Neden tatlımBen bu haftada takıma giremicem. Ocakta inşallah tam gaz aranızda olcam. İşten ayrilcam ay sonu
OpsssssIki gunluk yazarim diyordum
Çarşamba sabahta kendimi kotu hissedince menude yazamadim
Dort gunluk menu oldu
Neyse bu hafta Masterfitte yokum
Sen tanimazsin öğretmen kendisi.uydurduğu bir nick kullanıyor. Sayfayı açım deyip sabote ediyor. O kişi ki börek pilav menemen i günde 3 er kez anıyor.Kim o ayıbı edenler
Döverim:)
Bildirebikirim , hiç aklıma bu şekilde yazılacağı gelmezdi çok mantıklıAfiyet olsun canim
Tartini yarın sabah bildirebiliri misin
Fotoğrafli paylasim yapıyoruz
Örnek paylaşıyorum
Yiaa ne gibiBu hafta önemli islerim var diyet yapamayabilirim
Ben deBoğazım açıyor umarım hasta olmam yarın büyük ihtimal sabit veya artı grlicem ama takımda olmayı seviyorum :)
Geçtim teşekkürler, gerçekten büyük bir sorun hallolduOpera tarayiciya geç canim
HoşgeldinYarışmayı çözmeye calisiyorumzaten kk forumu reklamlar yüzünden okumak zor ...uygulaması vardı sanki bir ara . Bana işimi kolaylaştıracak kopyalar verin lütfen
Tamam canim bekliyoruzBen bu haftada takıma giremicem. Ocakta inşallah tam gaz aranızda olcam. İşten ayrilcam ay sonu
Dikkat et canim herkes hastaBoğazım açıyor umarım hasta olmam yarın büyük ihtimal sabit veya artı grlicem ama takımda olmayı seviyorum :)
Hiç hoşlanmadım bence derhal atalım bu meymenetsiziSen tanimazsin öğretmen kendisi.uydurduğu bir nick kullanıyor. Sayfayı açım deyip sabote ediyor. O kişi ki börek pilav menemen i günde 3 er kez anıyor.
Hele hele masterfit'e devam öyle miBoğazım açıyor umarım hasta olmam yarın büyük ihtimal sabit veya artı grlicem ama takımda olmayı seviyorum :)
Iyi geceler canimİyi geceler kızlarcım
Neden canım?
Neden tatlım
Tamam canim bekliyoruz
Isten neden ayriliyorsun cocuklar mi sıkıntı oldu
Ohh proteine gelİyi akşamlar kızlar 22 Aralık menümü vermeye geldim
Sabah 11 20
1 avuç leblebi 1 adet muz 2tk fıstık ezmesi
Saat 15 00
1 ince dil mercimek ekmeği
Saat 18 15
200gr tavuk sote
150ml ayran
2 dil mercimek ekmeği 1 krru kayısı
2lt su
Zipzip-
Hedef60kgolmak
Cordelia
sağol bebeğimEmegine saglik
Ay benim de gecen, yaklasik 3.000 olmustu. Benim de pudinglerim var, kac gundur dolapta. Cocuklar yemedi nesguikliYarin yicem. Afiyet olsun dostum.
Sag ol zipzipim
Sağol canımcımBen dört gün yapmıştım. Beşinci günün sabahında bir bardak tarhana çorbası içtim. Hayatımda içtiğim en güzel çorbaydı
Afiyet olsun canım
Selam canım.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?