Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşte kalp masajı

Tam da oydu Ben sarımsak yağını damlatmiyorum bile Kulak çubuğuna damlatıp , normal banyo sonrası kulak temizliği yapar gibi kulağı temizliyorum. 3 defa da değil günde 1 defa ..ertesi gun devam ederse ikinci gün de aynısı yapılıyor. Diğer kulak ağrımasa da o kulaği da temizliyorum. Bana da ilginç geliyor zaten, mikroplar kokuyu duyup da mı ölüyorlar diye düşünüyorum Belki de bizim mikroplar ölmek için bahane arıyorlardı , bilemedim Bizde de tam tersi oldu anlayacağın , antibiyotik ile geçmeyen sık tekrarlayan kulak ağrıları sarımsak yağı ile bir iki güne geçti İstersen bir de bu şekilde dene .2. olarak Kullanmıyorsanız immunol gibi vücut direnci arttici destekler de kullanabilirsin. Bu tarz beta glukan + çinko+ d vit içeren desteklerin faydasını da oğlumun tekrarlayan çene, burun önü uçuklarinda gördüm. Tekrar geçmiş olsun. 4 yaş ve üzeri yazıyor , kaç yaşında ufaklık bu arada

Son düzenleme:
Gırgır aldım 5 TL dogum gunu pastasi en kucuk boy 40 bi de muzla gereksiz bi tahta aldim 10 TL ye. Gozleme cevirmek icin falanmis. Ben bi sey cevirmicem ama sunum yapmaya calisicam
Güle güle kullan

Oy oy oy. Cok tesekkur ederim kekimAllah razi olsun. Pasta fotomu atarim. Kendi kendime aldim.
Senden de tamam şekerim

Saclarimi islak toplamak zorunda kalinca acayip basim agridi. Püf. Bi de belimi geciyor sanirim, kalcamda çok da lazim, tövbe tövbe.
Aman dikkat et canım hava da soğuk

Bar_na canım sen demiştin değil mi birkaç gün önce keyfin yok diye? O sırada geçiştirmiştim ama evet canım sıkkındı bu meseleye. Hissiyatin kuvvetliymis güzelim
Çok yoğun bir hafta geçiriyorum gördüm mesajı ama
Kafamı toplayarak yazmak istedim canım ya
İlk olarak üzülme canımcım
21 ve 19 yaşlarında çocukları olan biri olarak senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum
Bu dönemlerden bizde geçtik ve olabildiğince az hasarla kurtulmak amaç
Hasarsız olur mu bilmiyorum
sEnin kuzunun yaşadığına benzer bir olay benim büyük kız yaşadı
Keşke imkanım olsaydı seninle zelali görüştüre bilseydim

Şu ortada paylaşılamayan çocuk varya işte o zelaldi
iKi tarafta onun en iyi arkadaşı olmak istiyordu
Birini seçti ve diğer taraf için çok kötü oldu
Bir türlü benimsenemedi diğer kız
Orta 2 de ailesi başka bir okula aldı çocuğu
Şimdi zelal çok pişman isteseydim engel olabilirdim diyor ama geçen geçti
Ailesinin en doğru kararı çocuğu farklı bir okula almaları oldu
Eğer imkanın varsa bu durumun yavrunu etkileyeceğini ciddi anlamda düşünüyorsan hiç zaman kaybetme derim
hErşeyin en iyisi yavrularımızın olsun
Onlar için en iyisini istiyoruz

Size de çok geçmiş olsun. Kulak pamuğuyla da deneyeceğim. Hatta karışım yaptırdı doktorumuz. Sarımsak yağı yoğunlukta aynısefa ve papatya da var için de ağrı kesici iltihap giderici bitkiler diye.
Ben bu ne saçma şey diye bıraktım ama devam edeyim o zaman ya.
Bugünkü konumuz kulak değilmiş neyse ki. Boğaz enfeksiyonu dedi kulağa vurabilir dedi. Antibiyotik başlamadık. Ben sarımsağı süreyim akşam yatarken sizin dediğiniz gibi inşallah kulağa devam etmez.
Sambucol kullanıyoruz bağışıklık için. Beta glukan için küçük sanırım 18 aylık şu an. Çok erken başladık şu işlere

Canım bu hafta bunu düşündüm ama okulda o çocuk hariç her şeyden çok mutlu. Bakalım zamana ve öğretmene bıraktım.

Allah hepsini iyilerle karşılaştırsın

Uygun diyet uyguluyorsun değil mi? Dr ne önerdi?
Gözün aydın
Gırgır aldım 5 TL dogum gunu pastasi en kucuk boy 40 bi de muzla gereksiz bi tahta aldim 10 TL ye. Gozleme cevirmek icin falanmis. Ben bi sey cevirmicem ama sunum yapmaya calisicam
Nice mutlu yaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…