- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.209
- 1.423
- 60
Yok şu anda olsa kesin mideye inmişti bile,duryarın alayım hemenn bayram edeym azcıkÇarşambaya kadar gofret ye ablacım çarşamba boşarsın zalimi
Ellerine sağlık kuzumKimse de bana emeğine sağlık demedi
O kadar foto kopyaladım hiç mi kıymeti yok
Al ortim kurtar beni bu hayattanOrtimmm neettiler sana addalaramı yolladılar yoksagelvcem herhalde yakında yeşil takıma şu diş tedavim başlasın nasılsa yemşyecem gene alırım seni yanımaaa
Az kaldı ortim gelecek herhalde kurtarcam seni sjksjksjkAl ortim kurtar beni bu hayattan
Selamlar momicimmSelammmm şeker
Çok sevindim senin adınaSağol kaptancım
Geçen cuma 75.0 kg
Bugün 74.2 kg
Fark -800 gr
Yüzde %1.07
Bunu da iliştireyim mesaja
YerimmmTeşekkürler canlarım
O güzel ellerinden öperimellerine emeğine kalbine sağlık
Keyifli kahveleriniz olsun.Uyuyakalmışım arkadaşım kahveye gelecek muck muck
Allah'ım çok popülerim bea
Eline saglik dostum. Seni de etiketleyecektik dimi bu sefer, emin olamamistim.
Ağız tadıyla ye canımEve gelirken komsuya denk geldim, birakiyim.dedi, zaten 5 dakika falan vardi eve. Markete gidiyordum dedim, iyi su falan tasiriz dedim. Allah razi olsun iyi oldu arabayla. Arti gecerken peynirciye ve firina da ugradim . Ay cok iyi oldu, cok sükür. Soda aldim toplubaskaaa , misir ekmegi, cavdar ekmegi, Ezine peyniri, eski kasar, kaymak, selanik gevreği, peynir tatlisi (az aldim ama diyetteyim) heh simdi aklima geldi. Tuzsuz lor bu da diyette iyi gider. Mutfak rafi aldim 3 tane, c.kraker vb
Sag ol canim benimAğız tadıyla ye canım
Komşunun da yüreğine sağlık
Selam, ben de dogru durust gecmis yapamiyorum. İyiyiz çok şükür. Sen nasilsin?Selam veriyorum bir daha bakamıyorum. Herkes iyi mi neler yapıyorsunuz
İyiyim çok şükür çocuklarla cildirmacaSelam, ben de dogru durust gecmis yapamiyorum. İyiyiz çok şükür. Sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?