Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım ben evde Eva fitness videoları yapıyorum. Leslie tarzı. Diyetisyene gittiğim dönem de oldu ama şu anda diyetisyene gitmiyorum. Hedefim ayda 4- 5 kg. İnşallah başarırım.

ben de hatırlıyorum. çocukken az birşeyle doyardım. çok yavaş yerdim vs. şimdi ye ye doymak bilmiyoruz

Veririz canım ya bir günden bir şey olmaz. Devammmm diyete.

ayşegül çoruh diyor ki; ağırlık olarak eksi gelmeniz birşey ifade etmez. önemli olan bel çevresinden ve göğüs bölgesinden incelme yaşamanız. bence de çok doğru
Kendi adıma; biz direk tartıya odaklanıyoruz. Hiç bel çevresi göğüs bölgesi ölçmüyoruz

Öylesine espirim. Tanidikca çozersin
Koca bir hafta boşa gitsin demedim ki accik rahat takılalım ama şu ve spor ihmal edilmemeli

Yok kız sen ne ettin bir yıl boşa gidermi hiç
Bu iyiydi bak :)) bu yil da diyet gitti..Seneye artik

Sağ ol dikkatli ve iyi kalpli zipzipim
Eksilicen iste, o moda girdin. O yediklerin arti oldu, eksiye geciyosun insaallah.

İnsallah merak etme.
Yargı başlayana kadar 40 dk leslie yapacağım. Ter atmak isteyen takılsın peşime
Yeni yil yaradi sana
Sadece yatmak istiyorum
Bu iyiydi
Makarna benim en sevdiğim yiyecek güzel menü Afiyet olsun
Sallama len
Veririz canım ya bir günden bir şey olmaz. Devammmm diyete.
Bi kereden bi sey olmaz ne dediiii
ayşegül çoruh diyor ki; ağırlık olarak eksi gelmeniz birşey ifade etmez. önemli olan bel çevresinden ve göğüs bölgesinden incelme yaşamanız. bence de çok doğru

Kendi adıma; biz direk tartıya odaklanıyoruz. Hiç bel çevresi göğüs bölgesi ölçmüyoruz
Göğüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…