Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nasılsın bugün

Günaydın bitanem naber
iyiyim canım. kalktık çarşafları değiştirip makineye attık astık falan. fit kek yaptım şimdi yeşil çayla tarçınlı orta boy bir muz yedim. az sonra kalkıp yumurtalı kahvaltımı yapacağım. böyle yani

Adimsayar siparisi verdim,en ucuzundanönceki pahali, kaliteli markaydi, bu sefer de ucuz olsun . Para zor yetmeye basladi
hayırlı olsun canım. güle güle kullan. haklısın bileklik fiyatları çok arttı. öncelikler farklı tabi her evde. Allahın izniyle iyi çıkar.

hayırlı olsun canım. güle güle kullan. haklısın bileklik fiyatları çok arttı. öncelikler farklı tabi her evde. Allahın izniyle iyi çıkar.
Sağ ol , insaallah. Bazi memnun olmadiklari yorumlara bakip almadim ki cok da ucuz diildi onlar. Bu aldigim baska siteden ve yorum yoktu :)) bakalim hayirlisi.

Afiyet olsun Elhoşumm
Günaydın güzel pazarlar.
Günaydın Elhoşumm

Avatar 2ye gideceğim canım. Yani inşallah Gittikçe bir üşengeçlik biniyor omuzlarıma. Dün akşam salon dolu olduğu için gidemedim, bugün bacağız artık duruma göre.
Iyi seyirler canim
Günaydın canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın fesangim

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…