- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah ım ilaç gibisin vallaBöyle bir yorum beklemiyordum tatlım.Acılar bizi pişirip güçlendiriyor napalim yaşamamız gereken şeyler varmış. Çok şükür diyelim bu iyi gelir bize. Dilerim yaşayacak çok güzel günlerin seni bekliyordur. Kocaman sarılıyorum güzel kalpli arkadaşim benim. Şu sayfada mesajlarını okuyunca kendimi iyi hissettiğim ender kişilikte bir bacisin sen.
Geçmiş olsun canımkızlar selam, pek iyi değilim bu akşam. menümü yazıp çıkayım. geçmişi yarın okurum.
27 Aralık Salı
12.30
biraz mozarella peyniri, biraz zeytin, 1 tk tahin pekmez, 1 minik elma, sade kahve
ara: sütlü kahve, yarım ayva
18.30
6 küçük ev yapımı köfte, 1 tabak bamya, ev yapımı acı sos, köz domates.
yemeğin arkasından çay içtim, yanında biraz meyve
Su: 1,5 lt
Spor: Dışarıda yüşüyüş, biraz koşu (10.477 adım)
Zipzip- Cordelia @Nikinik
Eki Görüntüle 3183290
Fezom ya... Herkesin imtihanı başka Allah hep iyilerle karşılaştırsın Allah bir daha sana kötü gün göstermesin inşallah. Çocuklarından yüzün gülsünBaba evinde sakinlik vardı. Koca evi aşırı ekşınlı, helede kalabalık olup her kafadan ses çıkınca. Çok yoruldum, çok ezildim, bazen eskilerden konuşunca elti kişisi ben eskileri çok özlüyorum, ne güzel günlerdi diyor, ben asla özlemiyorum ve güzel günler az, kötü günlerim çoktu.
Şurda 12 senedir hamdolsun insan olduğumu anladım. Bazen eskiyi hatırlar hüzünlenirim sonra şimdiki halime bakar şükrederim.
Ama en çok neye kızıyorum biliyor musun.
İçimdeki güzel, saf duygularımı öldürmüş, kendisine karşı merhamet, sevgi, öfke diye bir hissiyatım yok
Geçmiş olsun canımkızlar selam, pek iyi değilim bu akşam. menümü yazıp çıkayım. geçmişi yarın okurum.
27 Aralık Salı
12.30
biraz mozarella peyniri, biraz zeytin, 1 tk tahin pekmez, 1 minik elma, sade kahve
ara: sütlü kahve, yarım ayva
18.30
6 küçük ev yapımı köfte, 1 tabak bamya, ev yapımı acı sos, köz domates.
yemeğin arkasından çay içtim, yanında biraz meyve
Su: 1,5 lt
Spor: Dışarıda yüşüyüş, biraz koşu (10.477 adım)
Zipzip- Cordelia @Nikinik
Eki Görüntüle 3183290
Benim imtihanım da çocuğum işte. Baba evinde paramız yoktu ama huzur doluydu çocukluğuma dair kötü hatırladığım bir şey yok, eşim de iyidir çok şükür kavga gürültümüz hiç olmaz ama çocuğumun yaşadıkları beni çok etkiliyor. Allah hepimizin çocuğunu hep iyilerle karşılaştırsın.Fezom ya... Herkesin imtihanı başka Allah hep iyilerle karşılaştırsın Allah bir daha sana kötü gün göstermesin inşallah. Çocuklarından yüzün gülsün
Hepimizin canım, canı gönülden diliyorum, Rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versinFezom ya... Herkesin imtihanı başka Allah hep iyilerle karşılaştırsın Allah bir daha sana kötü gün göstermesin inşallah. Çocuklarından yüzün gülsün
Sen bol bol dua et, Allah ım o çocukların kalbine de merhamet ve sevgi yerleştirsin, senin evladını da bütün kötülüklerden korusunBenim imtihanım da çocuğum işte. Baba evinde paramız yoktu ama huzur doluydu çocukluğuma dair kötü hatırladığım bir şey yok, eşim de iyidir çok şükür kavga gürültümüz hiç olmaz ama çocuğumun yaşadıkları beni çok etkiliyor. Allah hepimizin çocuğunu hep iyilerle karşılaştırsın.
