Aaaaa olaya bak kıyamam sana benErgenliğe kadar çocukların en büyük derdi akran zorbalığı oluyor maalesef. Ben kız halimle ilkokulda yaşadıklarımı anlatsam hep beraber ağlarız. Elimden zorla haçlığımı alırlardı mesela. Ama ben kimseyle paylaşamazdım… Çocuğunun seninle konuşuyor olması güzel. Tek bir kişiyse problem yaşadığı çocuk ve yaşadıkları artık kişilik hakları ihlaline giriyorsa ailesiyle mi paylaşsan arkadaşça? Özgüveni çok etkileyen birşey çünkü bu durum.
Canım dün ilk defa değişim düşündüm ama bu problem dışında okulundan sınıfından öğretmeninden çok memnun. Koparmak istemiyorum çok da başarılı bunu etkilemek istemiyorum
İyiler her zaman kazanır tatlım şu berbat zamanda böyle çocuk yetistirdigin için binlerce tebriklerBenim imtihanım da çocuğum işte. Baba evinde paramız yoktu ama huzur doluydu çocukluğuma dair kötü hatırladığım bir şey yok, eşim de iyidir çok şükür kavga gürültümüz hiç olmaz ama çocuğumun yaşadıkları beni çok etkiliyor. Allah hepimizin çocuğunu hep iyilerle karşılaştırsın.
Oğlum iyi kalplidir arkadaşlarına karşı sevecendir beni üzmez öğretmenlerine saygılıdır dersleri iyidir vs ama akran zorbalığı yaşıyor zaman zaman ve ben buna net bir çözüm bulamadım henüz. Hassas da bir çocuk ileride psikolojisi kötü etkilenecek diye korkuyorum
Yok biricikim ya zayıflığını kafaya takti bile. Sanki zayıf olmak suçmuş gibi bir özür dilemedigi kaldı. Zayifsin diye dalga geçiyormuşİyiler her zaman kazanır tatlım şu berbat zamanda böyle çocuk yetistirdigin için binlerce tebriklerHiç endişelenme su akar yatağını bulur çocuğun psikolojisi kötü etkilenmez aile içinde mutlu ya önemli olan bu.
Geçmiş olsun canim❤kızlar selam, pek iyi değilim bu akşam. menümü yazıp çıkayım. geçmişi yarın okurum.
27 Aralık Salı
12.30
biraz mozarella peyniri, biraz zeytin, 1 tk tahin pekmez, 1 minik elma, sade kahve
ara: sütlü kahve, yarım ayva
18.30
6 küçük ev yapımı köfte, 1 tabak bamya, ev yapımı acı sos, köz domates.
yemeğin arkasından çay içtim, yanında biraz meyve
Su: 1,5 lt
Spor: Dışarıda yüşüyüş, biraz koşu (10.477 adım)
Zipzip- Cordelia Nikinik
Eki Görüntüle 3183290
Sende iyi ki varsin gezegenim❤Allah ım ilaç gibisin valla
Benim de sanalda olsa çok sevdiğim arkadaşlarım, dostlarım , iyikilerim var
Amin canimBenim imtihanım da çocuğum işte. Baba evinde paramız yoktu ama huzur doluydu çocukluğuma dair kötü hatırladığım bir şey yok, eşim de iyidir çok şükür kavga gürültümüz hiç olmaz ama çocuğumun yaşadıkları beni çok etkiliyor. Allah hepimizin çocuğunu hep iyilerle karşılaştırsın.
Oğlum iyi kalplidir arkadaşlarına karşı sevecendir beni üzmez öğretmenlerine saygılıdır dersleri iyidir vs ama akran zorbalığı yaşıyor zaman zaman ve ben buna net bir çözüm bulamadım henüz. Hassas da bir çocuk ileride psikolojisi kötü etkilenecek diye korkuyorum
Günaydın kaptanim afiyet olsunGünaydin kizlar
Uyumusum bu sefer
27 ARALİK
KAHVALTİ
kasap sucuk
3 dilim cavdar ekmegi.
Haslanmis yumurta.
Kahvalti sonrasi.
2 kasap köfte.
1 dilim cavdar ekmegi
Aksam
Birkac mercimek koftesi
1 adet kakaolu top
Zipzip-
Cordelia
Hedef60kgolmak
ADİM
7.299Eki Görüntüle 3183334
Günaydın canimGünaaaydın
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın herkese bu arada
Sağ ol zıpzıpımGeçmiş olsun canim❤
Sende iyi ki varsin gezegenim❤
Amin canim
Oglunda iyi arkadaslarla karsilasir insallah❤
Günaydın kaptanim afiyet olsun
Günaydın canim
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤Günaydın
fesang okul ya da sınıf değiştirmek çözüm değil bence. Her yerde karşısına çıkabilir. İdarenin ve öğretmenlerin bu konuda tasarrufu ne?
Günaydın kaptanim ❤Günaydın herkese
Kızlar nasıl gidiyor diyetler cuma yeniyoruz dimi
belmayne
Hedef60kgolmak
Kinoalihatun
Kmsl Hnd
aypare ackerman
erenmothers
Kaptanım aklının Bi kenarında dursun Bi daha beni kaptan yapmayınGünaydın kaptanim ❤
Henüz idare ile konuşmadım canım. Sadece çocuğun annesi ile konuştum. Ama artık öğretmeni ile görüşme vakti geldi sanırım.Günaydın
fesang okul ya da sınıf değiştirmek çözüm değil bence. Her yerde karşısına çıkabilir. İdarenin ve öğretmenlerin bu konuda tasarrufu ne?
İsabet olur. İdare ve öğretmenler haberdar olmalı. Rehberlik de devreye girebilir böylece.Henüz idare ile konuşmadım canım. Sadece çocuğun annesi ile konuştum. Ama artık öğretmeni ile görüşme vakti geldi sanırım.
Artık o arkadaşı ile ortak proje falan mı olur, ya da öğretmeni sınıfta genel bir konuşma mı yapar bu konunun üzerine bilemiyorum
Kuşum senin oğlun bazı alanlarda ondan daha yenetekli başarılı ise , yok saymak adına da zorbalık yapabiliyor. Geciktirmeden öğretmeni ve rehberlik servisi ile görüş kuzum .Bar_na canım sen demiştin değil mi birkaç gün önce keyfin yok diye? O sırada geçiştirmiştim ama evet canım sıkkındı bu meseleye. Hissiyatin kuvvetliymis güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?