Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kapuskanin bitmesi lazim valla. Zorla yicem artik. Tek yetiskin ben oldugumdan iste. Keske fazla yapmasaydik. İki gun bile bikarim aslinda ama ziyan da edemem. Tecrube edindim neyse.
Bende de 3 günlük yemek var, 1 kez yiyor daha dokunmuyorlar, ne kadar az yapıyım desem de yine artıyor, ben de yemeyince ziyan oluyor

Ben kaçırdım galiba
Ne içiyorsunuz öyle

Ben kaçırdım galiba
Ne içiyorsunuz öyle
Türk kahvesine tarçın atıp piştikten sonr içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı katılıp içilyor,çok güzel yağ yakıp kiloverdiriyor.
otofaji yapmak amaç . Vücudu arındırmak. Yani çay kahvr bitki çayı içilebiliyo
Çok uzun süre değilmi yani,sıvı alıyorsunda genede zor değilmi.
Vücudu resetlemek 12-24-36 diye devam ediyor.
Vücut sindirime harcadığı zamanı ve enerjiyi vücudu tamir etmek için harcıyor
Faydası oluyormu peki bunun,

Ağır kronik hastalığı olanlar takipli yaptırıyor ama her doktor onay vermiyor.
Aidin Salih diye bı doktor vardı. İlk o anlattı ama peygamber efendimiz zamanında yapıyormuş.
Bı dönem apa diyeti diye çıkmıştı hatırlarsanız.
Asıl amaç kilo vermek değil genel vücut temizliği ve iyileşme. İlaçlarını bırakan çok insan yorumu okudum ama çevremde yok

Apa diyince hatırlatım herhalde oydu videoları filan vardı hatta.
Birde na kadar sağlıklı diyecemde faydasını gören olıuyor demek ki,daha sonra gene yapılıuomu bu.

İlla o saati beklicem diye şartlanmadım. Dayanabildiğim kadar diye başladım ben ablacım gittiği yere kadar

Evet
Kendi düzenini kuruyorsun
Hatta bide sıvı diyeti var benziyorlar onu 90 gün yapan var mesela

Apa diyince hatırlatım herhalde oydu videoları filan vardı hatta.
Birde na kadar sağlıklı diyecemde faydasını gören olıuyor demek ki,daha sonra gene yapılıuomu b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…