O zaman bence hazirlanip girmelisin. İyi bir fark olacaksa değerlendirEvet canım yabanci dil sınavı. Ben arapça ogretmeniyim ama İngilizceden sınava girip maaşa zam olsun istiyorum
O tarz birşey aldım ama bu daha kapsamlı oldu. İçinde öyle çok kitap çıktı ki 1 yılda bitiremeyiz kesinÇok iyi yapmışsın kesene bereket
Bir de sana tavsiyem dikkat geliştirici setler var düşünür müsün bilmem odaklanma için yardımcı oluyor
Dil nankör canım kullanilmazsa unutuluyor ama ufak bir tekrar yetiyorO zaman bence hazirlanip girmelisin. İyi bir fark olacaksa değerlendirah ah lisede İngilizcem bayağı iyiydi kompozisyon bile yazıyodum ne güzeldi ya. Sanki herşeyi unuttum şuan bazen çok üzülüyorum neden kendime bunu yaptım. Hayatımı çocuklar için sifirlamisim gibi. Belkide çocuklara ofkemde burdan geliyordu
Hahaha yok yahu bakarsın çok sever erkenden biterO tarz birşey aldım ama bu daha kapsamlı oldu. İçinde öyle çok kitap çıktı ki 1 yılda bitiremeyiz kesin
Öyle birşey olsa bende düşünürdüm çalışan anneler için özellikle çok iyi olur bence. Hem ödev yapabilmesi açısından da iyi olurDevlet okulu canım. 1. Sınıfta pandemi vardı etüt olmadı 2. Sınıfta derhal verdimher okulda oluyor mu bilmiyorum açıkçası ama idare para kazanıyor sonuçta
O taşlarla oynamayı çok sevdi. Henüz yazi kitaplarına geçmedimHahaha yok yahu bakarsın çok sever erkenden biter
Bizim öğretmen etüte 3 ders koymuş 2 saat ders 1 saat oyunÖyle birşey olsa bende düşünürdüm çalışan anneler için özellikle çok iyi olur bence. Hem ödev yapabilmesi açısından da iyi olur
Yavaştan ufak ufak yazıya da geçersin canımO taşlarla oynamayı çok sevdi. Henüz yazi kitaplarına geçmedim
Evet üni de bile bayağı unutmustum. Ama sanki şuan öğrendiğim herşeyi unutmuşum gibi hissediyorum. Edebiyatın tarihim çok iyiydi ve çok ilgiliydim mesela.. kitap okumaya bile kaç yıl ara vermişim okuyamiyodum..Dil nankör canım kullanilmazsa unutuluyor ama ufak bir tekrar yetiyor
Ben de oğlum doğduktan sonra çok ihmal ettim her şeyi. Neyse ki büyüdü artık
Evet üni de bile bayağı unutmustum. Ama sanki şuan öğrendiğim herşeyi unutmuşum gibi hissediyorum. Edebiyatın tarihim çok iyiydi ve çok ilgiliydim mesela.. kitap okumaya bile kaç yıl ara vermişim okuyamiyodum..
Kahvaltı
13:30
1 yumurta sarısı
1 dilim karnabahar gratin
5 zeytin (3 tanesinin çekirdeği)
Ceviz
Akşam
18:30
2 dilim pomelo
1 dilim karnabahar gratin
1 kase salata
1,5 lt su
2 kupa kahve
3 kupa çay
1 kupa farklı bir çay
@Zipzip-
Cordelia
Hedef60kgolmak
@belmayne
15 Aralık Perşembe
Sabah 10.00
İki dilim çavdar ekmeği arasına hindi füme
2 ceviz 1 dilim süzme peynir
3 çeri domates 1 acı yeşil biber
Ara 16.00
Orta şekerli türk kahvesi
Akşam 19.00
Bir dilim patatesli börek
Bir bardak ayran
Bir kaseden biraz fazla salata
@erenmothers @Zipzip- @Kmsl HndHedef60kgolmak
@erenmothersCordelia Hedef60kgolmak
15 aralık
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 domates
Ara 1 cennet hurması
Ara 1 kahve 2 dilim bitter
19.30 1 kase çorba 2 servis kaşığı bulgur pilavı 1 bardak ayran
2 litre su
Eki Görüntüle 3177599
İyi geceler bugünkü menümü yazayım..
15 Aralık menüsü
Sabah 2 dilim yumurtalı ekmek, kahve, 1 büyük dilim peynir
Öğlen -- 1 gofret
15.30 1 dlm ekmek üzerine fıstık ezmesi, yarım muz,kahve
Akşam 1 tabak bezelye yemeği, yoğurt, salata
Bugünkü adım 3898
Dünkü adim 5172(dün işteydim fakat telefonu tasiyamadim cebim yoktu kıyafetimde..)
Hedef60kgolmak Cordelia @Zipzip-
Gazliycam her yerde rehberlik asdffminerva1988 prokızımın dediği gibi aslında haftalık plan ile her birine vakit ayirabiliriz
Minerva gazla bizi bebekim
Teşekkürler kekimAfiyet olsun canlarım
Ya hahahahGazliycam her yerde rehberlik asdff
Tut elimi fırlat havalaraSeviyorum sizleri çok el ele verip yukselelim:))
Selam canımcımSelam kızlar :)
Kuşum benim :))Tut elimi fırlat havalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?