Oğlum iyi kalplidir arkadaşlarına karşı sevecendir beni üzmez öğretmenlerine saygılıdır dersleri iyidir vs ama akran zorbalığı yaşıyor zaman zaman ve ben buna net bir çözüm bulamadım henüz. Hassas da bir çocuk ileride psikolojisi kötü etkilenecek diye korkuyorum
Amin canımSen bol bol dua et, Allah ım o çocukların kalbine de merhamet ve sevgi yerleştirsin, senin evladını da bütün kötülüklerden korusun
Amin FezommHepimizin canım, canı gönülden diliyorum, Rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin
Ergenliğe kadar çocukların en büyük derdi akran zorbalığı oluyor maalesef. Ben kız halimle ilkokulda yaşadıklarımı anlatsam hep beraber ağlarız. Elimden zorla haçlığımı alırlardı mesela. Ama ben kimseyle paylaşamazdım… Çocuğunun seninle konuşuyor olması güzel. Tek bir kişiyse problem yaşadığı çocuk ve yaşadıkları artık kişilik hakları ihlaline giriyorsa ailesiyle mi paylaşsan arkadaşça? Özgüveni çok etkileyen birşey çünkü bu durum.Evet canım. Bir arkadasi var zaman zaman çok canını sıkıyor çözemedik 3 yıldır
Canım benKızlar ayrı başlık açmaya çekindim ya dalga geçerler belki diye
Rahatsız etmezsek burda devam edelim :)
Herkesin hedefini alayım not edicem Ocak ayı sonuna kadar hedefler1 adet sure de olabilir.Ayrı okuyacağız kızlar
*Kurtubi önemli olan ya da hayırlı olan bir işin gerçekleşebilmesi ya da belaların def edilebilmesi için Salat-ı Tefriciye 4444 kez okunmalı demiştir. Salat-ı Tefriciye duasını okuyacak kadar zamanı bulunmayan kişiler 5, 3, 7, 21, 41 veya 11 kez okuyabilmektedir.
*Kenzül Arş duası 3 7 17 ya da 21 kez
*Fetih suresi 11 kez ya da 7günde 41 kez
Aslında her şeye fayda edecek bu dualar ama özel istek olursa daha etkili olabilir :)
Şu an en büyük derdimiz sağlıklı kilo vermek olduğu için bu konuda niyetlenebiliriz ya da ne isterseniz :)
gezegenfeza @ifdiyetim @60kiloyum fesang D u t @aypare ackerman @erenmothers @belmayne Mehfam
Afiyet olsun fesangim27 Aralık salı
Saat 10.00
Çavdar ekmeğine sandviç
Akşam 16.30
İki but tavuk
Birkaç patates kızartması
Ayran
Zipzip- @Willemijn-
Ayagina saglik
Afiyet olsun, ayagina saglikArada gün sonumu vereyim.
27 aralık salı
Sabah 9.00
Aç bitir piliç füme,
2 kk peynir.
Öğlen 12.00
1 porsiyon tavuk ızgara (sadece tavuk)
1 kase çorba.
Akşam 18.30
1 kase çorba,
1 dilim ekmek,
5 köfte,
Salata.
Şimdide sütlü kahve içiyorum.
Su: 2 lt.
27 aralık salı adımlarEki Görüntüle 3183246
12.381 adım @Willemijn-Zipzip- Cordelia
Ayagina saglik, afiyet olsun27 Aralık
Saat 11.00
2 yumurta
Mantar
Peynir zeytin
1 dilim ekmek
Saat 15.00
1 muz
Bır bar
Saat 19.00
Salata
Biraz erişte
Yoğurt
Çok az kabak çekirdeği
Eki Görüntüle 3183247
Adım 6136
Cordelia Zipzip- @Willemijn-
Ayagina saglik fesangim
Sen de bizim neşe pinarimizsin unutma bunu.Allah ım ilaç gibisin valla
Benim de sanalda olsa çok sevdiğim arkadaşlarım, dostlarım , iyikilerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?