Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ara ara diyeti bıraksam da pes etmedim daha da var en az 5 kilo
Aslında çok uzun zamandır yapmıyorum bende diyet ama niye bilmiyorum motivasyonum yok ilk başlarda iyiydim sonra baya hafifledi o heves aslında bi pantolon denemiştim olmadı bir neden büyüğü de olmadı sonra kafama koydum vercem kiloları diye arada bi dar gelen pantolon deneyip gaza gelmem lazım galiba

Emin ol işe yarıyor. Benim bekarlıktan kalma hiç giyilmemiş gömleklerim pantolonlarım vardı dolabımda. Tahmin edersin ki dar olduğu için dolabı bekliyolardı. Geçen gün birini bi deneyeyim diye giydim o kadar güzel durdu ki üzerimde ben bile şaşırdım

ben de hatırlıyorum. çocukken az birşeyle doyardım. çok yavaş yerdim vs. şimdi ye ye doymak bilmiyoruz
Bende 1. Sınıfa başladığımda aşırı zayiftim. Önce annem bana istah açıcı suda kaynama hapı vermisti onu hatirliyorum. Sonra da 3. Sınıf başında apandisit ameliyatı oldum. Hatta o gün tartmislardi beni 27 kg idim. Artık o narkozdan sonra nolduysa oldu iştahım açıldı. Ya da ameliyat beni çok etkiledi psikolojim bozulmuştu ilk o zaman mi kendimi yemeye verdim naptım hızla kg aldım hep... Orta sonda 78dim liseye başlarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…