Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kizlar
Sağ ol zipzipim.
Bende de bir ışịk görüyor musun?valla şu kocalar niye böyle tüm diyetimi sabote ediyor az önce yememen gereken bisey yedim
Görüyorum tabi. Benimki Sehirdisinda da..
Sende mi yurttdışindansin bu saatte uykuda olman lazim degil mi?
Yurtdışı değil, iki küçük çocuk ıçı olmadi bu espiri. Oglum 00:00 gibi uyudu. Kizimi yeni ayagima aldim. Sabah istesem de gec kalkamam. Oglum erken uyanir. 3 yili gecti, ne zaman uyucam ben
İnsaallah dengelenmistir. Afiyet olsun.

Canım sen bence kendini ac bırakınca hep fazlasıyla geri dönüyor bence yeme düzenini oturt ac kalarak kilo veremezsin .
En az 2 öğünün olsun sabah aksam şeklinde yada öğlene akşam ama menü yap kendine doyurucu kalorisi düşük seç sebze ağırlıklı.
Ama kesinlikle 36 saatlik ac kalma gibi diyetler uygulama lütfen sana tavsiye hem bedenine hem psikolojik kendine zarar veriyor sadece.
Geç olsun ama sağlıklı olsun

Son düzenleme:
Sinavda basarilar diliyorum ogluna fesangim inşallah sinavi cok guzel gecer
Teşekkür ederim zıpzıpım
Kaptanım teşekkür ederim yine 83649 tane alıntı var başım gözüm döndü

Afiyet olsun canim güzel menü bence
Afiyet olsun kaptanım
Hazır kek mı yedin kacamak omu kurtarirsin bence canim afiyet olsun

Afiyet olsun canim
Günaydın herkese mutlu bir pazar diliyorum kızlarcım
Günaydın fesangim
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın canim
Guuuunayyydinnlarrrr
Günaydın canim

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldim sağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.

Ya niye kusura bakmayın diyorsun olur mu öyle şey insan konuştuğu paylaştığı zaman rahatlar sen çok özel ve güçlü bir kadınsın iyi ki varsın sana kocaman sarılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…