HimmmmmmBu gece yani 00:00 dan sonra ayin 31 ine giriyoruz.. O günden sonraki gündüzün gecesi de 2023 e
Kısacası, yarin aksamın gecesi 2023
TeşekkürlerPazar günü adim atmamis
Carsamba adim bildirmedi kaptanim
Paşa gönlün bilir
Aynen bebeğim Tebrikler.Owww yeah. Dombilikuş diye yazılır, spor queen diye okunur
Bizde yılbaşı yok kaptanım gönül rahatlığı ile yazarımAfiyet olsunBu akşam menüsünü de böyle detaylı isterim.
Süpersin TebriklerBende bugün epey bişey yedim iş yerinde arkadaşlarla yemek söyledik falanyarın sabah tartilcam inşallah aslında şöyle bir durum var bnm partisi diyetisyen kontrolüm var 1 ay önce gitmiştim verdiği listeyi 1 ay uygulayıp gidecektim lakin ben ilk 15 günü yaptım sonraki 15 günde de biraz internetteki vidyolarında etkisiyle aralıklı orıç deneyim dedim aslında ilk haftam çok iyiydi ama son hafta yani geçen cumadan bugüne kadar biraz çığrından çıkardım yeme zamanlarında yememem gereken şeyler de yemeye başladim falan derken artık bu yılı kapatıp yeni yıla daha ekşi kilolarca girmek istiyorum aslında hedefine de çok kalmadı 6 7 kilo vardır sanırım ama yarın sabah tartıtlınca belli olur
Masterfite ekliyorum o zamanİnşallah canım. Aslında benim de yılbaşı planım seninki gibi ama bir de regl haftası. Bu dönemde benim çok gitmiyor. Öyle bir endişem olmuştu. Yine de ben Masterfit te kalayım en iyisiartık beni alan da ona göre alsın
Günaydın canimTekrardan günaydınn
Kilo verip mor takima gecmeliyimMor takım var da üyesi yok. Kilosunu korumak isteyen çıtırlar takımı
Yooo mor takım kilo veremeyenkerin yeri gelMasterfite ekliyorum o zaman
Günaydın canim
Kilo verip mor takima gecmeliyim
Siz 2022 de mi kalacaksınızBizde yılbaşı yok kaptanım gönül rahatlığı ile yazarım
Ben bunu daha önce gördümADINIZ: Belya
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 60.2
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: röntgen teknisyeni
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelikler, yemek yemeyi sevmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: romatizmal rahatsızlığım ve polikistik över var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi hissetmek, hareket ederken daha rahat olmak vs.
Kilo veremiyorum evet o zaman mor takimin üçüncü üyesi olabilirimYooo mor takım kilo veremeyenkerin yeri gel
Hosgeldin tekrardan canimADINIZ: Belya
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 60.2
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: röntgen teknisyeni
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelikler, yemek yemeyi sevmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: romatizmal rahatsızlığım ve polikistik över var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi hissetmek, hareket ederken daha rahat olmak vs.
Bu takım coşarKilo veremiyorum evet o zaman mor takimin üçüncü üyesi olabilirim
Vallaha kimseyi çağırmadım benSiz 2022 de mi kalacaksınızşaka şaka bizde de yok ama aile toplanacak dolayısıyla Türk geleneklerine göre sofralar donatılacak benim menü felaket olacak.
Kilo veremiyorum evet o zaman mor takimin üçüncü üyesi olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?