- 31 Ekim 2013
- 21.472
- 72.160
- 798
- 41
Hoşbuldummerhaba kızlarrr nasılsınız
bu arada tek tek etiketleyemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş. hepiniz hoşgeldiniz
Sağol kaptanımcok güzel masallah haticem
Eline emegine saglik kaptanim
Tessekürler
Yaaa cok tatliAllah bagislasin
Cok iyi masallah canim spor adim yakiyor
Gendime corbasi nasil cnm icerigi afiyet olsun menün genel olark güzel ama biraz protein aradi gözlerim
Çok geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar gece adres düşürücü verdim artık düşmeyince korktum şükür biraz uyuduk ama derin değil sabah anneme gittik öyle uykusuna yatırdım çocuk baya bi kalkmadı aşırı halsizlik vardı hemen acile götürdük artık boğazında yüksek enfeksiyon var dedi antibiyotik kullanıp kontrole gelmesi gerek mutlaka dedi doktor kendim de gözüktüm hiç halim yoktu serum aldım küçük bi doz şükür bakalım menümü yazıp hemen uyumaya çalışacağım aşırı yorgun uykusuz ve halsizim cidden olan yenice uyuttum
Sağol kaptanımAfiyet olsun kizlar
Süreç nasıl ilerliyor canım , Allah güç kuvvet versin , çok güzel yol alan öğrencilerim oldu :) inşallah çok yorulmadan gider . Yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman yanındayız. Cem Gökçen hocayı takip etmeni öneririm. Otizmli çocuğu olan ebeveynler için zaman zaman eğitimler de düzenliyorGünaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldimsağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
AA mantar hiç sevmem ahaha afiyet olsun kuşumTeşekkürler kaptanım.İlk defa yiyeceğim daha gelmedi. Mantarlı tavuklu minerva1988 @fesang koşun mantar yiyorum
Afiyet olsun kaptanımKahvaltı: 1 açma domates, salatalık, zeytin peynir
Ara: neskafe sütlü köpüklü eti forma 2 tane
Öğle: yok
Ara: çeyrek dereotlu poğaçanın
Akşam: kilis tava, bulgur pilavı, yoğurt
Spor: 5623
Su: 2lt şuan
@Willemijn-sara_28
Başka bişey yermiyim emin değilim ama yanımzda meyve leblebi vs getirdim umarım sapıtmasçdan öyle şeyler yerim
Günaydın canimGünaydın
Selam canimSelamlar şehir dışındaydın, bugün de yoğun geçecek yarın tüm yediğim cislari yazarım :)
Dün misafirlerim vardı hiç uğrayacağım canım iyiyim sen nasılsın ne yapıyorsunsara_28 takimdaşım,ne yapiyorsun?
Dün misafirlerim vardı canım bütün gün hazırlık yap temizlik yap hiç gelemedimsara_28 @Willemijn- naber çıtır hatun adayları benim bugün yeme açısından pek iyi gitmiyor ayol hep benmi sizi uyarayın sizde beni uyarın azcık öğle yemeğine çıkmadım ama akşama çıkarım 5 gibi inşallah sabah kahvaltı da da açma yedim
Sayfamız ne kadar bereketlendi :)) yetişemiyorum:)Selam canim
Mavi ve kırmızı takımda menü ce spor mecburi Sarı takımda spor mecburi yeşil takımda menü mecburiTamam bu hafta yeşil takımlı olayım.
Anladığım kadarıyla mavi ve kırmızı takım var fakat yarışa girmek istemeyenlerden de mi bir takım yapıldı. Bir de sarı takım var o ne oluyor?
Teşekkür ederim canımBaşlamak bitirmenin yarısı derler elbet gidecek canım hepsi
Sabah ki pogaca olmasa da olurmuş kötü değil menü ama afiyet olsun canım
Epey kısmını görene kadar süperdi afiyet olsun canım
Afiyet olsun ay şu çay yanları boş içmek çok zor oluyor
Akşam gözleme çok gözüktü bana afiyet olsun canım
Emeğine sağlık canım
Afiyet olsun ben beğendim menunu canım
Tatlı minikse afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Akşam hem pilav hem ekmek olmamış canım bi de albeni var
Bende aralıklı oruç yapmayı planliyorum inşAllah canım
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş
Afiyet olsun canım güzel menü ne güzel bi etkinlik kolay gelsin canım
Sağol canım şükür uyuduk biraz
Sağol canım
Pasta dışında güzel canım afiyet olsun
Sağol canım aynen valla bitmiyor ya
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
İyi gezmeler tatlımSelamlar şehir dışındaydın, bugün de yoğun geçecek yarın tüm yediğim cislari yazarım :)
Çok tatlısın çok sevdim seni ıyiki geldin b takıma biliyomusun bende 7.takimda yarıştım ve yaşam u bende çok severdim ama çok uzun zaman oldu haber almayalı inşallah iyidir ve istediği kilodadir7 . Takımda yarışırkem yasom abla vardı ondanda bu rahatsızlık vardı oda böyle ödem tutuyorum şiştim falan derdi hephey gidi günler hey zaman çabuk geçiyor aklıma onu getirdiniz bu ara yaş olarak benden büyüksünüz saygılar ablacım fakat kaptanlıkta yaşdan dolayı acıma vs olmaz baştan anlaşalım
Canımsın benim midem daha iyi ama ara ara yokluyor haftaya patoloji sonucum çıkıyormuş bakalım ona göre tedavi başlayacak doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?