- 31 Temmuz 2020
- 20.459
- 60.420
- 598
Kaçsın ayollllBende yapsam bari şöyle güzellikler. Kilolar kaçar belki
valla sorma gece ben de geç yatınca ilki 22.30 ve ikincisi 01.00 olmak üzere iki ara öğün yaptım ve toplamda 1+1/4 tb galeta, 2-3 tk bitter çokokrem, 1 kk peynir, 1 incecik dilim karakılçık tbe yedimÇok üzülme canım, gecenin bir körü çikolata paketinin içine düştüm
Şu 21 gün şekersiz diyetler varya, aslında amaç barsaklardaki şekerle beslenen kötü bakterilerin besinini azaltıp öldürmek, iyi bakterilerinde nüfusunu azaltmak. Barsak 2.beyin diye boşuna denmiyor. Bitten küçük bakteriler bizi ele geçiriyor
Ooh ne işler görmüş benim tatlımiyiyim canım. kalktık çarşafları değiştirip makineye attık astık falan. fit kek yaptımşimdi yeşil çayla tarçınlı orta boy bir muz yedim. az sonra kalkıp yumurtalı kahvaltımı yapacağım. böyle yani
alışırsın bebeğimArtida olmak ne kötü, zarardan kâr etmek gibi bi seymis
Kendimi borc ödüyo gibi hissediyorum ayrica. Daha borclar bitecek de, düzlüge cikicam da
İyi pazarlar hoşgeldin pastelim fitimGünaydın iyi pazarlar hanımlar
Günaydın canimGünaydın bu gece herkes deliksiz uyumuş sabah mesajları okudum ama cevap yazamadım
Günaydın çiçeğim
Günaydın kaptanimHerkese günaydınlar
Hoşbuldum minnoşİyi pazarlar hoşgeldin pastelim fitim
Arkadan uyudum deme mavişim? Yüreğime inervalla sorma gece ben de geç yatınca ilki 22.30 ve ikincisi 01.00 olmak üzere iki ara öğün yaptım ve toplamda 1+1/4 tb galeta, 2-3 tk bitter çokokrem, 1 kk peynir, 1 incecik dilim karakılçık tbe yedim
Tanıdık geldiGünaydın mutlu pazarlar
Teşekkürler kaptanım. Gelir gelmez yazdım.240.000 tebrikler
Günaydın pastelfitimGünaydın iyi pazarlar hanımlar
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun pastelfitim
Geçmiş olsunGünaydın kızlar ya benim saatim alerji yaptı sanırım bugün takmasam ama telefon sürekli yanımda olmadığı için adımım da olmayacak ne diyorsun kaptanim sen ne dersen oZipzip- Eki Görüntüle 3178519
evet ama onu sadece ben yemedim. çoğu bitti. 3 dilimi de derin dondurucudaAfiyet olsun canim
Günaydin canim
Cuma gunude kek yapmistin sanki
Afiyet olsun fesangim
Arkadan uyudum deme mavişim? Yüreğime iner
Tanimazsiniz bizim kralicemizAyy kim ki?
cordiş sensin de miHerkese günaydınlar
Iyi yapmissin canim afiyet olsun ellerine saglikevet ama onu sadece ben yemedim. çoğu bitti. 3 dilimi de derin dondurucudamuz almıştım biraz abartmışım indirimde diye. yedik ama bir sürü var. biliyorsun muz da çabuk bozuluyor. onlardan da ekleyip şekersiz fit kek yaptım. tarifi diğerinden başka ama. evde sağlıklı alternatif oluyor. kalanını yine derin dondurucuya atarım. hazırda iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?