- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Öldüm, bittim, üstüme toprak atınAç kaldığı gibi bir de hep karbonhidrat almış...
İşte kalp masajıAynen kolay değil elbette,bu kadarda acımasız olmasına gerek yoktu bence işkence etmiş nalanada.
Çok hazır cevaptı şakk diye lafı sokuyordu hemen .
Mutlaka kötü olacakta hayri sinsisi devreye girecek gene
Evet iraz fazla kaçırmış onu,toparlar gene .
Sağlıklı yaşların olsunOy oy oy. Cok tesekkur ederim kekimAllah razi olsun. Pasta fotomu atarim. Kendi kendime aldim.
Doğum günün kutlu olsun canımOy oy oy. Cok tesekkur ederim kekimAllah razi olsun. Pasta fotomu atarim. Kendi kendime aldim.
Tam da oyduÇok sağol canım. Evet güzelliği de var evden çıkıyor olma özgürlüğü iyi geliyor kadınlara bence. Çoğu zaman iyi ki çalışıyorum da dedim çünkü 8 ay doğum iznindeydim. Ve ben biraz kendimi kaptırdım. Hiçbir şey yapmıyordum. Yapışık ikiz olmuştuk kaş aldırmaya bile gitmiyordum. Ama hastalık zamanları çok vicdan azabı.
Neymiş canım o, merak ettim.
Bize de doktorumuz sarımsak yağı verdi kulak için ağrı başlayınca günde 3 kez onu damlatıyoruz ama bir halta yaradığı yok. Yetmiyor. Konu antibiyotiğe dayanıyor en sonunda. Keşke erken başlasaydık diye üzülüyorum bu sefer.
Çok sağol hanım ablam
Sağlıklı yaşların olsun
Allah razi olsun kizlarDoğum günün kutlu olsun canım
Nice mutlu yıllara
Güle güle kullanGırgır aldım 5 TLdogum gunu pastasi en kucuk boy 40 bi de muzla gereksiz bi tahta aldim 10 TL ye. Gozleme cevirmek icin falanmis. Ben bi sey cevirmicem ama sunum yapmaya calisicam
Senden deOy oy oy. Cok tesekkur ederim kekimAllah razi olsun. Pasta fotomu atarim. Kendi kendime aldim.
Aman dikkat et canım hava da soğukSaclarimi islak toplamak zorunda kalinca acayip basim agridi. Püf. Bi de belimi geciyor sanirim, kalcamdaçok da lazim, tövbe tövbe.
Çok yoğun bir hafta geçiriyorum gördüm mesajı amaBar_na canım sen demiştin değil mi birkaç gün önce keyfin yok diye? O sırada geçiştirmiştim ama evet canım sıkkındı bu meseleye. Hissiyatin kuvvetliymis güzelim
Canım ben mali müşavirim. Muhasebe müdürü olarak çalışıyordum, 2018 yılından itibaren ev hanımıyım.
Tam da oyduBen sarımsak yağını damlatmiyorum bile Kulak çubuğuna damlatıp , normal banyo sonrası kulak temizliği yapar gibi kulağı temizliyorum. 3 defa da değil günde 1 defa ..ertesi gun devam ederse ikinci gün de aynısı yapılıyor. Diğer kulak ağrımasa da o kulaği da temizliyorum. Bana da ilginç geliyor zaten, mikroplar kokuyu duyup da mı ölüyorlar diye düşünüyorum Belki de bizim mikroplar ölmek için bahane arıyorlardı , bilemedim Bizde de tam tersi oldu anlayacağın , antibiyotik ile geçmeyen sık tekrarlayan kulak ağrıları sarımsak yağı ile bir iki güne geçti İstersen bir de bu şekilde dene .2. olarak Kullanmıyorsanız immunol gibi vücut direnci arttici destekler de kullanabilirsin. Bu tarz beta glukan + çinko+ d vit içeren desteklerin faydasını da oğlumun tekrarlayan çene, burun önü uçuklarinda gördüm. Tekrar geçmiş olsun. 4 yaş ve üzeri yazıyor , kaç yaşında ufaklık bu arada
Nice mutlu sağlıklı yaşlara canım. İyi ki doğdun.Oy oy oy. Cok tesekkur ederim kekimAllah razi olsun. Pasta fotomu atarim. Kendi kendime aldim.
