SelaaamSelamlar :)
Ne ilacı balımHer yerim şiş ilacı mı bıraksam acaba
Selam canim iyiyiz sen nasilsinKızlar selamlar, nasılsınız ne alemdesiniz? Aktif devam ediyor musunuz?
Sagol canım kullaniyoro da kullansın lip balm
Astım ilacı tatlışımNe ilacı balım
Kullanman gerekiyorsa bırakma canım. Geçmiş olsun.Astım ilacı tatlışım
Güle güle kullan canımBir sürü kupa aldım, severler için palto tasarım diye bir yerin kupalarında indirim var, sağlam da ulaştı elime
trendyol mu?Bir sürü kupa aldım, severler için palto tasarım diye bir yerin kupalarında indirim var, sağlam da ulaştı elime
Selam canim iyiyiz sen nasilsin
Kaldığımız yerden devam ediyoruz
Yok yok. Orda da satışları var ama çok pahalı. kendi siteleri var canım. Bende yılbaşı için kupalara bakarken bir mağazada arkada amblemini gördüm, aldığım kupaların çoğu 60 liraya satılırken ben sitesinden 30 liraya aldımtrendyol mu?
evet kendi sitesi var. zaten tüm firmalar trendyol n11 vs den satış yaparken fiyatı yükselterek satıyor. kendi sitelerinde daha uygun oluyor.Yok yok. Orda da satışları var ama çok pahalı. kendi siteleri var canım. Bende yılbaşı için kupalara bakarken bir mağazada arkada amblemini gördüm, aldığım kupaların çoğu 60 liraya satılırken ben sitesinden 30 liraya aldım
Evet adim yarisi devam ediyorBen pek iyi değilim günden güne kilo alıyorum. Şu an 7 aylık hamile halimle aynı kilodayım
Adım yarışı da devam değil mi?
HoşgeldinKızlar selamlar, nasılsınız ne alemdesiniz? Aktif devam ediyor musunuz?
Teşekkür ederimKullanman gerekiyorsa bırakma canım. Geçmiş olsun.
Zaten ben regl döneminden bahsettim, ne devri kız :)) yok merak etme regl siskinligi geçti. Bildigim kadariyla olmadan onceki surecte siskinlik oluyor, hadi ilk 2 gün olsun.O devir kapandı artık çıtır bir hatun göreceksin
Kaptanlığa regl denk gelmesi kötü olmuş.
Olunca gececek insaallah . Cidden davula dönüyor insan. Benimki indi2 gündür olamadım bende acayip şişim
Yedin mi kız? Helva yedim ben de az önce.Sağol canımazz soora
Günaydın canım eline sağlık
Ahaha aynen. Motive olayini severimKaptanlık senin ruhunda varmış
Sen cok gaza gelmeseydin yaGünaydın Kızlar
Gerçi yediden beri ayaktayım ama anca yazabiliyorum. Herkes için güzel bir pazar olsun
Beni de gaza getiriyorsun maviş kaptan
Eserleri bitince sanatçılar böyle bir halsizlik dönemine girermiş :))
Afiyet olsun kordiş.25 Aralık Menü
Sabah
2 yumurta
4 kaşık menemen
6 zeytin
2 kk peynir
Öğle 1 muz
Akşam
1 kase çorba
7 kaşık kuru fasulye
Ara :
Sütlü kahve
1 avuç kuruyemiş
25 Aralık adım 7164
@Willemijn-Zipzip-
Sağ ol zıpzıpımAfiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?