Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaaaa olaya bak kıyamam sana ben
Tek kişi canım, annesi de yakın arkadaşım birkaç kere çözmeye çalıştık ama şu ana kadar bir iyilesme olmadı. Ama iki annenin de ortak kararı onun oğlunun benim oğlumu anlayamadığımız bir sebepten ötürü kıskanması

Valla cicikuşum anlatması daha mı iyi daha mı kötü bilmiyorum keşke hiç takmasa da anlatmasa. Aklım hep onda şimdi

fesang kuzum benim inşallah hemencecik hallolur okulu değiştirseniz ya da sınıfı
Canım dün ilk defa değişim düşündüm ama bu problem dışında okulundan sınıfından öğretmeninden çok memnun. Koparmak istemiyorum çok da başarılı bunu etkilemek istemiyorum
İnşallah düzelir duanı bekliyorum

İyiler her zaman kazanır tatlım şu berbat zamanda böyle çocuk yetistirdigin için binlerce tebrikler Hiç endişelenme su akar yatağını bulur çocuğun psikolojisi kötü etkilenmez aile içinde mutlu ya önemli olan bu.

Yok biricikim ya zayıflığını kafaya takti bile. Sanki zayıf olmak suçmuş gibi bir özür dilemedigi kaldı. Zayifsin diye dalga geçiyormuş

Teşekkür ederim valla kolay kolay kendimi öven cümle kullanmam ama çocuğumla ben de gurur duyuyorum en sevdiğim özelliği hiç kimseye zarar vermemesi

Geçmiş olsun canim❤
Allah ım ilaç gibisin valla
Benim de sanalda olsa çok sevdiğim arkadaşlarım, dostlarım , iyikilerim var
Sende iyi ki varsin gezegenim❤
Amin canim
Oglunda iyi arkadaslarla karsilasir insallah❤
Günaydın kaptanim afiyet olsun
Günaydın canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤
Günaydın herkese bu arada
Günaydın canim ❤

26 aralik

07.00
Sütlü fit granola

12.30
Kış corbasi
Yarım tabak kuru fasulye
Yarım tabak pilav
Salata

18.30
5 adet Firinda kabak mucver
1 kase yoğurt

Adim 6579

27 aralik

07.00
Yoğurtlu kuru meyveli yulaf

12.30
Tarhana çorbası
Firinda kofte patates
3 Kaşık bulgur pilavı

18.30
Yoğurtlu kereviz

Adım 10133
Spor 25dk hiit workout

Zipzip- Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20221228_092625.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20221228_092453.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın kaptanim ❤
Kaptanım aklının Bi kenarında dursun Bi daha beni kaptan yapmayın gelemiyorum geçmişi okuyamiyorum tek motive yöntemim pazartesi kilo verip gelmis olmak

Günaydın
fesang okul ya da sınıf değiştirmek çözüm değil bence. Her yerde karşısına çıkabilir. İdarenin ve öğretmenlerin bu konuda tasarrufu ne?
Henüz idare ile konuşmadım canım. Sadece çocuğun annesi ile konuştum. Ama artık öğretmeni ile görüşme vakti geldi sanırım.

Artık o arkadaşı ile ortak proje falan mı olur, ya da öğretmeni sınıfta genel bir konuşma mı yapar bu konunun üzerine bilemiyorum

İsabet olur. İdare ve öğretmenler haberdar olmalı. Rehberlik de devreye girebilir böylece.

27 Aralık Salı
@Willemijn- Zipzip-

Kahvaltı 09.15
Tambuğdaylı meyveli pankek
İçinde yumurta yoğurt var.
Yanında bir kaşık labne.

Öğle 14.30
1 porsiyon sade döner
Salata
Küçük ayran

Akşam 18.00
4 fırın kanat
1 servis kaşığı basmati pilavı
Salata

Su 3 lt

Spor
50 dk fitnes ağırlık antremanları
Adım 8.197

Eklentiler

• AC6A7FC9-E321-41D8-9D90-954452FC37FA.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 33
Bar_na canım sen demiştin değil mi birkaç gün önce keyfin yok diye? O sırada geçiştirmiştim ama evet canım sıkkındı bu meseleye. Hissiyatin kuvvetliymis güzelim
Kuşum senin oğlun bazı alanlarda ondan daha yenetekli başarılı ise , yok saymak adına da zorbalık yapabiliyor. Geciktirmeden öğretmeni ve rehberlik servisi ile görüş kuzum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…