Spor listesini hazırlıyorum. Haftasonu kırmızıda idin. O yüzden değiştirmedim.Ben mavi takımım rica etsem duzeltelim:) kırmızı takımda görünmek istemiyorum ahahaha
Tamam tatlım takılıyorum:) bu aradaSpor listesini hazırlıyorum. Haftasonu kırmızıda idin. O yüzden değiştirmedim.
Verilen üye geri alınmaz :)Eline sağlık fesangim
Iptal edebiliyor muyuz
Ne yapalim bu hafta böyle olsunVerilen üye geri alınmaz :)
4 gün aç gezicem asdfg her şey yeni kaptanım için asffgNe yapalim bu hafta böyle olsun
Onu yazicaktim ben deSitede guncelleme olmus sanirim renkler değişmiş
Evet değişmiş alıntılar kavun içi rengi olmuş.Sitede guncelleme olmus sanirim renkler değişmiş
Afiyetle ye güzel günlerde kullan canım.Eve gelirken komsuya denk geldim, birakiyim.dedi, zaten 5 dakika falan vardi eve. Markete gidiyordum dedim, iyi su falan tasiriz dedim. Allah razi olsun iyi oldu arabayla. Arti gecerken peynirciye ve firina da ugradim . Ay cok iyi oldu, cok sükür. Soda aldim toplubaskaaa , misir ekmegi, cavdar ekmegi, Ezine peyniri, eski kasar, kaymak, selanik gevreği, peynir tatlisi (az aldim ama diyetteyim) heh simdi aklima geldi. Tuzsuz lor bu da diyette iyi gider. Mutfak rafi aldim 3 tane, c.kraker vb
Teşekkürler poldelya canım.
O seni bulmuş boşamaz ki çekişmeli olur ben diyeyimÇarşambaya az kaldı öğlene kadar tıkıncıya kadar yemem lazım,nasılsa aç kalacam kaç günbugün aradılar hastaneden tok karnına gelin diye sonrası yoğurt çorba gofreti boşamam lazım aklım kalacak yoksamm
Yazılar ince karakterli olmuş cevapla da değişmiş galiba.Sitede guncelleme olmus sanirim renkler değişmiş
Donuna kadar alayımonun sjksjkjsksjkTeşekkürler poldelya canım.
O seni bulmuş boşamaz ki çekişmeli olur ben diyeyim
Çok değişmiş bu sefer,yazılar daha ufalmış sanki.Yazılar ince karakterli olmuş cevapla da değişmiş galiba.
Tadina bak bir daha ne zaman bulacaksınYa okulda yerli malı var her yerde çok güzel şeyler
Alintida ki isimlerde turuncu görünüyorYazılar ince karakterli olmuş cevapla da değişmiş galiba.
Alışırız bir kac gune renklereEvet değişmiş alıntılar kavun içi rengi olmuş.
Canım seni kim durduruyor kaptanin mıYa okulda yerli malı var her yerde çok güzel şeyler
Turuncu ve yeşil secebiliyorsun istersenNick rengini nasıl yapıyoruz ben yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?