- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah şifa versin canımDaha iyi değilmiş kuzum ya. İşe gelmiştim sabah iyi sandım. Evden aradılar kulağı ağrıyor. Şimdi çıktım eve gitmeye çalışıyorum. İşim eve çok uzak. Eşim daha yakın o gidiyordu da benim aklım kaldı. Ofiste hüngür hüngür ağlayınca müdürüm çık git dedi bana
Sinirlerim çok bozuldu. Daha pazar günü antibiyotiği bitti. Neden oluyor anlamıyorum.
Yanında olamamak çok zor.
Canım oruç mu tutacaksın ondan mı bugün attın
Heyecan şimdi başlıyor dizide.Epey oldu bırakalı
Anca plaj şemsiyesi kurtarır tatlım seni ama bu sefer ters tutma şemsiyeyi .Ya çok güldüm buna. Bana da yılbaşında bir plaj şemsiyesi lazım
Ben takip ediyorum ekürim. Reklamsız izlemek için ertesi günü bekliyorum. Feridesiz çok yavan olacak yalnız. Sarı fırtına ile kim uğraşacak.Bu akşam camdaki kız var feridenin işi bu akşam bitiyor,seyreden varmı bu diziyi.
Normal hastaneler çok kalabalık canım.O rahatsızlığını kastetmiştim. Ne karar ileri atmışlar endoskopiyiUmarım kolay geçmiştir/geçiyordur
Çocuğunun doğum günü kutlu olsun. Mutlu, huzurlu bir annelik yaşamanı dilerim.Yok evde kaldı
Çok teşekkür ederim
Sağol çok teşekkür ederim
Bu akşam seyret kaçırma sakın,Feride ekoldü resmende çok ta acımasız birisiydi neler yaptı Nalan'a öyle.Ben takip ediyorum ekürim. Reklamsız izlemek için ertesi günü bekliyorum. Feridesiz çok yavan olacak yalnız. Sarı fırtına ile kim uğraşacak.Hayri' ye de gıcık oluyorum.
Feride' nin intihari çok üzecek kuzum. Kadın Cana' ya Yasin okudu, helva kavurdu nasıl bir kişilik helal olsun.Bu akşam seyret kaçırma sakın,Feride ekoldü resmende çok ta acımasız birisiydi neler yaptı Nalan'a öyle.
Hayri namus dağıtırken etrafında en namussuzluğu kendisi yaptı şerefsizin önde gideni işte,hak ettiğini ilerde görecek
Tamam okudu güzelde,nalana yaptıkları eziyetleri filan çok acımasızdı,kişiliğinibozmuş resmen.Feride' nin intihari çok üzecek kuzum. Kadın Cana' ya Yasin okudu, helva kavurdu nasıl bir kişilik helal olsun.
Elhan bu menüyü beğenmedi tatlım.
Teşekkür ederim canımÇocuğunun doğum günü kutlu olsun. Mutlu, huzurlu bir annelik yaşamanı dilerim.Bu tür özel günler bahanemiz olmasın bizi hep daha çok uğraştırıyor. Kendine iyi bak.
Hiç bişi yememiş ki çıtırım aç kalmış sadece .Elhan bu menüyü beğenmedi tatlım.
Akşamın ayağına sıkılmış resmen. Bir tas çorba iceydin keşke .
Kolay değil canım...İnsan kafayı yer. Kardeşi kızına tecavüz ediyor, sonrasında kızı bu bebek yüzünden hayatını kaybediyor. Bebeğin hem halası , hem anneanesi. Çok büyük bir travma. Yaptıklarını ben de haklı bulmuyorum ama onu anlayabiliyorum tüm insanlığa karşı güven kaybı var kadında. Dizideki kapak lafları çok güldürüyor beni...Nalan.annesini kaybedince daha da kötülesek mi acabaTamam okudu güzelde,nalana yaptıkları eziyetleri filan çok acımasızdı,kişiliğinibozmuş resmen.
Nalan sevgisiz büyümüş feridenin tavırları yüzünden,güzel söz söyleyenin arkasına takılıp gitmiş tam 7 yıl boyunca.
Aç kaldığı gibi bir de hep karbonhidrat almış...Hiç bişi yememiş ki çıtırım aç kalmış sadece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?