Pamuk prensesim sevgi her şeyi çozer. Gerçi benim çözemedigim bir konu var ama o da istisna sayılsınBenim vardı bir tatlı belam orta okulda
Yan yana oturuyorduk. Defterimi karalar, silgimi masaya duvara süre süre bitirirdi. Konuşup halledemedim. Aileme söyledim. İdare girdi devreye. Yerimizi ayırdılar, uzak bir sıraya geçti. Teneffüste gelip karalamaya başladı
O zamanlar çocuk aklım gittim kırtasiyeden bir defter, silgi ve renkli kalemler aldım. Kız yanıma yaklaşırken çıkarıp masanın üzerine koydum. Senin için aldım. Al bu defteri ve boyaları kullan, hem karalamak yerine artık resim de yapabilirsin dedim. Yüzündeki ifadeyi hiç unutmuyorum. Kal geldi bir şey söyleyemedi bir süre. Sonra aldıklarımı kaptığı gibi kendi sırasına koştu. Ders boyu yazdı çizgi boyadı. O oldu. Bir daha yanıma gelmedi. Onunla ilgili aklımda kalan tek şey göz göze geldiğimizdeki bakışı ve gülümsemesi
İnşallahAynen
Estagfirullah. Ooo guzel menuler. Hatasizbu menulerle gelsin eksi bir bu aksam ve yarin tum gun sabredince olacak insaallah
Çözelim kaptanımPamuk prensesim sevgi her şeyi çozer. Gerçi benim çözemedigim bir konu var ama o da istisna sayılsın
Sorma sormaSağol canım
Artık sadece kendinin disiplinli sorumluluk sahibi çocuk yetiştirmen yetmiyor.
Kendini bilmez insan çok
OğlakCanım senin burcun ne?
İki ay önce midemde şiddetli ağrılar oldu. Tahlil tetkik bir şey bulunamayinca endoskopi istedi doktor. Randevuyu bir buçuk ay sonrasına verdiler. Bu süreçte verdiği ilaçlarla midemdeki sıkıntılar geçti tabi. Bakalım yarın midenin içine girilecek ne var ne yok bakılacak canım. O tuz olayı dört yıl önce olmuştu.@HanimKelesimiGetir geçmiş olsun
Elhan sen neden endoskopiye giriyorsun? Şu tuz dediğin ürün yüzünden mi, önceki rahatsızlığından mı?
Sen ve senin gibileri koruma altına almak lazım.Canım ablam. Senin bu sözlerin beni öyle mutlu ediyor ki... Çok seviyorum seni çok
Yazdıkların içimi rahatlattı Saracim. Allah razı olsun.Rahat giyin canım üzerini çıkarmıyorsun sadece ayakkabılarını çıkarıp sedyeye uzanıyorsun kolundan damar yolu açıyorlar ağzına yüzük diye tabir ettikleri biseyi takıp ısırması istiyorlar gerisini hatırlamıyorum bile Bi uyanıyorsun bitmiş uyudun uyandın endoskopi işlemi hepsi 25 -30 dakika gibi bir süreye bitiyor sonra yarım saat te hastanede bekletip iyice kendine gelince gönderiyorlar.hic heyecanlanma canım bende çok korkuyordum açıkçası ama korkacak bir şey yok güle güle girip güle güle çıkacaksın inşallah
Sen beni de geçtin, güle güle kullanYine tabak aldim, 40 TL ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?