Sagol canim cok güzel anlatmissin bende anlamisimdir insallah dogru bir sekilde yaparim bu işiTeşekkürler canım
Mavi takım kaptanlığın hayırlı olsun canım
Tabi bilgilendiririz. İlk olarak karşılıklı seçim yapacağız canımZipzip- kaptanım listeyi atmıştı ben tekrar atarım sana . O listeden bir ben bir sen ilk 19 kişiyi seçiyoruz sonra sarı takım arkadaşlarından da seçim yapacağız ve seçmeler bitecek
Sonrasında pazartesi kaptan derbisi var sen ve ben pazartesi sabahı kilomuzu tarih nick ile beraber resminiZipzip- atacağjz canım hangimiz daha fazla kilo vermişsek pazartesi avantajı o takım kazanır ve karşı takımdan bir kişi alıp kendi takımından karşı takıma bir arkadaşını gönderme hakkına sahip olur
Bunların haricinde takımdaki arkadaşların menülerine yorum yapmalısın kuşum
İnşallah anlatabilmişimdir
O zaman bu hafta bomba gibi olacakAyyy kurallar benide heyecanlandirdi
Canım anlamadığında her zaman sorabilirsin burda bütün arkadaşlarımız gönülden yardımcı olurlarSagol canim cok güzel anlatmissin bende anlamisimdir insallah dogru bir sekilde yaparim bu işi
Ozaman başlasın yarış
Bu arada listeyi görmüstm evet tekrardan atarsan güzel olur tessekürler
Önce sen mi seciyorsun
Bamya cok severm afiyet olsun canimDünkü yemekten vardı benim canım evde bamya yani evde benden başka sebze yiyen olmadığı için kalmasın diye onu yiyeceğimsende en sağlıklısından başla bugün
Sakın sakın olumsuzluk no şekerimölçülerini al belki tartıda göremedin ama incelmiş olabilirsin pes etmiyoruz seni çok seviyoruz
Kac yasinda Allah bagislasinTesekkurler
Sağ ol eski dostum, canim zipzipim
Espiri iyiydi ve benim emojiiiiim dedim sadece kelebeğe hitaben yazmayayim :) sizleri de dusundum.
İşte telefon heeçalış kız
Sağ ol kankiciğim
Akşama toplu
Nasil sabit sayarsiniz
Aksami bilmem ama simdi corba iciyorum diyecektim,yarim kaldi. Oglumu salliyorum :))
Ayni kilodayiz leylakcimAyyy delirecem resmin boyutu büyük diyor ekleyemiyorum 13 Ocak Cuma kilom 78.3Zipzip-
Afiyet olsun kaptanimTamam canim ekliyorum
Evet biliyorum canim o zaman cig köfte yiyebilirsin
2 Hafta oncesinin guncellemedim
Yayla corbasi ve taze fasulye var
Tessekür ederimCanımcım tebrik ederim kırmızı kaptanlığınıkraliçe olarak devam
Pnrrr-12 cnm hayırlı olsun mavi kaptanlık
TessekürlerMantikli
Hayirli olsun
Sagol canim
Tamamdir canimCanım anlamadığında her zaman sorabilirsin burda bütün arkadaşlarımız gönülden yardımcı olurlarben başlıyorum canım
Listeyi atıyorum tekrar
Masterfit Yarışması 60.Etap Masterfit 1 erenmothers 64.25 2 Cordelia 81.45 3 Hedef60kgolmak 76.6 4 @minerva1988 60.3 5 Mthn83 80.4 6 @succulentaski 62.2 7 @aypare ackerman 61.3 8 @Kinoalihatun 82.0 9 @karamelllim 80.2 10 Pnrrr-12 78.3 11 @Jasminium84 66.75 12 Ucmelekannesi 85.9 13 belmayne 14 @Fit mutlu anne 75.35 15 @Goklerce 70.0 16 @Mavikus_ 75.1 17 @kayipdunya 79.95 18 Beyaz leylak 78.3 19 Zipzip- 64.9 Sarı Takım 1 @fesang 66.6 2 @D U T 69.1 Yeşil Takım 1 @sara_28 94.6 2 @kelebek19 57.8 3 @Willemijn- 63.3 4 @ifdiyetim 78.3 1 @Kmsl Hnd 65.9
MusaitimPnrrr-12 müsait olduğunda başlayabiliriz canım
Tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?