Usanma beybim
Beni de gaza getiriyorsun maviş kaptanCumaya ne kaldı şurada. Hadi göreyim sizi mavişlerim.
Eserleri bitince sanatçılar böyle bir halsizlik dönemine girermiş :))Günaydın kızlarUyanamadım bugün, halim pek iyi değil
Herkes çıtır çıtır dolaşırken, göbeğini kapamaya çalışanda ne bileyimMükellef bi kahvaltı hazırlayp seyirci kalmayan da ne bilim
Kırmızıda isen afiyet olsunGünaydın kızkar dün gece çocuklar abur cubur yiyorlar dı 1 tane luppo yedim 1 çay bardağı cola içtim
Ama yaaaaa hani anca beraber kanca beraberdi oldu mi şimdi buKırmızıda isen afiyet olsun
Mavide isen
Hatırlamıyorum yeşil çayı çok kaçırmışımAma yaaaaa hani anca beraber kanca beraberdi oldu mi şimdi bu
Nasıl oluyor bilmiyorum tartıda ekşi gelmeye devam ediyorum hemde hafta sonuNasılsın beybi? günaydı sayende
Herkes çıtır çıtır dolaşırken, göbeğini kapamaya çalışanda ne bileyim
Allah iyilik versin
Kesinlikle yapar, ablam kullanıyor. Çok ödemi oluyordu. Bayağı kilo verdi, şişleri de azaldı çok şükürAstım ilacı sanırım ödem yapıyor
Her yerim şiş ilacı mı bıraksam acabaKesinlikle yapar, ablam kullanıyor. Çok ödemi oluyordu. Bayağı kilo verdi, şişleri de azaldı çok şükür
Sebepsiz değildir canım. İnsan bunalıyor bazen. Sürekli olmuyorsa bazen biraz tv ye maruz kalmalarından bişi olmaz. Azıcık dinlenirsin.Nasıl oluyor bilmiyorum tartıda ekşi gelmeye devam ediyorum hemde hafta sonu
Hala süt gelecek gibi hissediyorum ağrıyor
Ruhsal bir yorgunlugum var çocukları birine bırakıp yarın sabaha kadar uyumak istiyorum.
Çocuklari kime bırakırsam bırakayım TV telefon maruziyeti olacak. Onu ben evde de yaparım.
Sebebsiz bir depresyonun kapisindayim
Cordisim afiyet olsun lakin dün 24 araliktı25 Aralık Menü
Sabah
2 yumurta
4 kaşık menemen
6 zeytin
2 kk peynir
Öğle 1 muz
Akşam
1 kase çorba
7 kaşık kuru fasulye
Ara :
Sütlü kahve
1 avuç kuruyemiş
25 Aralık adım 7164
@Willemijn-Zipzip-
Doktora danışmadan bırakma canım, ablam yemesine de dikkat etmiyordu, çok kilo almıştı, kilo aldıkça hareket bitti, hareket bittikçe kilo aldı.Her yerim şiş ilacı mı bıraksam acaba
Herkes çıtır çıtır dolaşırken, göbeğini kapamaya çalışanda ne bileyim
eksi mi geliyorsun e süperNasıl oluyor bilmiyorum tartıda ekşi gelmeye devam ediyorum hemde hafta sonu
Hala süt gelecek gibi hissediyorum ağrıyor
Ruhsal bir yorgunlugum var çocukları birine bırakıp yarın sabaha kadar uyumak istiyorum.
Çocuklari kime bırakırsam bırakayım TV telefon maruziyeti olacak. Onu ben evde de yaparım.
Sebebsiz bir depresyonun kapisindayim
5 ay mıııçıtırlığa son 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?