Afiyet olsun.09.01.2023 Pazartesi
Bugün
Aç karnına 2 bardak su
1 kuru kayisi
1 kuru incirKahvaltı 06.30 Yumurt
Peynir
Zeytin
Yarım poğaçaÖğle12.30 500gr meyveli yoğurt Akşam 17.20 1 büyük tabak
Kurufasulye ve pilav
4 kasik pancar turşusuAra Yeşil ÇAY
2 bardak
KILO =80.50kg
SU=2litre
Adim=5000
19.00 25dklik egzersiz
Hâla aynilar bir değişiklik olmadı canım sagolNasıl oldu çocuklar canım
Eksin için Tebrikler kaptanımgeldim bile çok öpüyorum maviş kaptanım
fesang aşkitom seni çok seviyorum cumaya süper bi eksi ile geleceksin inanıyorum
Sen hiç susma sen susarsan felaketim olurfu aglardimBugün rahatsız ettiysem susma hakkımı kullanabilirim ama
tamam canimCanım cuma günü takımlar oluşturuluyor takımın cuma günü belli olur
Zipzip- bu hafta kaptanım söylesin canım
Gunluk adim atamam ama evde sporumu yaparim eliptik bisikletim var onu yapiyorumŞimdilik yeşilsin canım. Cuma günü eğer 6.000 adım da atabileceksen mavi ya da kırmızı takım da olabilirsin günlük 6000 adım kuralı var.
Hoşgeldin
Hosgeldin aynı durumdayız umarim ulaşırız hedeflerimizeADINIZ: ilazram
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:80.6 idi en son
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dogum kilosu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:troid var sadece
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi begenmiyorum
Hayatimda hic bu kilolara cikmamaistim hamilelik disinda
Afiyet bal olsun güzel eksiler getirsinEvlere şenlik bir menü paylaşayım.
Sabah 12.00
2 yumurta
30 gram sarı leblebi
6 zeytin
1 kk peynir
1 portakal
Akşam 17.30
8 kaşık yeşil mercimek yemeği
4 kaşık yağsız bulgur pilavı
50 gram kırmızı et haşlama
1 kaşık Ayvar (ev yapımı)
Haşlanmış brokoli 1 porsiyon
2 litre su
Spor yapım aşamasında
minerva1988 Zipzip-
Ben de senin disiplinini takım ruhunu seviyorum. Özetle seni çok seviyorum. Teşekkürler beybi
Canım kaptanım dedikten sonra olay bitmiştirSen hiç susma sen susarsan felaketim olurfu aglardim
Bal mommyAfiyet bal olsun güzel eksiler getirsin
bende seni çok seviyorum
Canım kaptanım dedikten sonra olay bitmiştirsabaha kadar susmam ben artık
Ya,şöyle,birazcik kilo almissin ya, insan o zamanlar daha cok aktif oluyor sanki. Örnek veriyim; iki kucuk cocugumla kafami kasiyamiyirum. Arkadaslarimi arayamiyorum veya is yerinde yogunluktan wcye gidemiyirum. Ama bi derdim oldugunda arkadaslarimi o yogunlukla bile arayabiliyorum. Cunku o xaman gözünü karartiyorsun bi nevi. Baska bir örnek; kilo veremedigimde daha cok buraya yaziyorum, motive olmak icin. Vb :)) biraz sacma bir konu oldu, kusura bakma :)) gereksiz konu ama cok aciklamaliSebebi ne şekerim niye kızayım yanlışım varsa düzeltirim
Eleştirilmekten korkmam
Sus kızDiyorsun
Yok kiz estagfirullah. Ne guzel iste aktif olmak.Bugün rahatsız ettiysem susma hakkımı kullanabilirim ama
Ben de siziBen de senin disiplinini takım ruhunu seviyorum. Özetle seni çok seviyorum. Teşekkürler beybi
Tamam anladik, tarafinizi fesangimBal mommy
Ne yazık ki 500grAfiyet olsun.Canım 50 gram olabilir mi meyveli yoğurt?
Kaptanlarimin pazartesi nevri dönmüş sanki bana da geçtiKaptanlarin bildirimleri
Sıra bana mı geldiTamam anladik, tarafinizi fesangimsanki kötü bi sey dedik
Bu iyiydi kız :))Sıra bana mı geldi
Tatlım benimBal mommy
Anladığım kadarıyla sadece yarışlarda konuştuğumu söylemek istedin sanırım canımYa,şöyle,birazcik kilo almissin ya, insan o zamanlar daha cok aktif oluyor sanki. Örnek veriyim; iki kucuk cocugumla kafami kasiyamiyirum. Arkadaslarimi arayamiyorum veya is yerinde yogunluktan wcye gidemiyirum. Ama bi derdim oldugunda arkadaslarimi o yogunlukla bile arayabiliyorum. Cunku o xaman gözünü karartiyorsun bi nevi. Baska bir örnek; kilo veremedigimde daha cok buraya yaziyorum, motive olmak icin. Vb :)) biraz sacma bir konu oldu, kusura bakma :)) gereksiz konu ama cok aciklamali
Sus kız
Yok kiz estagfirullah. Ne guzel iste aktif olmak.
Ben de sizi
Selam, bir sıfır fazla diyosun :))Ne yazık ki 500grbüyükleri varya ondan
Aaa kraliçeler gibi havalı havalı gezeceksin masterfitin geniş caddelerindeYeşil takımdayim bu kötü bisey mi
Ay ya yine yanlis anlasilmissin be boza. Üzüldüm simdi. Valla aklima yarisin y si gelmedi. Zayiflamaya daha cok calisirken buraya daha cok sariliriz ya, onu demek istedim. Zaten dogalı bu. Ah ya valla bende kendini ifade sorunu varTatlım benim
Anladığım kadarıyla sadece yarışlarda konuştuğumu söylemek istedin sanırım canımbilmiyorum hiç farketmedim yarış bir yana ben arkadaşlarımı çok seviyorum her daim konuşmak bana iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?