Güzel eksi, tebrikler canım.
Herhangi menü yazayım haftaya cuma günü tartilip başlayayım cordeliamÇok sevindim bu hafta seni seçtim pikacu
Günaydın canım
Ben geri kafalıyim. Tıbba inanıyorum. Doktor ilaç tavsiye ederim..tuzlu gargara yap. İşyerinde tuz vardır. Çok geçmiş olsun
Günaydın canım
Muhteşem
Günaydın canım. Geçmiş olsuniyi haberlerini bekliyoruz. Buraya gel bir basla motivasyon gelir canım. Yoksa zor oluyor. Gel hadi bekliyorz
günaydın yıldızim
Tebrikler canım
Yorgunum canım evde tadilat vardı temizlikti isdi güçtü derken yoruldum buraya hiç gelemedim ama hep aklımdaydınız sen nasıl oldun daha iyi misinNasılsın canım, nerelerdesin
Hoşbuldum kaptanımGeçmiş olsun canim dikkat et kendine
Günaydın canim hosgeldin
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Kolay gelsin canim islerinde
Endoskopi sonucunda insallah guzel cikar
Teşekkür ederim canımGuzel eksi tebrik ederim ablacim
Yesile ekliyorum Allah kabul etsin
Tamam canim ekledim sariya
Guzel eksi tebrik ederim canim
Ekledim sariya canim
Birlikte sevinelim inşallahIyi dersler fesangim
Hayırlı cumalar canim
Allah sifa versin Elhoşumm insallah senin sonuclarinda guzel cikar
Sağ ol bitanemAllah kabul etsin kuşum
Evde eşya varken tadilat çok zor canım yeni taşınmış gibi oldum desem yeridir bitti ama çok yorgunum neyse geçer yeterki sağlık olsun.sanada geçmiş olsun canım inşallah sonuçlarımız temiz çıkacak ben inanıyorum.benimde anestezili olacak ayın 21 yada 22 nde gidip anestezi muayenesi olacam 27 sinde sabah saatlerinde endoskopi çekilecek bir gece önceden gece saat 12 den sonra birsey yiyip icilmiyecek söylendi o kadar başka bir şey yok.Doğalgazıniz hayırlı olsun canım. Ağustosta aynı cileleri yaşadım anlıyorum seni. Senden iki gün sonra da benim endoskopim var. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Anestezili olduğu için 18/19 Aralık' ta tetkikler için hastaneye gelmem istendi. Seninki nasıl olacak?
Sen daha harika çıktın kraliçemHarikasın balımtebrik ederim
oleyyyyy
Sağolasın canım stres hayatın bir parçası ama beslenmeyle ilgisi var özellikle acı yiyince ve kahve içince çok ağrıyor ikisininde çok seviyorum.Rica ederim saracım,meraklanma sakın önemli bişey yoktur,gastritin sebebleride genelde stresten kaynaklıda olabiliyor yada beslenmeylede alakalı.
Hoşbuldum canım inşallahBir şey çıkmayacağından eminim bitanem
Hoşgeldin
Muhteşem artılar gitmiş eksi olmuş.Eki Görüntüle 3177752
Geçen cuma 68.1
Bugün 67.8
Fark -300 gr
Bu kadar verebildim
Zipzip- Cordelia erenmothers
Kaptanım yeşil takimdayim bu hafta iznin olursa. Kaza oruçlarina başlayacağim da.
Ooo başlıyoruz. Hayırlı olsun kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?