Amin canimGeçmiş olsun canım
Teşekkürler tatlım benim
teşekkür ederim canımmmm Unvanımı geri aldım bebişim kraliçe geri döndü
Teşekkürler canım
Allah şifa versin canım
Cuma kacamqk yapiliyormuBugün ki menüm dolu dolu değil ama bol kalorili oldu
Sabah 1 yerli muz 3 yarım ceviz
9 da 1 dlm nevzine (revani gibi ama şerbeti pekmezden yapılıyor)
Öğlen 2 tane küçük activya sade probiyotik yoğurt
Akşam 17 de 2 tavuk sarma (derisiz)
Brokoli salatası 3 YK aşure
Tek tek bakinca hep porsiyonlar minikBugün ki menüm dolu dolu değil ama bol kalorili oldu
Yok dunde minik bi pogaca cigkofte falan yemistimDün de piṣi yememiş miydin csnim ? Artik cikar pişileri vesaireyi çok güzel verdin mükemmel bir sonuca dogru hizla goderken karbonhidrata elveda de bence. evet toplam menu olarak az gibi kalorisi ama pişinin hayali bile ben de ödem yapiyor
Saol canımGeçmiş olsun canım
Kız mesajlarda geri gittim şimdi Medine66 miydi eski nickEski takim arkadaslarimi gordum cok mutlu oldum
Ben yedim dünDün de piṣi yememiş miydin csnim ? Artik cikar pişileri vesaireyi çok güzel verdin mükemmel bir sonuca dogru hizla goderken karbonhidrata elveda de bence. evet toplam menu olarak az gibi kalorisi ama pişinin hayali bile ben de ödem yapiyor
Afiyet olsun canımBugün ki menüm dolu dolu değil ama bol kalorili oldu
Sınavlar bitince bı oh diyorsun ya 2 günlük açlıktan sonra bı oh dedim diyelimCuma kacamqk yapiliyormu
Activya gerçekten miniktiTek tek bakinca hep porsiyonlar minikama toplamda dedigin gibi bol.kalorili olmus canim afiyet olsun
Yok dunde minik bi pogaca cigkofte falan yemistim
Saol canım
Öncelikle tebrikler cnm ❤Teşekkürler canım
Yeni gelen Kızlar için motivasyon haftası olsun daha çok sarılsınlar yarışa diye kızlardan birini seçiyorum
Pnrrr-12 maviş takım kaptanı olur musun
Teşekkürler tatlım
MantikliTeşekkürler canım
Yeni gelen Kızlar için motivasyon haftası olsun daha çok sarılsınlar yarışa diye kızlardan birini seçiyorum
Pnrrr-12 maviş takım kaptanı olur musun
Teşekkürler tatlım
Hayirli olsunÖncelikle tebrikler cnm ❤
tabiki isterim mavi takimin kaptanligini yapmak cok mutlu olurum
ama tam olark neler yapmam gerek bi bilgilendirme yaparmisinizdaha önce hic kaptanlik yapmadim heycanlandim smdi insallah güzel bir sekilde yapabillirm
Sifa olsun diyelim o zaman ☺Activya gerçekten minikti
Teşekkürler canımÖncelikle tebrikler cnm ❤
tabiki isterim mavi takimin kaptanligini yapmak cok mutlu olurum
ama tam olark neler yapmam gerek bi bilgilendirme yaparmisinizdaha önce hic kaptanlik yapmadim heycanlandim smdi insallah güzel bir sekilde yapabillirm
Ooo değişik kurallar var heyecanlıTeşekkürler canım
Mavi takım kaptanlığın hayırlı olsun canım
Tabi bilgilendiririz. İlk olarak karşılıklı seçim yapacağız canımZipzip- kaptanım listeyi atmıştı ben tekrar atarım sana . O listeden bir ben bir sen ilk 19 kişiyi seçiyoruz sonra sarı takım arkadaşlarından da seçim yapacağız ve seçmeler bitecek
Sonrasında pazartesi kaptan derbisi var sen ve ben pazartesi sabahı kilomuzu tarih nick ile beraber resminiZipzip- atacağjz canım hangimiz daha fazla kilo vermişsek pazartesi avantajı o takım kazanır ve karşı takımdan bir kişi alıp kendi takımından karşı takıma bir arkadaşını gönderme hakkına sahip olur
Bunların haricinde takımdaki arkadaşların menülerine yorum yapmalısın kuşum
İnşallah anlatabilmişimdir
Masterfit Yarışması 60.Etap Masterfit 1 erenmothers 64.25 2 @Poldelya 81.45 3 @SebastianCheesecake 76.6 4 @minerva1988 60.3 5 Mthn83 80.4 6 @succulentaski 62.2 7 @aypare ackerman 61.3 8 Kinoalihatun 82.0 9 @karamelllim 80.2 10 Pnrrr-12 78.3 11 @Jasminium84 66.75 12 Ucmelekannesi 85.9 13 @belmayne 14 Fit mutlu anne 75.35 15 @Goklerce 70.0 16 @Mavikus_ 75.1 17 @kayipdunya 79.95 18 @Beyaz leylak 78.3 19 Zipzip- 64.9 Sarı Takım 1 @fesang 66.6 2 @D U T 69.1 Yeşil Takım 1 @sara_28 94.6 2 kelebek19 57.8 3 @Willemijn- 63.3 4 @ifdiyetim 78.3 1 @Kmsl Hnd 65.9
Ayyy kurallar benide heyecanlandirdiHemde nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?