- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
Durumlar kötü.değişen şey
şimdikinden daha cok batacaz
Aynen sabah aç karnına içiyorsun,45 dakika filan sonra kahvaltinı yapıyorsun,akşam saatletinde açlık hissedersen 1 fincan daha içebiliyorsun,Bir kaç gün sonra idrardaki farkı göreceksin yağ atıyor.Abla mutlaka sadece sabah veya aç mı içilecek?
Selamlar olur arada öyle,canını sıkma sakınSelam kızlar
Dün sarma vardı menümde biraz fazla yedim
sUçluluk psikoloji yaşıyorum
Dün gittim neer ettiler bana varya hiç acımadılar bile,5 implant 7 çekim,2 yere kemik gretti kondu,iyiyim şimdi hafif şişlik var buz kompresi yapıyorum.Dişlerin ne oldu abla, dün gidecektin galiba?HanimKelesimiGetir
Allah yardım etsin. Dün kurutma makinası baktık herkes yarın itibarı ile zam gelecek vs dedi. Bugün TV bakmaya gideceğiz babamlara... bakalım nasıl durumlar.Enflasyon düşmedikçe zam yapmak zaten mantıksız,gelecek zamlar kapıda bekliyor zaten..
Ekmek yiyince karnım doyanlar diyorum.Allah yardım etsin. Dün kurutma makinası baktık herkes yarın itibarı ile zam gelecek vs dedi. Bugün TV bakmaya gideceğiz babamlara... bakalım nasıl durumlar.15.000. Olsa yetmez esnaf nasıl ödeyecek bu ücretleri. her şey hergun artıyor 8500 kime yetecek
Tamam abla bakıyorum hemen. Teşekkür ederimAynen sabah aç karnına içiyorsun,45 dakika filan sonra kahvaltinı yapıyorsun,akşam saatletinde açlık hissedersen 1 fincan daha içebiliyorsun,Bir kaç gün sonra idrardaki farkı göreceksin yağ atıyor.
Hcy en son gratiste 300 gr herhakde 41 lira filandı devam ediyorsa kaçırma sakın çokarttı onların fiatlarıda
Off böyle çok işlem yapılıyor muymuş yaDün gittim neer ettiler bana varya hiç acımadılar bile,5 implant 7 çekim,2 yere kemik gretti kondu,iyiyim şimdi hafif şişlik var buz kompresi yapıyorum.
Rica ederim notmalde çok arttı onlrın fiatıda,devam ediyorsa al bence kaçırma.Tamam abla bakıyorum hemen. Teşekkür ederim
Off böyle çok işlem yapılıyor muymuş yageçmiş olsun abla. Umarım rahat edersin, sonu güzel olsun
Aynen kapıda bekliyorlar nasılsa,çalışanın hali duman iş veren içinde zor olacak şimdi.Asgari ücrete gelen zamma göre zam yapmak için bekliyor herkes. İşçi ne yapsın. Aldığı maaş almadan kuşa dönüyor.
Senin ne yaşadığını tam bilemedim balonum vallahmalesef abla
keşke böyle bişi olsa...
inan baş ederdim
neşeliyimdir ama sertimde.. yani aşık atanlara papuç bırakmam
ama yaşadığım öyle bişi değil
Tabi ki benim eşim esnaf çok zor çokRica ederim notmalde çok arttı onlrın fiatıda,devam ediyorsa al bence kaçırma.
Bildiğin vurdulu kırdılı oldu,en çok kaplama dişlerin çıkması oldu,oda en son yaptırdığım kaplamaydı vurarak keserek çıkardılar 4 taneyi.Diğerlerinde sıkıntı olmadı öyle.
İnşallah sonu iyi olsunda şişlikler var biraz oda normal yani dayak yedi sonuçta:))
Aynen kapıda bekliyorlar nasılsa,çalışanın hali duman iş veren içinde zor olacak şimdi.
Nasıl olacak düzelecek bilmiyorum inan kolay değil .Tabi ki benim eşim esnaf çok zor çok
Aslında Hindistan cevizi yağını ara sıra kahveme koyarım, güzel bağırsak çalıştırıyor, tarçın sevemedim bir türlü, birde Türk kahvesi yapmak zor geliyor, ben diğer kahveye koyuyorum ve şu an içiyorumCiddi yağ yakıyor varya
Bugünü hafif geçirmeye çalışSelam kızlar
Dün sarma vardı menümde biraz fazla yedim
sUçluluk psikoloji yaşıyorum
Afiyet olsun şekerAslında Hindistan cevizi yağını ara sıra kahveme koyarım, güzel bağırsak çalıştırıyor, tarçın sevemedim bir türlü, birde Türk kahvesi yapmak zor geliyor, ben diğer kahveye koyuyorum ve şu an içiyorum
Şeker olsun, bal olsunAfiyet olsun şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?