Ya ben kaptanlığı çok sevdim demek ki koltuk boule bir şey insan vazgeçemiyor, haftaya çok dikkat edip kırmızı kaptan olucam
Hazırım aşkitom sende hazırmısın
Akşam menünü bekliyorumSağol sağol
Beni kıskandın değil miBende hazirladiğım ama yapamadığım kahvaltıyo yaparım daha da yemem herhalde
İnşallahHazırım aşkitom sende hazırmısınyakalım buraları
Akşam menünü bekliyorum
Beni kıskandın değil midün yaptığımın aynısını yapıyor kelebek a dostlar ama sen bol ye şekerim olur mu
Şaka bi yana afiyet olsun canım
Doktora danis. Aralikli beslenmek genel anlamda saglikli olsa da, "her zaman" yapilmasinda sakincali hâller olabilir. Gecmis olsun.Herşeyin şakası bi yana da sabah akşam kullandığım ilaçlar var kronik rahatsızlığımla alakalı, tok karnına mide koruyucu da veriyor doktorum şu an eve geldim omlet falan hafif bi kahvaltı tarzı yiyeceğim belki 4 gibi de bi meyve yer tekrar başlarım yarınöğleye kdr falan y36 saat yaparsam ilaçları mı içemem sıkıntı yaşıyorum o zamanda. Ama bnm için 20 saat bile çok iyiydi
Bhemen yazayım menüyü zira artık yeme faslını bitirdim hatta 3 gibi bittiHazırım aşkitom sende hazırmısınyakalım buraları
Akşam menünü bekliyorum
Beni kıskandın değil midün yaptığımın aynısını yapıyor kelebek a dostlar ama sen bol ye şekerim olur mu
Şaka bi yana afiyet olsun canım
Bnm ki, iltihaplı eklem romatizması canım onun açlıkla bi sorunu yokDoktora danis. Aralikli beslenmek genel anlamda saglikli olsa da, yapilmasinda sakincali hâller olabilir. Gecmis olsun.
Geçmiş olsun canımBu gece de kızım kulağım ağrıyoe falan diye sık uyanıncs uyuyamadım pek sonrada boynum tutulmuş spor yapamadım bugün yapamayacağım da büyük ihtimalle, boynumu sağ tarafa döndüremiyorum ağrıyorda
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
kızına da sana da çok geçmiş olsunBu gece de kızım kulağım ağrıyoe falan diye sık uyanıncs uyuyamadım pek sonrada boynum tutulmuş spor yapamadım bugün yapamayacağım da büyük ihtimalle, boynumu sağ tarafa döndüremiyorum ağrıyorda
afiyet olsun
Geçmiş olsun canımBu gece de kızım kulağım ağrıyoe falan diye sık uyanıncs uyuyamadım pek sonrada boynum tutulmuş spor yapamadım bugün yapamayacağım da büyük ihtimalle, boynumu sağ tarafa döndüremiyorum ağrıyorda
Maşallah çok iyi canım
Çok teşekkür ederimkızına da sana da çok geçmiş olsun
afiyet olsun
Tüh yaAy çok pis geçen haftada ben öyleydim elimde su torbası ile gezdim :) metroda herkes bana baktı ahah Eki Görüntüle 3190807 Eki Görüntüle 3190807
Bnm ki, iltihaplı eklem romatizması canım onun açlıkla bi sorunu yoksıcak soğuk vs o tür hava değişimleri ağrılarımı arttıryor daha çok falan ilaçlarımda onun için aslında ne kadar kilo versem okadar iyi bel ve sizlere yük okadar azalıyor çünkü en çok bel ve diz ağrısı yaşıyorum
Cok gecmis olsun ikinize deBu gece de kızım kulağım ağrıyoe falan diye sık uyanıncs uyuyamadım pek sonrada boynum tutulmuş spor yapamadım bugün yapamayacağım da büyük ihtimalle, boynumu sağ tarafa döndüremiyorum ağrıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?