Kraliçem 244 000. Mesajı yazmış.Aç kaldığı gibi bir de hep karbonhidrat almış...
Canım bu hafta bunu düşündüm ama okulda o çocuk hariç her şeyden çok mutlu. Bakalım zamana ve öğretmene bıraktım.Çok yoğun bir hafta geçiriyorum gördüm mesajı ama
Kafamı toplayarak yazmak istedim canım ya
İlk olarak üzülme canımcım
21 ve 19 yaşlarında çocukları olan biri olarak senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum
Bu dönemlerden bizde geçtik ve olabildiğince az hasarla kurtulmak amaç
Hasarsız olur mu bilmiyorum
sEnin kuzunun yaşadığına benzer bir olay benim büyük kız yaşadı
Keşke imkanım olsaydı seninle zelali görüştüre bilseydim
Şu ortada paylaşılamayan çocuk varya işte o zelaldi
iKi tarafta onun en iyi arkadaşı olmak istiyordu
Birini seçti ve diğer taraf için çok kötü oldu
Bir türlü benimsenemedi diğer kız
Orta 2 de ailesi başka bir okula aldı çocuğu
Şimdi zelal çok pişman isteseydim engel olabilirdim diyor ama geçen geçti
Ailesinin en doğru kararı çocuğu farklı bir okula almaları oldu
Eğer imkanın varsa bu durumun yavrunu etkileyeceğini ciddi anlamda düşünüyorsan hiç zaman kaybetme derim
hErşeyin en iyisi yavrularımızın olsun
Onlar için en iyisini istiyoruz
Uygun diyet uyguluyorsun değil mi? Dr ne önerdi?Normal hastaneler çok kalabalık canım.
Özel hastaneler de çok pahalı. Kolay geçti. Gayet iyiyim. Çok teşekkür ederim.Biyopsi sonucu bir ay sonra belli olacakmış. @sara_28 senin de bilgin olsun canım. Midemde ülser lezyonu görülmüş.
Gözün aydınYarın olmayabilirim merak etmeyin,akşamda çocuklar geliyor fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene,hepinizin yeni yılını kutluyorum sağlıcakla huzurla dolu nice yıllara inşallah bize güzellikler getirsin .
Nice mutlu yaşlaraGırgır aldım 5 TLdogum gunu pastasi en kucuk boy 40 bi de muzla gereksiz bi tahta aldim 10 TL ye. Gozleme cevirmek icin falanmis. Ben bi sey cevirmicem ama sunum yapmaya calisicam
canım sen hangi saati almıştın?Ya da bu
Huawei Band 6 Akıllı Bileklik Fara-B19 Sakura Pembesi Huawei TR Garanti Fiyatı - Trendyol
Huawei 2 Yıl Band 6 Sakura Pembe Android Yok Resmi Distribütör Garantili Pembe Yok yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım afiyet olsun29 aralık menüm
sabah 10 00
2 yumurta 1 kaşık mercimek unu ile omlet1 dilim kaşar peyniri
öğle 14 00 spor sonrası
1 muz 1 haşlanmış yumurta 1 ceviz
akşam 18 30
1 kepçe yeşil mercimek
100 ml ayran 2 dil ekmek
2lt su
Zipzip- Hedef60kgolmak Cordelia Nikinik
teşekkür ederim aşkomCanım afiyet olsun
Nice mutlu sağlıklı yaşlara canım. İyi ki doğdun.
Çok sağ olun kızlarUygun diyet uyguluyorsun değil mi? Dr ne önerdi?
Gözün aydın
Nice mutlu yaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?