- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Ekmeği değerlendir canım ekmeğin vücutta önemli görevleri var sonuçta tamamen kesmek doğru olmayabilirBenim de şevkim kırılmak üzere, az da yesem vücut su tutunca tutuyor, böyle de mutlu deyilim,
Haftaya 1 dilim ekmek şansı vereceğim kendime, eve yemek yapıyorum, ben yemiyorum, sonuç 0 olsa iyi
Tarçını zaten kaşığın ucuyla katcaksınifazla oldumu tadıda değişir onun.Aslında Hindistan cevizi yağını ara sıra kahveme koyarım, güzel bağırsak çalıştırıyor, tarçın sevemedim bir türlü, birde Türk kahvesi yapmak zor geliyor, ben diğer kahveye koyuyorum ve şu an içiyorum
Selam momicimmSelam kızlar
Selam momicimm
Çok sağol canısı,gitti hiç sorma tam nene oldum varya,buz kompresi yaıyorum şimdi şişlik var biraz ,inşallahkolaycana atlatırımGeçmiş olsun canım dişler gitmiş sanırım tedavin sağlıklı güzel geçsin inşallah sağlıklı güzel dişlerin olsun ağrısız sızısız
Şu 2 senedir çok alıp az veriyorum, sebebi biliyorum, çözümü bilmiyorum, galiba tedavi olana kadar düşe kalka gideceğimEkmeği değerlendir canım ekmeğin vücutta önemli görevleri var sonuçta tamamen kesmek doğru olmayabilirhemen Şevkimizi kırmayalım
İnşallah canımÇok sağol canısı,gitti hiç sorma tam nene oldum varya,buz kompresi yaıyorum şimdi şişlik var biraz ,inşallahkolaycana atlatırım
Çok sağol momicimİnşallah canım
Sağlığın yerinde olsun da kuşum kiloyu halledersinŞu 2 senedir çok alıp az veriyorum, sebebi biliyorum, çözümü bilmiyorum, galiba tedavi olana kadar düşe kalka gideceğim
Nescafe sevmiyorum, makina kahvesi yapıyorum, kendi öğütüp yapıyorTarçını zaten kaşığın ucuyla katcaksınifazla oldumu tadıda değişir onun.
Nescafede ne kada rolur bilmiyorum gerçi.
16. Saatteyim
Onunla denedinmi hiç içmeyi.Nescafe sevmiyorum, makina kahvesi yapıyorum, kendi öğütüp yapıyor
Ohhhh ohhhh ne yenir şimdi o simitler varyaa16. Saatteyim
Eşim çıtır çıtır simit almış, ayağının altınakoyacağım
Bizimki de halka tatlı almış çok severim16. Saatteyim
Eşim çıtır çıtır simit almış, ayağının altınakoyacağım
Az önce denedim, yağlı zaten 4 senedir arada içerim, tarçınlıyı galiba sadece türk kahvesinde yapacağım, en azından çabuk biterOnunla denedinmi hiç içmeyi.
Yiyemiyorum kiOhhhh ohhhh ne yenir şimdi o simitler varyaa
Açlığı paylaştığımız gibi pasta ve çikoyu da paylaşabilirizBizimki de halka tatlı almış çok severimdolapta pasta var. Çikolata var. bu akşamı da atlatırsam yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?