Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah şifa versin canım

28 Aralık Çarşamba
@Willemijn- Zipzip-

Kahvaltı 09.00
6 zeytin 2 lokma peynir
Marul 2 ceviz
1 yk kuru üzüm
1 d ekmek

Öğle 12.30
4 köfte
2 kaşık pilav
Salata
Küçük ayran

Akşam 18.00
2 d gerdan haşlama
2 bebek patates haşlama
Salata

Su 2 lt

Spor
60 dk fitnes ağırlık
Adım 5.614

Eklentiler

• E851A64A-7077-43EA-A574-1BC8833C33A1.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 31
Bu akşam camdaki kız var feridenin işi bu akşam bitiyor,seyreden varmı bu diziyi.
Ben takip ediyorum ekürim. Reklamsız izlemek için ertesi günü bekliyorum. Feridesiz çok yavan olacak yalnız. Sarı fırtına ile kim uğraşacak. Hayri' ye de gıcık oluyorum.

O rahatsızlığını kastetmiştim. Ne karar ileri atmışlar endoskopiyi Umarım kolay geçmiştir/geçiyordur
Normal hastaneler çok kalabalık canım.
Özel hastaneler de çok pahalı. Kolay geçti. Gayet iyiyim. Çok teşekkür ederim. Biyopsi sonucu bir ay sonra belli olacakmış. sara_28 senin de bilgin olsun canım. Midemde ülser lezyonu görülmüş.

Ben takip ediyorum ekürim. Reklamsız izlemek için ertesi günü bekliyorum. Feridesiz çok yavan olacak yalnız. Sarı fırtına ile kim uğraşacak. Hayri' ye de gıcık oluyorum.
Bu akşam seyret kaçırma sakın,Feride ekoldü resmende çok ta acımasız birisiydi neler yaptı Nalan'a öyle.
Hayri namus dağıtırken etrafında en namussuzluğu kendisi yaptı şerefsizin önde gideni işte,hak ettiğini ilerde görecek

Feride' nin intihari çok üzecek kuzum. Kadın Cana' ya Yasin okudu, helva kavurdu nasıl bir kişilik helal olsun.

Feride' nin intihari çok üzecek kuzum. Kadın Cana' ya Yasin okudu, helva kavurdu nasıl bir kişilik helal olsun.
Tamam okudu güzelde,nalana yaptıkları eziyetleri filan çok acımasızdı,kişiliğinibozmuş resmen.
Nalan sevgisiz büyümüş feridenin tavırları yüzünden,güzel söz söyleyenin arkasına takılıp gitmiş tam 7 yıl boyunca.

Elhan bu menüyü beğenmedi tatlım.
Akşamın ayağına sıkılmış resmen. Bir tas çorba iceydin keşke .

Çocuğunun doğum günü kutlu olsun. Mutlu, huzurlu bir annelik yaşamanı dilerim. Bu tür özel günler bahanemiz olmasın bizi hep daha çok uğraştırıyor. Kendine iyi bak.
Teşekkür ederim canım
Bahane olduktan sonra özel gün ve geceye bakmıyor işte.
Yeni yılda çok güzel olacak herşey

Kolay değil canım...İnsan kafayı yer. Kardeşi kızına tecavüz ediyor, sonrasında kızı bu bebek yüzünden hayatını kaybediyor. Bebeğin hem halası , hem anneanesi. Çok büyük bir travma. Yaptıklarını ben de haklı bulmuyorum ama onu anlayabiliyorum tüm insanlığa karşı güven kaybı var kadında. Dizideki kapak lafları çok güldürüyor beni...Nalan.annesini kaybedince daha da kötülesek mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…