Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

merhaba kızlarrr nasılsınız

bu arada tek tek etiketleyemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş. hepiniz hoşgeldiniz
Hoşbuldum

Sağol kaptanım
Evet sen söyleyince farkettim protein çok az olmuş
Gendime çorbası yoğurtlu kurufasulye nohut ve buğdaylı bi çorba

Çok geçmiş olsun canım

Afiyet olsun kizlar
Sağol kaptanım

Süreç nasıl ilerliyor canım , Allah güç kuvvet versin , çok güzel yol alan öğrencilerim oldu :) inşallah çok yorulmadan gider . Yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman yanındayız. Cem Gökçen hocayı takip etmeni öneririm. Otizmli çocuğu olan ebeveynler için zaman zaman eğitimler de düzenliyor

Afiyet olsun kaptanım

Dün misafirlerim vardı canım bütün gün hazırlık yap temizlik yap hiç gelemedim

Tamam bu hafta yeşil takımlı olayım.
Anladığım kadarıyla mavi ve kırmızı takım var fakat yarışa girmek istemeyenlerden de mi bir takım yapıldı. Bir de sarı takım var o ne oluyor?
Mavi ve kırmızı takımda menü ce spor mecburi Sarı takımda spor mecburi yeşil takımda menü mecburi

Teşekkür ederim canım

Çok tatlısın çok sevdim seni ıyiki geldin b takıma biliyomusun bende 7.takimda yarıştım ve yaşam u bende çok severdim ama çok uzun zaman oldu haber almayalı inşallah iyidir ve istediği kilodadir

Çiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağım sizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor Yapamayız diye bir şey yok Hadi çiçeklerim göreyim sizi
Hedef60kgolmak Cordelia Zipzip- belmayne minerva1988 ZincirKirma Mavikus_ aypare ackerman G Goklerce

D u t sarı çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…