- 14 Şubat 2021
- 2.377
- 14.088
- 158
Will ne aldın ki nasıl birşey merak ettimAdimsayarim geldi. Bundan ucuzunu bulamassiniz ,iddia ediyorumucuzcu sanmayin len beni. Napim kalitelisini kaybetmek icime oturdu. O kadar seviyordum ki onu, aah cidden dunyanin en guzel adimsayari geliyordu. Hem görüntüsü, boyutu iyiydi. Markası, hızı, kalitesi. Canim benim. O varken baska adimsayara bakmazdim .
Yavaş yavaş alışırsın, ben bir 36 bir de 72 saat yaptım . 16-18-24 saat acliklar ve ramazan orucu ile alıstutmak lazım vücudu , bu arada benim sorunum iştah kontrolü belki de böyle şeyleri hiç denemesem iyiydi
Vicdan rahatHeh tam olarak böylekimsenin hakkına gitmek de yok. Bütün günah senin
Evet şu an aşırı tatlıyım yağlı yağlı
Vicdan rahatama mide rahat değil
oh ne güzel işte
Yarışmayı çözmeye calisiyorumBen insanlıktan çıkmış gibi yedim bu hafta. Allah'ını seven üstüme masterfit atsın
Ben Allah izin verirse 30 hazirana kadar MasterFitteyim. Bazıları gibi bir hafta diyet 2 hafta ara yapmayacağım
Tamam canimBende bu hafta konuk olarak katılmak istiyorum.
Buraya artı gelmek beni üzüyor.
Tamam canim sariya ekledımKaptanım ben bu hafta da sarışın kalayım
Ne gibi yaptırımlarYani ne bileyim bir yaptırım olması gerekiyor gibi
Mide ne yapsınişin kötüsü az yemeye alışmış mide fazla yedin mi içerden dışarı hunharca baskı yapıyo. Sancı veriyo
Hoşgeldin canımYarışmayı çözmeye calisiyorumzaten kk forumu reklamlar yüzünden okumak zor ...uygulaması vardı sanki bir ara . Bana işimi kolaylaştıracak kopyalar verin lütfen
Opera yi yuklersen forumu reklamsiz kullanabilirsinYarışmayı çözmeye calisiyorumzaten kk forumu reklamlar yüzünden okumak zor ...uygulaması vardı sanki bir ara . Bana işimi kolaylaştıracak kopyalar verin lütfen
Mide ne yapsınbize mide mi dayanır zavallı mide
Hoşgeldin canım
Opera tarayiciya geç canimYarışmayı çözmeye calisiyorumzaten kk forumu reklamlar yüzünden okumak zor ...uygulaması vardı sanki bir ara . Bana işimi kolaylaştıracak kopyalar verin lütfen
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar kızlar bir haftalık özet geçeyim
1. 150 sayfa kadar kitap okudum
2. İngilizce az çalıştım daha çok arttırmam lazım tek başıma olmuyor online kurs arıyorum öneri alabilirim .
3. Spor haka yok tam iylesemedim
4. Yoga meditasyon nefes hiç yapamadım
Hafta çok hızlı geçti .
1. Haftaya İngilizceye daha çok ağırlık vereceğim .
2. Yogaya/ pilates deneyeceğim
3. Kendimle daha çok ilgileneceğim
Örnek verir misiniz kıl o bazılarıBen Allah izin verirse 30 hazirana kadar MasterFitteyim. Bazıları gibi bir hafta diyet 2 hafta ara yapmayacağım
Bende öyleyim ya doyarım ama yine de ısrarla yerimbende de var o . Doyduğum halde yemeye devam ederim
Özet geç bakalım gotelim yuzlessIyi aksamlar canim
Ben planladıklarımin cogunu yapamadim
Ay benim ki de öyleBende öyleyim ya doyarım ama yine de ısrarla yerim
Benim büyük kız üşenir yemeye yorulunca bırakır
Afiyet olsun canim22 Aralık
Dünyaları yedim
Saat 11.00
Kare tam buğdaylı ekmekten kaşarlı tost
Saat 19.
Müzelerden karışık
Döner porsiyon
Hedef60kgolmak Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?