- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bende de 3 günlük yemek var, 1 kez yiyor daha dokunmuyorlar, ne kadar az yapıyım desem de yine artıyor, ben de yemeyince ziyan oluyorKapuskanin bitmesi lazim valla. Zorla yicem artik. Tek yetiskin ben oldugumdan iste. Keske fazla yapmasaydik. İki gun bile bikarim aslinda ama ziyan da edemem. Tecrube edindim neyse.
36 saat bitsin olurAçlığı paylaştığımız gibi pasta ve çikoyu da paylaşabiliriz
Bencede Türk kahvesinde yapıp iç onu.Az önce denedim, yağlı zaten 4 senedir arada içerim, tarçınlıyı galiba sadece türk kahvesinde yapacağım, en azından çabuk biter
Yiyemiyorum ki
Açlığa niyetlendim
Niyetlimisin yoksa .36 saat bitsin olur
36 saatlik oruç tutuyoz ablacımBencede Türk kahvesinde yapıp iç onu.
Azda olsa minik bitr parça yiyebilirsin yani.
Niyetlimisin yoksa .
Napıyorsunuz öyle 36 saat açmı kalınır öyle,yapmayın bunu bence dikakt edin yediklerinize en güzeli.
Yarın sabah kahvaltı yapıcaz ablacım. Dün akşam yemiştim yemekNapıyorsunuz öyle 36 saat açmı kalınır öyle,yapmayın bunu bence dikakt edin yediklerinize en güzeli.
Zarar vermeyin kendinize,kaç gün olacak bu.
Dün akşamadan yarın sabaha kadar aç kalacan yani,amaç ne burada onu anlamadım neden 36 saat .Yarın sabah kahvaltı yapıcaz ablacım. Dün akşam yemiştim yemek
Ben kaçırdım galibaDurumlar kötü.
Aynen sabah aç karnına içiyorsun,45 dakika filan sonra kahvaltinı yapıyorsun,akşam saatletinde açlık hissedersen 1 fincan daha içebiliyorsun,Bir kaç gün sonra idrardaki farkı göreceksin yağ atıyor.
Hcy en son gratiste 300 gr herhakde 41 lira filandı devam ediyorsa kaçırma sakın çokarttı onların fiatlarıda.
Selamlar olur arada öyle,canını sıkma sakın
Dün gittim neer ettiler bana varya hiç acımadılar bile,5 implant 7 çekim,2 yere kemik gretti kondu,iyiyim şimdi hafif şişlik var buz kompresi yapıyorum.
otofaji yapmak amaç . Vücudu arındırmak. Yani çay kahvr bitki çayı içilebiliyoDün akşamadan yarın sabaha kadar aç kalacan yani,amaç ne burada onu anlamadım neden 36 saat .
Vücudu resetlemek 12-24-36 diye devam ediyor.Dün akşamadan yarın sabaha kadar aç kalacan yani,amaç ne burada onu anlamadım neden 36 saat .
Türk kahvesine tarçın atıp piştikten sonr içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı katılıp içilyor,çok güzel yağ yakıp kiloverdiriyor.Ben kaçırdım galiba
Ne içiyorsunuz öyle
Çok uzun süre değilmi yani,sıvı alıyorsunda genede zor değilmi.otofaji yapmak amaç . Vücudu arındırmak. Yani çay kahvr bitki çayı içilebiliyo
Faydası oluyormu peki bunun,Vücudu resetlemek 12-24-36 diye devam ediyor.
Vücut sindirime harcadığı zamanı ve enerjiyi vücudu tamir etmek için harcıyor
Ağır kronik hastalığı olanlar takipli yaptırıyor ama her doktor onay vermiyor.Türk kahvesine tarçın atıp piştikten sonr içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı katılıp içilyor,çok güzel yağ yakıp kiloverdiriyor.
Çok uzun süre değilmi yani,sıvı alıyorsunda genede zor değilmi.
Faydası oluyormu peki bunun,
Apa diyince hatırlatım herhalde oydu videoları filan vardı hatta.Ağır kronik hastalığı olanlar takipli yaptırıyor ama her doktor onay vermiyor.
Aidin Salih diye bı doktor vardı. İlk o anlattı ama peygamber efendimiz zamanında yapıyormuş.
Bı dönem apa diyeti diye çıkmıştı hatırlarsanız.
Asıl amaç kilo vermek değil genel vücut temizliği ve iyileşme. İlaçlarını bırakan çok insan yorumu okudum ama çevremde yok
İlla o saati beklicem diye şartlanmadım. Dayanabildiğim kadar diye başladım ben ablacım gittiği yere kadarTürk kahvesine tarçın atıp piştikten sonr içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı katılıp içilyor,çok güzel yağ yakıp kiloverdiriyor.
Çok uzun süre değilmi yani,sıvı alıyorsunda genede zor değilmi.
Faydası oluyormu peki bunun,
Apa diyince hatırlatım herhalde oydu videoları filan vardı hatta.
Birde na kadar sağlıklı diyecemde faydasını gören olıuyor demek ki,daha sonra gene yapılıuomu b
Noldu ulen
SelammSelam kızlar
Bende 3 gün yapmıştım ama ufaktan baş dönmesi olunca korktum bozdumİlla o saati beklicem diye şartlanmadım. Dayanabildiğim kadar diye başladım ben ablacım gittiği yere kadar
Yoo şimdilik iyiyimBende 3 gün yapmıştım ama ufaktan baş dönmesi olunca korktum bozdum
Geri verebilirsin. ÜzülmeNe çok şey denemisim
Tüm bunlara rağmen 90 na merdiven dayamış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?