- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oy oy maşallah
Evet, yarın inşallah 2 öğünle devam edeceğim2 öğün gerçekten çok güzel oluyor
Sadece yatmak istiyorumYargı başlayana kadar 40 dk leslie yapacağım. Ter atmak isteyen takılsın peşime
Canım bütün gün dışarıdaydım çok yoruldum ama seni kırmam ama 30 dakika yapabilirim. Yapınca atarım tatlım
Hepinizin büyüğü benim
Sağlıklı çok güzel bir ömrün olsun canım. İki yaş varmış aramızda neredeyse akran sayılırız
Makarna benim en sevdiğim yiyecek güzel menü Afiyet olsunAğlama kaptanımniye üzgün attın muhteşör yılbaşı menüsü işte
Sağol kaptanımMakarna benim en sevdiğim yiyecek güzel menü Afiyet olsun
36 saati ne zaman yapıyoruzEvet, yarın inşallah 2 öğünle devam edeceğim
Canım ben evde Eva fitness videoları yapıyorum. Leslie tarzı. Diyetisyene gittiğim dönem de oldu ama şu anda diyetisyene gitmiyorum. Hedefim ayda 4- 5 kg. İnşallah başarırım.Arkadaşlar acab nasıl programlar uyguluyorsun diyetisyene mi gittiniz yoksa kendi kendinize mi yapıyorsunuz yöntemlerini yazarmısınıbirde spor evde yapanlar varmı neler yapouprsunuz ben spor salonuna gidememek akşamları ancak vakit ayırıyorum onuda 2 haftadır epey saldım diyebilirim yaptığınız sporları ve diyet yöntemlerini varsa detoks tarif lerinizi yazarsanız sevinirim
ben de hatırlıyorum. çocukken az birşeyle doyardım. çok yavaş yerdim vs. şimdi ye ye doymak bilmiyoruzHaklısın da yalnız olsam sorun değil, kalabalık olunca dengem şaşıyor
Çözüm öze dönmek aslında, çocukluğumu hatırlıyorum, iki öğün yeterdi, annem zorla 3 öğün yedirirdi, çok az yer, hemen doyar kalkardım. Evlenince kalabalık aile olunca ve yatana kadar hiç oturmayınca yeme düzeni iyice bozuldu
Veririz canım ya bir günden bir şey olmaz. Devammmm diyete.Sizinle değil kendimle derdim
Üzerinize alınmayın lütfen
Bir bahanem olsun yeterki
hemen salıyorum
Yılbaşı olmuş ne olmuş sanki
Sanki ömrümde bir defalık birşey
Heryıl aynı halt oluyor
Yeni yıla aç gir ne olacak
Yıla nasıl başlarsan öyle geçer lafını ilke edinsene
Ama yok ben adam olmam
Neyse canımcım veririz heralde
Kendi adıma; biz direk tartıya odaklanıyoruz. Hiç bel çevresi göğüs bölgesi ölçmüyoruzayşegül çoruh diyor ki; ağırlık olarak eksi gelmeniz birşey ifade etmez. önemli olan bel çevresinden ve göğüs bölgesinden incelme yaşamanız. bence de çok doğru
aynen canım. gerçi ben elleyip anlıyorumKendi adıma; biz direk tartıya odaklanıyoruz. Hiç bel çevresi göğüs bölgesi ölçmüyoruz
Öylesine espirim. Tanidikca çozersinNe oldu?
Bu iyiydi bak :)) bu yil da diyet gitti..Seneye artikKoca bir hafta boşa gitsin demedim ki accik rahat takılalım ama şu ve spor ihmal edilmemeli
Yok kız sen ne ettin bir yıl boşa gidermi hiç
Sağ ol dikkatli ve iyi kalpli zipzipimTakimlari oluşturmadik bu hafta
Mutlu yillar
Evet tartildim
Günaydın canim takimlari olusturmadik
Afiyet olsun kaptanim
Mutlu yillar
Kabul edelim yilbasi özel sonucta
Serbest takiliyor gibiyiz zaten
Afiyet olsun canim
Guzel eksi görmüşsün tebrik ederim canim
Afiyet olsun canim
Eksilicen iste, o moda girdin. O yediklerin arti oldu, eksiye geciyosun insaallah.+1.2 de benden
İnsallahSizinle değil kendimle derdim
Üzerinize alınmayın lütfen
Bir bahanem olsun yeterki
hemen salıyorum
Yılbaşı olmuş ne olmuş sanki
Sanki ömrümde bir defalık birşey
Heryıl aynı halt oluyor
Yeni yıla aç gir ne olacak
Yıla nasıl başlarsan öyle geçer lafını ilke edinsene
Ama yok ben adam olmam
Neyse canımcım veririz heralde
Yeni yil yaradi sanaYargı başlayana kadar 40 dk leslie yapacağım. Ter atmak isteyen takılsın peşime
Bu iyiydiSadece yatmak istiyorum
Sallama lenMakarna benim en sevdiğim yiyecek güzel menü Afiyet olsun
Bi kereden bi sey olmazVeririz canım ya bir günden bir şey olmaz. Devammmm diyete.
ayşegül çoruh diyor ki; ağırlık olarak eksi gelmeniz birşey ifade etmez. önemli olan bel çevresinden ve göğüs bölgesinden incelme yaşamanız. bence de çok doğru
GöğüsKendi adıma; biz direk tartıya odaklanıyoruz. Hiç bel çevresi göğüs bölgesi ölçmüyoruz
aynen canım. gerçi ben elleyip anlıyorum
Sporunu yapmışsınDuşumu yaptım çayımı aldım geldim. Ama yargı yok
31 Aralık adım 6864
1 Ocak adım 11171Cordelia
Eki Görüntüle 3185294 Eki Görüntüle 3185295
Akşam sporu bana çok iyi geliyor kaptanım. Senin adımlar da çok güzeldiSporunu yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?