- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Sağ ol zipzipim.Afiyet olsun kizlar
Görüyorum tabi. Benimki Sehirdisinda da..Bende de bir ışịk görüyor musun?valla şu kocalar niye böyle tüm diyetimi sabote ediyor az önce yememen gereken bisey yedim
Yurtdışı değil, iki küçük çocuk ıçıSende mi yurttdışindansin bu saatte uykuda olman lazim degil mi?
İnsaallah dengelenmistir. Afiyet olsun.
Canım sen bence kendini ac bırakınca hep fazlasıyla geri dönüyor bence yeme düzenini oturt ac kalarak kilo veremezsin .Ben bugün batırdım. Duygusal yoksunluk yaşadım. Cokusteydim. Öğlene kadar yiyemedim. Öğleden sonrada durmaksızın yedim. Toktum aslında. Resmen o doluluk hissinin gitmesini bekleyip tekrar yedim. Yattım ama uyuyamadım. Keşke uyusaydim yeme boşluğu olurdu hiç değilse. Bu hafta sonu güzel dengelemeye düşündüm ama yapamadım. İnşallah yarın benim için daha güzel olacak
Bugün adım yok.
Öğlenden itibaren dolapta var olan herşeyden yedim
Ahh canımm
Canim ya, insaallah iyice dinlenebilirsin,eve döndüğündeAhh canımmkelebeğin dinlenip kalktı şimdi sabaha kadar çalışma sırası bende
Ohhhh missss benim için de ye FezomFesooğ kızım bana magnolia yapmış koca bir kavanoz
Teşekkür ederim zıpzıpımSinavda basarilar diliyorum ogluna fesangim inşallah sinavi cok guzel gecer
Kaptanım teşekkür ederim yine 83649 tane alıntı var başım gözüm döndüAfiyet olsun canimmbence leslie de cok güzel olur şahsen o sogukta bende yürümezdim
hadi bakalim
Evet bencede ödül gbi yaaben tam bir kahve asigiyimm
Allah zihin acikligi versin insallah
bendensin
Yaaa cok üzüldüm ama biliyormusun bu bikere bozup yememiz degil aslinda sorun cünkü duygusal aclik herzaman hayatimizda olucak sonrasnda gelen pismanlik ve o batti balik yan gider mantigiyla devam yememiz etkili oluyor, bunun önüne gecemedikce bu durumlar hic azalmiyabillir. Bi diyetisyenle bir ay beraber yol aldim ve görüsmelermiz oldu online bana gercekten bu sürede farkindalik yaratti istersen instagramini verebillrm yani nekadar kilo verdinden dha coo bu duygusal acligi kontrol etmeye azaltmaya yönelik tesvikte bulunuyor
Afiyet olsun canim kisir lahana sarma kurabiye hepside karbon olmus miktarlar da az degil yarin daha iyi bir menü bekliyorum senden
Okadar haklisinki yedim bitti diyebilmek cok önemli
Canim bu mantik da kötü aslinda bence güzelce diyetine devam et batirdim mantigindan cik öncelikle yani tamam olan olmus ama bence yarn hicbirsey olmamis gbi saglikli bir kahvalti yesilcay aksam hafif zeytinyagli bir yemek ve yogurtla günü kapat bence sana cok daha iyi gelicek. Kendini cezalandirma lütfen
Cok güzel afiyet olsun canim
Yaaa cok korktum suanda kardesimde o asiyi oldu tek doz tabi kendisi genc daha 20yasinda ama tam olark neler oldu neler yasadin senin icin mahsuru yoksa anlatirmisin
Mükemmel twbrikler
Yaa cok gecmis olsun hafize insallah cabucak atlatir bu gece iyi uyurbizde yine ateslendk bogazina baktik kabarciklar var olmadi yarn bi doktora götürecegiz belki antibiyotiklik bi durum olabillr korktum
Miktarlar az da olsa simit lokum revani bozmus canim insallah yarn dha güzel olur afiyet olsunadim güzel
Masallah
Afiyet olsun canim güzel menü bence14 ocak cumartesi
12.00
2 havuc
3 erik kurusu
14.30
1 tabak pirasa yemegi
18.00
3 yk tavuklu eriste
Salata
19.00
2 catal tatli
adim icinde telefonu cebime koydum malesef saatim yok hafta ici alicam anca
Telefonuda arada cebime koymayi unuttum malesef tamamlayamadim
Tamamlayamadigim adimi hafta ici yapsam oluyormu
Pnrrr-12
Zipzip-
Afiyet olsun kaptanım14 Ocak Cumartesi
Kahvalti 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Domates
Ara öğün 15.00
10 adet cig badem
1 kuru incir
Aksam 18.00
1 tabak yumurtali ıspanak
1 Dilim tam buğday ekmeği
Su :2 lt
Adim :6025
14 ocak
@Poldelya
erenmothers
Hazır kek mı yedin kacamak omu kurtarirsin bence canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Günaydın fesangimGünaydın herkese mutlu bir pazar diliyorum kızlarcım
Günaydın canimGünaydın mutlu pazarlar
Günaydın canimGuuuunayyydinnlarrrr
Aynen canım yeni taşındımerenmothers sen buraya mi tasindin kiz? Ne zaman girsem erenmodır (vallahi komiklik/motive olsun diye espiri yapiyorum)
Günaydın tatlımGünaydın
Ya niye kusura bakmayın diyorsun olur mu öyle şeyGünaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldimsağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?