Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canım yabanci dil sınavı. Ben arapça ogretmeniyim ama İngilizceden sınava girip maaşa zam olsun istiyorum
O zaman bence hazirlanip girmelisin. İyi bir fark olacaksa değerlendir ah ah lisede İngilizcem bayağı iyiydi kompozisyon bile yazıyodum ne güzeldi ya. Sanki herşeyi unuttum şuan bazen çok üzülüyorum neden kendime bunu yaptım. Hayatımı çocuklar için sifirlamisim gibi. Belkide çocuklara ofkemde burdan geliyordu

Çok iyi yapmışsın kesene bereket
Bir de sana tavsiyem dikkat geliştirici setler var düşünür müsün bilmem odaklanma için yardımcı oluyor
O tarz birşey aldım ama bu daha kapsamlı oldu. İçinde öyle çok kitap çıktı ki 1 yılda bitiremeyiz kesin

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-15-23-37-02-674_trendyol.com.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 23
Dil nankör canım kullanilmazsa unutuluyor ama ufak bir tekrar yetiyor
Ben de oğlum doğduktan sonra çok ihmal ettim her şeyi. Neyse ki büyüdü artık

Devlet okulu canım. 1. Sınıfta pandemi vardı etüt olmadı 2. Sınıfta derhal verdim her okulda oluyor mu bilmiyorum açıkçası ama idare para kazanıyor sonuçta
Öyle birşey olsa bende düşünürdüm çalışan anneler için özellikle çok iyi olur bence. Hem ödev yapabilmesi açısından da iyi olur

Dil nankör canım kullanilmazsa unutuluyor ama ufak bir tekrar yetiyor
Ben de oğlum doğduktan sonra çok ihmal ettim her şeyi. Neyse ki büyüdü artık
Evet üni de bile bayağı unutmustum. Ama sanki şuan öğrendiğim herşeyi unutmuşum gibi hissediyorum. Edebiyatın tarihim çok iyiydi ve çok ilgiliydim mesela.. kitap okumaya bile kaç yıl ara vermişim okuyamiyodum..

minerva1988 prokızımın dediği gibi aslında haftalık plan ile her birine vakit ayirabiliriz

Minerva gazla bizi bebekim

Afiyet olsun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…