İnanki bugün cuma benim içinCanım oruç mu tutacaksın ondan mı bugün attın
Yoksa bugün de dikkat ederin eksin artabilir
Aynen kolay değil elbette,bu kadarda acımasız olmasına gerek yoktu bence işkence etmiş nalanada.Kolay değil canım...İnsan kafayı yer. Kardeşi kızına tecavüz ediyor, sonrasında kızı bu bebek yüzünden hayatını kaybediyor. Bebeğin hem halası , hem anneanesi. Çok büyük bir travma. Yaptıklarını ben de haklı bulmuyorum ama onu anlayabiliyorum tüm insanlığa karşı güven kaybı var kadında. Dizideki kapak lafları çok güldürüyor beni...Nalan.annesini kaybedince daha da kötülesek mi acaba
Evet iraz fazla kaçırmış onu,toparlar gene .Aç kaldığı gibi bir de hep karbonhidrat almış...
Çok sağol canım. Evet güzelliği de var evden çıkıyor olma özgürlüğü iyi geliyor kadınlara bence. Çoğu zaman iyi ki çalışıyorum da dedim çünkü 8 ay doğum iznindeydim. Ve ben biraz kendimi kaptırdım. Hiçbir şey yapmıyordum. Yapışık ikiz olmuştuk kaş aldırmaya bile gitmiyordum. Ama hastalık zamanları çok vicdan azabı.Çalışan anne olmak cok zor gerçekten
Gecmis olsun tekrardan daha iyi olur insallah
Neymiş canım o, merak ettim.Çok geçmiş olsun , seni o kadar iyi anlıyorum ki ...Ben de çocuklar küçükken çalışıyordum . Çocuklar ikiz, ilk 5 yıl o kadar çok antibiyotik kullandık ki...Mecbur biraz da , hasta ateşli çocuğu bakıcıya bırakmak bile hoş olmuyorİyileşiversin hemen diye antibiyotik başlıyoruz . Bezdim , kendimden nefret ettim , çocuklara iyi bakamıyorum diye . Oğlum kreşe giderken sık sık kulağı ağrıyordu . Bitkisel bir şeyle çözdük, artık sorun yaşamıyoruz. Sonrasında diğer çocuklardan da kulağı ağrıyan oldu . 1 maksimum 2 günde iyilestiler şaşırtıcı olarak. İstersen paylasabilirim . İlaçlara destek olarak da yapabilirsin ... Burada merak uyandırmak istedim
Çok geçmişler olsun şimdi nasıl umarım geçmiştir ağrıları,çalışan annedeolunca böyleoluyor maalesef.
Çok geçmiş olsun herkesler hasta artık salgın var resmen .
İnşallah sorunları çözülür fesangcım.
Canım geçmiş olsun. Acil şifalar dilerimNormal hastaneler çok kalabalık canım.
Özel hastaneler de çok pahalı. Kolay geçti. Gayet iyiyim. Çok teşekkür ederim.Biyopsi sonucu bir ay sonra belli olacakmış. @sara_28 senin de bilgin olsun canım. Midemde ülser lezyonu görülmüş.
Sende sağol c anım benim çok geçmişler olsunÇok sağol canım. Evet güzelliği de var evden çıkıyor olma özgürlüğü iyi geliyor kadınlara bence. Çoğu zaman iyi ki çalışıyorum da dedim çünkü 8 ay doğum iznindeydim. Ve ben biraz kendimi kaptırdım. Hiçbir şey yapmıyordum. Yapışık ikiz olmuştuk kaş aldırmaya bile gitmiyordum. Ama hastalık zamanları çok vicdan azabı.
Neymiş canım o, merak ettim.
Bize de doktorumuz sarımsak yağı verdi kulak için ağrı başlayınca günde 3 kez onu damlatıyoruz ama bir halta yaradığı yok. Yetmiyor. Konu antibiyotiğe dayanıyor en sonunda. Keşke erken başlasaydık diye üzülüyorum bu sefer.
Çok sağol hanım ablam
Tebrikler
Sag ol zipzipimAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun fesangim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun gezegenim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşlari olsun
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Günaydın kaptanim ❤
Günaydın canim afiyet olsun
Gecmis olsun bugun daha iyidir insallah
Günaydın kaptanim
Günaydın canim
Gecen sene izliyordum da bu sene ara ara bakiyorum
İyiymisMiktarları da yazsam roman olurdu bozam
Afiyet olsun28 Aralık Çarşamba
@Willemijn- @Zipzip-
Kahvaltı 09.00
6 zeytin 2 lokma peynir
Marul 2 ceviz
1 yk kuru üzüm
1 d ekmek
Öğle 12.30
4 köfte
2 kaşık pilav
Salata
Küçük ayran
Akşam 18.00
2 d gerdan haşlama
2 bebek patates haşlama
Salata
Su 2 lt
Spor
60 dk fitnes ağırlık
Adım 5.614
Gecen cuma ve yine bu cumayi yazmissin.Bugun persembe
Tesekkurler, nice senelere insaallah.Yarın olmayabilirim merak etmeyin,akşamda çocuklar geliyor fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene,hepinizin yeni yılını kutluyorum sağlıcakla huzurla dolu nice yıllara inşallah bize güzellikler getirsin .
Kolay mi lenElhan bu menüyü beğenmedi tatlım.
Akşamın ayağına sıkılmış resmen. Bir tas çorba iceydin keşke .
Oy oy oy. Cok tesekkur ederim kekimBozammm @Willemijn- doğumgünün kutlu olsun bebeğim mutluluklar getirsin inşallah dileklerin gerçek olsun
Ben de bir an panik yaptım, bugün cuma da ben mi unuttum diyeCanım oruç mu tutacaksın ondan mı bugün attın
Yoksa bugün de dikkat ederin eksin artabilir
Yoktu ki, hesaplayamadım, sabah, dışarda, öğleye doğru dışarda, akşama doğru dışarda olunca. Hep de eve uğrayıp tekrar çıktım. O an ne bulduysamElhan bu menüyü beğenmedi tatlım.
Akşamın ayağına sıkılmış resmen. Bir tas çorba iceydin keşke .
Evet, doydum sayılmazHiç bişi yememiş ki çıtırım aç kalmış sadece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?