Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar yeme atakları yüzünden psikoloğa gidiyorum. Bugün 4. Seansti. Dün de duygusal yemek yeme üzerine bir video izledim . Biraz derin düşünüp sorgulamaya başlayınca ağlamaktan uyuyamadım zaten hastayım , burnum akıyordu ağlamami eşimden kamufle ettim griple girdik bir yola , hep düşünmekten konuşmaktan , kendimize pay çıkarmaktan korktuğumuz , cekindigimiz
şeyler... Gerçekten artık aşmak istiyorum şu durumu. Şu an psikolog dışında yaptığım şeyler yüzünden de olabilir , hastalıktan da olabilir tüm evi temizleyeceğim deyip bütün eşyaları darmadağın etmiş bu evi nasıl düzelteceğim diye düşünür gibi halim , dağıldım
1 Kenzül arş
5 fetih
1000 Tefriciye alabilirim , teşekkürler
Allah kabul etsin şimdiden

Çalışan anne olmak cok zor gerçekten
Gecmis olsun tekrardan daha iyi olur insallah

Ha ha dünkü dertli mesajımı göndermekten vaz geçmiştim o da gitmiş neyse bugün daha iyiyim , geçmişi karistirmayacagim bir süre korona da perişan etti
beni tat koku almakta zorlanıyorum gerçekten mi tadi yok diye bi daha bu daha yiyorum

O rahatsızlığını kastetmiştim. Ne karar ileri atmışlar endoskopiyi Umarım kolay geçmiştir/geçiyordur

Geçmiş olsun canım yavruna
Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun , seni o kadar iyi anlıyorum ki ...Ben de çocuklar küçükken çalışıyordum . Çocuklar ikiz, ilk 5 yıl o kadar çok antibiyotik kullandık ki...Mecbur biraz da , hasta ateşli çocuğu bakıcıya bırakmak bile hoş olmuyor İyileşiversin hemen diye antibiyotik başlıyoruz . Bezdim , kendimden nefret ettim , çocuklara iyi bakamıyorum diye . Oğlum kreşe giderken sık sık kulağı ağrıyordu . Bitkisel bir şeyle çözdük, artık sorun yaşamıyoruz. Sonrasında diğer çocuklardan da kulağı ağrıyan oldu . 1 maksimum 2 günde iyilestiler şaşırtıcı olarak. İstersen paylasabilirim . İlaçlara destek olarak da yapabilirsin ... Burada merak uyandırmak istedim

Açlık ve tokluk kan şekerini takip eden var mı?
Açlık 110 tokluk 136 çıktı.
Ben takip etmiyorum da babam şeker hastası , annemin de değerleri sinurdaydi onlarin şekerini takip ettik . Niçin takip ediyorsun , doktorun mu önerdi sınır değerlerde sanki .
Tokluğun 2. Saat değil mi?

Çok geçmişler olsun şimdi nasıl umarım geçmiştir ağrıları,çalışan annedeolunca böyleoluyor maalesef.
Çok geçmiş olsun herkesler hasta artık salgın var resmen .
Öğretmeni ile konuştum canım ilgilenecegini söyledi bakalım umarım düzelir
İnşallah sorunları çözülür fesangcım.

Çok ilginç yaptığın da zekice ve merhametli Onun yok muydu acaba
Benim de küçükken öyle süslü şeylerim olmazdı ... Sınıfta 2 grup vardı , 2 muhit aynı okula gidiyorduk: Zenginler ve fakirler Havalı kızların süslü anı defterleri vardı ve nedense o defterler kendi aralarinda dolaşırdı. Bir gün o kızlardan biri anı yazmam için defterini bana verdi. Nasıl mutlu oldum Güzel yazabilmek için( biraz da meraktan ) diğer havalı kızlar ne yazmış okuduk. Hem de o kadar sevincliyim ki okul yolunda güle eğlene belki biraz şımararak ablamla burlikte okuya okuya gittik eve ( Bizim mahallenin diğer kızlarına da söyledim azıcık hava atmak için Gözde'nin defterini bana verdigini , çünkü bu bir ayricalikti ) Baktım kızlar deftere mani yazmışlar , renkli kalemler ile kalp çiçek falan yapmışlar. Dedim mani kolay iş , yazarım. Kendimce güzel bir seyker yazdım. Kuru boyam veya keçeli kalemim olmadığı için de süslemeleri pastel boya ile yaptım. Ertesi gün de defteri verdim.
1 yıl sonra sınıfta mobinge uğradım .Sınıfın en caluskani ve bence yetişkin aklımla özeleştirici yapacak olursam benciliydim. Soruları bildiğimi ve kendimi ön plana çıkartmak için diğer arkadaşlarımı rahatsız etmiş olabilirim Zenginler dediklerimin tamamı yaklaşık 10-12 kişi kendikerine bir grup ismi de vererek beni dışladilar. grup amacı beni dislamak, dalga geçmek falandı.
Bir arkadaşın annesinin haberdar olup ateşkes ilan etmesiyle mobing bitti. Ama neredeyse 1 yıl sürdü. Barıştık aradan epeyce zaman da geçti. Gözde ile o hatıra defteri konusu açıldı aslında ben hala çok mutluydum o defteri bana layık gördüğü için Ve kızgın bir şekilde " Evet , hep defteri yolda okuyup dalga geçmişsiniz ve pastel boyalarla defterimi mahvetmişsin ! " Meğer benim hava attığım mahalleli kızlardan biri gidip beni şikayet etmiş. Olay hiç göründügu gibi değildi .

Kuzum sen birkaç ay içinde 4444 e tamamlarsın salat ı o zaman, ocak sonuna kadar ekliyorum

Ben de merak ettim

Amaan gülerek hatırla canım artık
sen güzel duygularını hatırla sadece ve değiştirip öyle zihnene ekle: arkadaşım da çok beğenmişti ve eline sağlık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…