Yok canım ben sadece kaptanların bildirimine baktımEline saglik dostum. Seni de etiketleyecektik dimi bu sefer, emin olamamistim.
Sen nasılsın nasıl gidiyorSelam veriyorum bir daha bakamıyorum. Herkes iyi mi neler yapıyorsunuz
Ay dün öyle yoğundu ki. Bugün evdeyim. Dün epey yorulmuşum. Bugünde canım hiç birşey yapmak istemiyor. Evi kim temizlicek bilmemSen nasılsın nasıl gidiyor
Alıştın mi?
Boşver yine kirleniyor nasılsaAy dün öyle yoğundu ki. Bugün evdeyim. Dün epey yorulmuşum. Bugünde canım hiç birşey yapmak istemiyor. Evi kim temizlicek bilmem
Teşekkürler
Arttır ablacım su da önemliBu hafta biraz artırayım bakalım da hareket yok canım, dün dizim tekrar şiddetli ağrımaya başladı.
Evde de çok pratik olmak zorundayım
Teşekkür dostumGüzel eksi dostum benim
Selam ablacımSelamın hello gençlerrr
Teşekkür ediyorumÇok sevindim senin adına
Eline sağlık fesangimKimse de bana emeğine sağlık demedi
O kadar foto kopyaladım hiç mi kıymeti yok
Nasıl gidiyor alıştınmı iş durumuna,bırak salllatemizzliyoruzda ne oluyor gene batıyor hep.Ay dün öyle yoğundu ki. Bugün evdeyim. Dün epey yorulmuşum. Bugünde canım hiç birşey yapmak istemiyor. Evi kim temizlicek bilmem
Selamlar kekcimTeşekkürler
Arttır ablacım su da önemli
Teşekkür dostum
Selam ablacım
Teşekkür ediyorum
Kovulduk ey halkım asdfg 4 gün aç gezicem ve bir zamanlar şişko ama gururlu bir Minerva vardı diycam:)
Menu icerigini yazmadi
Evet gizli planlarim varZipzip- in çok gizli planlari var idi:)
Selam ablacımSelamın hello gençlerrr
Hımmmm Nooooo sadece arkadaşlar takımları değiştirdi . Değişiklik iyidir.Eline sağlık fesangim
Iptal edebiliyor muyuz
8700
Afiyet olsun canimUyuyakalmışım arkadaşım kahveye gelecek muck muck
Allah'ım çok popülerim bea
Afiyetle yiyin aldiklariniziEve gelirken komsuya denk geldim, birakiyim.dedi, zaten 5 dakika falan vardi eve. Markete gidiyordum dedim, iyi su falan tasiriz dedim. Allah razi olsun iyi oldu arabayla. Arti gecerken peynirciye ve firina da ugradim . Ay cok iyi oldu, cok sükür. Soda aldim toplubaskaaa , misir ekmegi, cavdar ekmegi, Ezine peyniri, eski kasar, kaymak, selanik gevreği, peynir tatlisi (az aldim ama diyetteyim) heh simdi aklima geldi. Tuzsuz lor bu da diyette iyi gider. Mutfak rafi aldim 3 tane, c.kraker vb
Zipzip- bana -200 daha yazar misin? şaka şaka. Yazilmaz tabi de , cidden 200 daha gitmisti, sonra yine tartildigimda -2
| Kırmızı Kaptan | 65,60 |
| Kırmızı | 75,00 |
| Kırmızı | 86,70 |
| Kırmızı | 84,90 |
| Kırmızı | 60,00 |
| Kırmızı | 84,10 |
@Willemijn- | Kırmızı | 66,4 |
| Kırmızı | 58,80 |
| Kırmızı Sarı | 63,1 |
| Kırmızı Sarı | 64,80 |
| Mavi Kaptan | 83,9 |
| Mavi | 88,60 |
| Mavi | 73,2 |
| Mavi | 82,35 |
| Mavi | 55,80 |
| Mavi | 77,10 |
| Mavi | 64,60 |
| Mavi Sarı | |
| Mavi Sarı | 70,00 |
| Yeşil | 79,80 |
| Yeşil | 67,8 |
| Yeşil | 75 |
B bedeniylemutlu | Yeşil | 88,45 |
|
Evet kaptanim herkese örnek olsun diye değişim yaptimHımmmm Nooooo sadece arkadaşlar takımları değiştirdi . Değişiklik iyidir.
Zorla soylettim herkese hajaEline sağlık fesangim
Iptal edebiliyor muyuz
999 diyeceğidim.9999 derken
Selamlar kuzucuk
Menu icerigini yazmadi
Evet gizli planlarim var
Selam ablacım
Ben mavi takımım rica etsem duzeltelim:) kırmızı takımda görünmek istemiyorum ahahahaSelam MasterFitin Fit Hatunları
Sporlarınıza beniZipzip- i ve ilgili hafta kaptanlarınızı etiketlemenizi rica ederiz.
Zipzip- Kırmızı Kaptan 65,60Hedef60kgolmak Kırmızı 75,00Hallederiz Kırmızı 86,70Mthn83 Kırmızı 84,90minerva1988 Kırmızı 60,00Nikinik Kırmızı 84,10@Willemijn- Kırmızı 66,4aypare ackerman Kırmızı 58,80fesang Kırmızı Sarı 63,1erenmothers Kırmızı Sarı 64,80Cordelia Mavi Kaptan 83,960kiloyum Mavi 88,60belmayne Mavi 73,2Kinoalihatun Mavi 82,35pastelfit Mavi 55,80Bar_na Mavi 77,10Kmsl Hnd Mavi 64,60_ASTRAL_ Mavi Sarı D u t Mavi Sarı 70,00gezegenfeza Yeşil 79,80Elhan Yeşil 67,8Mehfam Yeşil 75B bedeniylemutlu Yeşil 88,45sara_28
Ben mavi takımım rica etsem duzeltelim:) kırmızı takımda görünmek istemiyorum ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?