Bende tayt giyinceaynen canım. gerçi ben elleyip anlıyorum
Hadi inşallahEksilicen iste, o moda girdin. O yediklerin arti oldu, eksiye geciyosun insaallah.
Afiyet olsun canim1 ocak menüm
Sabah sucuklu yumurta peynir 1 dilim ekmek salata çay
Ara hcy li kahve
Akşam 2 lahmacun 1 ayran
Hedef60kgolmak Cordelia
Adım yine yok üzgünüm hafta içi bool bol telafi edicem
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim
Bir araştırayım bakayım nasılmışCanım kabak detoksundan fayda gören çok arkadaşım oldu burda
Bende lesli ile başladım bide Emma fıtnes dı galiba onun vidyolarını yaptım 10 gün kadar sonra bi boşladım işte kısmet olursa başlayacağım yarın terkar2 ana bir ara öğün yapıyordum ben. Akşamı erken kapatmak en etkili yöntem. Sporu da genelde evde yapıyorum. Leslie evde yapmaya uygun. Onun dışında evde yapabileceğin farklı videolar da var. Yeter ki yapmak iste alternatif çok
İnşallah hep birlikte veririz hedef kilonuz kaç şıan kaç kilo var hedefinize acabaCanım ben evde Eva fitness videoları yapıyorum. Leslie tarzı. Diyetisyene gittiğim dönem de oldu ama şu anda diyetisyene gitmiyorum. Hedefim ayda 4- 5 kg. İnşallah başarırım.
Tartılacak yerlerim müsait değilfesang sabah tartil :)
Kaç dilim pardon kaç tepsi börek yedin kızTartılacak yerlerim müsait değil
Ben başladığım da ölçmüştümds henüz tekrar ölçüm yapmadımKendi adıma; biz direk tartıya odaklanıyoruz. Hiç bel çevresi göğüs bölgesi ölçmüyoruz
Teeee geçen sene yeni başladığımda ölçtüydümBen başladığım da ölçmüştümds henüz tekrar ölçüm yapmadım
Aynı benYediklerimi yazamıyorum(
Oo çok iyi 74 ise yani bnm ki hiç öyle değildiTeeee geçen sene yeni başladığımda ölçtüydümgeçen belimi ölçtüm 74 geldi
Kız geçen sene 93 düOo çok iyi 74 ise yani bnm ki hiç öyle değildi
Afiyet olsun1 ocak menüm
Sabah sucuklu yumurta peynir 1 dilim ekmek salata çay
Ara hcy li kahve
Akşam 2 lahmacun 1 ayran
Hedef60kgolmak Cordelia
Adım yine yok üzgünüm hafta içi bool bol telafi edicem
Canım ayağına sağlık
Tartılacak yerlerim müsait değil
AhahaKaç dilim pardon kaç tepsi börek yedin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?