Umarım iş o kadar büyümeden çözülür dua eder misin yıldızım?İsabet olur. İdare ve öğretmenler haberdar olmalı. Rehberlik de devreye girebilir böylece.
Hem öyle bir durum varKuşum senin oğlun bazı alanlarda ondan daha yenetekli başarılı ise , yok saymak adına da zorbalık yapabiliyor. Geciktirmeden öğretmeni ve rehberlik servisi ile görüş kuzum .
Çok iyi anlıyorum seni. Aynı durumdan muzdaribimBenim imtihanım da çocuğum işte. Baba evinde paramız yoktu ama huzur doluydu çocukluğuma dair kötü hatırladığım bir şey yok, eşim de iyidir çok şükür kavga gürültümüz hiç olmaz ama çocuğumun yaşadıkları beni çok etkiliyor. Allah hepimizin çocuğunu hep iyilerle karşılaştırsın.
Oğlum iyi kalplidir arkadaşlarına karşı sevecendir beni üzmez öğretmenlerine saygılıdır dersleri iyidir vs ama akran zorbalığı yaşıyor zaman zaman ve ben buna net bir çözüm bulamadım henüz. Hassas da bir çocuk ileride psikolojisi kötü etkilenecek diye korkuyorum
Gel sarılalımÇok iyi anlıyorum seni. Aynı durumdan muzdaribim
1 yaş 2 yaş canimBebeğin de bağırsaklarını zorlayabilir o zaman. Emzirirken bu tarz şeyler pek önerilmiyor. Beybi kaç aylık?
gercekten mi canim kiz benim zaten kalp sorunum var kalp kapaklarim sorunlu kullanmayim o zaman ben bunu endise ettim bende simdiBir çay kaşığıni geçmesin. Ben bağırsak boşaltmak için denedim epsom tuzunu da kalp duruyordu neredeyse çok tehlikeli. Her vücut hazır değilmiş buna. Tansiyonum dörde düştü baygın olarak gittim hastaneye. Her defasında bunu hatırlıyor ve yazıyorum.
Büyüme değil ki bu. Aslında en başında yapman gerekirdi. Öğretimin yanında eğitim de okulun sorumluluğunda ki olay okul çatısı altında meydana geliyor. Müdahale ederek aslında davranış sorunu yaşayan çocuğa da iyilik yapıyorsun. Şuan düzeltilebilecek bir durum, görmezden gelinirse yetişkinlikte hiç istenmeyen sonuçlar doğurabilir.Umarım iş o kadar büyümeden çözülür dua eder misin yıldızım?
Oglusunu da güçlendirmek gerekiyor kuzum bı taraftan çift yönlü çalışmak lazım . Kolaylıklar dilerim . Analık hep bı kalp agrisiHem öyle bir durum var
Hem de ortak bir arkadaşları var ikisi de çok seviyor ve bu çocuk o arkadaşını bizimkinden kıskanıyor
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım ve afiyet olsun
teşekkür ederim, biraz daha iyiymYarın daha iyi hissetmen dileğiyle
Teşekkür ederim kaptanım.Geçmiş olsun canim❤
İnşallah canım. Valla diyeti bozmuyorum ama cuma tam adet öncesine denk geliyor.Günaydın herkese
Kızlar nasıl gidiyor diyetler cuma yeniyoruz dimi
belmayne
@SebastianCheesecake
@Kinoalihatun
@Kmsl Hnd
@aypare ackerman
erenmothers
Şimdi yeni düzeni gördükçe eski günleri çok özlüyorum. Tabiki dayak, ya da pazartesi günleri uzun saçlı erkekleri kırpmak için elinde makasla kapıda bekleyen müdür çok korkunç ve kabul edilemez geliyor ama göz bebeği olduğumuz ailelerimiz ‘Eti senin, kemiği bizim hocam’ diye bizi okula bıraktıklarında korkuyla beraber saygı duyardık. Bir de öğretmenlik kutsaldı, özenirdik, örnek alırdık…Ay ne güzel, Allah rahmet eylesin
Ben de ilkokul öğretmenimi çok severdim, arada dayağını yediğim de oldu
Amin canım çok teşekkür ederimBüyüme değil ki bu. Aslında en başında yapman gerekirdi. Öğretimin yanında eğitim de okulun sorumluluğunda ki olay okul çatısı altında meydana geliyor. Müdahale ederek aslında davranış sorunu yaşayan çocuğa da iyilik yapıyorsun. Şuan düzeltilebilecek bir durum, görmezden gelinirse yetişkinlikte hiç istenmeyen sonuçlar doğurabilir.
Ve elbette dua ederim. Allah hepinizin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştırsın
Çok teşekkür ederim mommyciğim seni seviyorumfesang üzmüşler bebeğimi canım benim endişelenmekte o kadar haklısın ki dualarım sizinle kocaman sarılıyorum ve öpüyorum seni
Evet tam anlamıyla kalp ağrısı hiç hiç geçmiyorOglusunu da güçlendirmek gerekiyor kuzum bı taraftan çift yönlü çalışmak lazım . Kolaylıklar dilerim . Analık hep bı kalp agrisi
1 yaş 2 yaş canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?