Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah ım ilaç gibisin valla
Benim de sanalda olsa çok sevdiğim arkadaşlarım, dostlarım , iyikilerim var

Geçmiş olsun canım

Fezom ya... Herkesin imtihanı başka Allah hep iyilerle karşılaştırsın Allah bir daha sana kötü gün göstermesin inşallah. Çocuklarından yüzün gülsün

Geçmiş olsun canım

Fezom ya... Herkesin imtihanı başka Allah hep iyilerle karşılaştırsın Allah bir daha sana kötü gün göstermesin inşallah. Çocuklarından yüzün gülsün
Benim imtihanım da çocuğum işte. Baba evinde paramız yoktu ama huzur doluydu çocukluğuma dair kötü hatırladığım bir şey yok, eşim de iyidir çok şükür kavga gürültümüz hiç olmaz ama çocuğumun yaşadıkları beni çok etkiliyor. Allah hepimizin çocuğunu hep iyilerle karşılaştırsın.
Oğlum iyi kalplidir arkadaşlarına karşı sevecendir beni üzmez öğretmenlerine saygılıdır dersleri iyidir vs ama akran zorbalığı yaşıyor zaman zaman ve ben buna net bir çözüm bulamadım henüz. Hassas da bir çocuk ileride psikolojisi kötü etkilenecek diye korkuyorum

Hepimizin canım, canı gönülden diliyorum, Rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin

Sen bol bol dua et, Allah ım o çocukların kalbine de merhamet ve sevgi yerleştirsin, senin evladını da bütün kötülüklerden korusun

Sen bol bol dua et, Allah ım o çocukların kalbine de merhamet ve sevgi yerleştirsin, senin evladını da bütün kötülüklerden korusun
Amin canım
Annesi yakın arkadaşım birkaç kere konuştuk ama çözemedik. Yarın tekrar konuşmayı düşünüyorum bakalım gerekirse sınıf öğretmeni ile de konuşacağım

Evet canım. Bir arkadasi var zaman zaman çok canını sıkıyor çözemedik 3 yıldır
Ergenliğe kadar çocukların en büyük derdi akran zorbalığı oluyor maalesef. Ben kız halimle ilkokulda yaşadıklarımı anlatsam hep beraber ağlarız. Elimden zorla haçlığımı alırlardı mesela. Ama ben kimseyle paylaşamazdım… Çocuğunun seninle konuşuyor olması güzel. Tek bir kişiyse problem yaşadığı çocuk ve yaşadıkları artık kişilik hakları ihlaline giriyorsa ailesiyle mi paylaşsan arkadaşça? Özgüveni çok etkileyen birşey çünkü bu durum.

Canım ben
41 Tefriciye
7 Kenzül Arş
11 Fetih Sûresi okuyayım inşaAllah

27 Aralık salı

Saat 10.00

Çavdar ekmeğine sandviç

Akşam 16.30

İki but tavuk
Birkaç patates kızartması
Ayran

Zipzip- @Willemijn-
Afiyet olsun fesangim
Ayagina saglik
Afiyet olsun, ayagina saglik
Ayagina saglik, afiyet olsun
Ayagina saglik fesangim

Allah ım ilaç gibisin valla
Benim de sanalda olsa çok sevdiğim arkadaşlarım, dostlarım , iyikilerim var
Sen de bizim neşe pinarimizsin unutma bunu. gurbet kuşum benim. İyikilerimiz bütün olumsuzlukların üzerine yağmur gibi yağıyor. Sanal neymiş arkadaşligin kitabını yazmişiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…