Ben polyanna benden canavar çıkmaz.
Kaptan çıldırdı
Ben farkında değilim canım.Kaptanlar da birbirini etiketliyor diye biliyorum ama, şimdiye kadar hep öyle olmadı mı?
Gece 4te mı
Gittim iptal ettim.Vardır belki faydası, bilemedim
Şey gibi düşünüyorum
100 gr çikolata yediğin zaman ertesi gün 100 gr artmıyor, çok daha fazla artı geliyoruz.
Durduğumuz yerde makina bacaklarımızı titretiyor, e bizde hareket yok, o zaman mesela 500 gr vereceksek 100 gr vermemiz lazım
Sen bilirsin, o işlemler bana para tuzağı gibi geliyor, evde elinin altında olması daha mantıklıİşlemi iptal edip masaj başlığı mi alsam diyorum. Hem o sürekli bende kalır hem daha uygun
Canın sağolsunTelefondan girmiyorum pek canım. bilgisayardan giriyorum. Ama macbook. olur mu
hiç bilmiyorum operayı. bir bakayım. ama sanki eskiden bazı ayarlar yapıyorduk, oluyordu. yanlış mı hatırlıyorum acaba
Hayırlısı olsun canımGittim iptal ettim.
evet öyle... bugün bugün bugün diyoruz ama bugünün dünden farkı olmuyor.Evet ya yazdan beri 3 4 kgyu veremedim bugün de oturdum yedim bi güzel
afiyet olsun da et sotenin yanında dut kurusu nasıl olur bilemedimkızlar menümü yazayım da çalışırken ağzıma bişiler tepmiyim
24 Aralık Cumartesi
12.00
sütlü kahve
15.00
Menemen, peynir, zeytin, bir kaç çatal tahin pekmez, ev yapımı acı sos, ev yapımı acıka, çay
18.30
4 kaşık et sote, bir avuç dut kurusu
su: 2 lt
Spor: 6 bin olur. Gece paylaşırım
Zipzip- Cordelia Nikinik
Daha 500 bile olmadı10bin adım ve misafirim geldi
ben her şeyin yanında meyve yiyebiliyorum. kuru yaş fark etmiyorafiyet olsun da et sotenin yanında dut kurusu nasıl olur bilemedim
woooww, süper ya. yazın it ayağı yemiş gibi gezdiğim günleri hatırladım
Afiyet olsun canım güzel menü
bu dünün adımıAmanın anam, babam otur gayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?