Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

7 ocak menü
Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: yarım domates, 7 tane zeytin 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek( yağsız, kızartma makinesinde) 1 ymk kaşığı çökelek, sucuklu yumurta, elma dilim patates(airfry de çok az yağ ile) kuşburnu marmelatı 1 tatlı kaşığı
Ara: yeşil çay, avuc içi kadar kuruyemiş leblebi karışımı, 2 tane hurma 1 tane elmalı kurabiye
Akşam: 1 dilim ıslak kek, 1 poğaça, patates salatası 3_4 ymk kaşığı kadar, 1 mandalina
Spor: 75 ip atlama , 5697 adım
Su: 2.5 lt
fesang fesang Cordelia Cordelia

Elhanım nasılsın miden nasıl benim ara ara çok batıyor ve sırtıma vuruyor ağrısı mide koruyucu içince rahatlıyorum
Saracim haftada bir iki beni de yokluyor canım. Yediklerimle mi alakalı yoksa o gün stres mi yaptim diye düşünüyorum. Sırtım da ağrıyor eşime söyledim bunu gece yatarken üzerini açiyorsun ondan olabilir dedi. Midemden olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Mide koruyucularimi ihmal ediyorum. İlaçlarla hiç aram iyi olmadı zaten....Tatlım geçmiş olsun inşallah düzeliriz hadi ben neyse yılların midesini kullanıyorum eskidi biraz. Ama senin sağlığın inşallah düzelir kuzum. :dua::KK200:

Canımm ablammmm
Iyiyimm prensesin yemeklere yetişmeye çalışıyorumm ek gıdaya başladukk oyyy 🤭🤭
SEn nasılsın😍
Kız çocuğu annesi olmak bence ayrıcalık onun gülüşüyle dünyan daha da güzelleşiyordur. :KK36: Prensesin sağlıkla büyüsün iyi olmanıza sevindim. Ek gıdalar doktor kontrolünde mi?

Yazdım da çıkmadı o yüzden yanlış mı oldu diye
Afiyet olsun canım. 💙😘
Sağol canım
harika olmuş canım çok sevindim. insan mutlu oluyor demi
Canım çok mutluydum gerçekten 🥰
fesang fesang benim oğlum rahatsızlandı acile gidip geldik misafirim de kalkmak zorında kaldı kötü bi akşamdı bugün menü yazamayacağım inşallah yarım yazarım haber vermek için girdim
Çok geçmiş olsun canım
Mthn83 Mthn83 beni unutmak mümkün mü:)
Unutmadan ziyade adını yazınca çıkmadı otomatik çıkıyorya ❤️❤️❤️

Back
X