ticaret okudum. Ama hem istemeyerek okuduğum için hemde dil bilgim yetersiz olduğu için ben hep ön muhasebe elemanı olarak çalıştım. Maalesef eğitimim de o alanda olmadığından çoğu zaman yetersiz kaldım. O yüzden mesleği pek sevemiyorum. Şimdi Allah nasip ederse dgsye girip açıktan çalışma ekonomisi okumak istiyorum. İnsan kaynakları alanında birkaç tanede sertifika alıp o alana yönelmek istiyorum. Hatta çok ileride yüksek lisans hayalim bile var neden olmasın dimi hayal etmenin zararı yok

Yaşın çok genç kesinlikle erteleme ve ne yapabiliyorsan yap güzelim

Afiyet olsun güzellerim yarın inşallah güzel eksiler getirsin size bu hafta ki çabanız

Yaşın çok genç kesinlikle erteleme ve ne yapabiliyorsan yap güzelim
Evet yaştan yana avantajliyim. Hatta bence en verimli olabileceğim yaş aralığı başladı, 35-40 yaşa kadar hayatın en verimli yaşlari bence
Şuan istesemde tam zamanlı işe giremem yoksa iş bulurum yine ön muhasebede. Hem o mesleği istemiyorum ama geçici de olsa çalışamam. Çocuklar elimi bağlıyor. Hadi küçüğü 3 yaştan sonra (şubattan sonra) kreşe bile versem diğeri seneye 1. Sınıf. Ve kimden duysam 1.sinif çok zor ve çok önemli diyorlar. Bencede çok çok önemli. En azından 2. Sınıf olmalı ki ödevlerini kendi yapabilecek duruma gelsin. Okumayı biraz öğrensin. Yoksa küçük kreşe gidince büyüğün annemlere çok etkiside olmaz. birde annem gönülsüz işte bakmaya zaten

1. Sınıf evet zor ama açıkçası anaokulundan geçen cocuklar o kadar da etkilenmiyor canım gözünde büyütme

fesang o yüzden bende madem düzenli işte calisamicam en azından kendimi gelistireyim diyorum. Seneye Allah nasip ederse dgs ile kazanmış olursam açıktan güzelce okulumu tamamlarım. Kurslara katılıp sertifikamida alırım. Belki o alanda part time stajyer işlere başlar kendimi geliştirir öyle güzel bir iş nasip olur hayırlısı inşallah çok güzel hayallerim var. Daha önce hiç kendimle ilgili birşeyler hayal etmemiştim . Canı gönülden isteyip onun için cabalamadim bu ilk olucak... Keşke üniversiteye başlamadan önce olsaydı, ama bunları yasamasam bu tecrübeyi edinmiş olamazdım. Ay ne çok konuştum ya kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…