Yerim yaSınava girdi oğlum, bekliyoruz hayırlısı olsun bakalım
Ne zaman istersen yaz neden kusura bakalım ki? Allah hepimizin evladının yardımcısı olsun, iyilerle karşılaşsın kotulerden korunsun inşallahGünaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldimsağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Amin güzelim inşallahYerim yamutlulukla çıksın sınavından rabbim zihin açıklığı versin tatlıma
Afiyet olsun canımDün 2200 civarı adım attım.
Menüde küçük diye baslayabilecegim hicbirsey yoktu
Öğlen12 tatlı kaşığı uzunluğunda pide yedim 3 yarım ceviz 1yk tahin pekmez 5-6 patates kızartması
1 saat sonra ev yapımı pizza 3 kare dlm
1 saat sonra 1 ekler
1 saat sonra 1 kase (bu küçüktü) asure
2 saat sonra haşlanmış yumurta ve maydanoz (sağlıklı bir öğün yapıp günü bitirmek istedim)
Eşim kafam dağılsın diye gezmeye götürdü.
2 saat sonra salata ve saç kavurma
Sonra başka gezmelere gittik. Çay kahve akşamı bitirdim. Eve gelince biraz egzersiz yaptım gece ama saat yoktu yanımda. Sonra uyumuşum.
Zipzip- Cordelia Pnrrr-12
Aynen canım yeni taşındımhayırlı olsuna beklerim
Buyur gel canımBu iyiydi. Bugün bir kahveye geleyim o zaman. Hazirlik yapma sakın. 15:00 gibi gelirim.
Ne kusuru ya, yok öyle bir seyGünaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldimsağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Bence aclik hissedince degil. Kalk kahvalti tabagi hazirla. Haslanmis yumurta, varsa 2 cesit peynir, ceviz. Öyle bir k.k değil. Abur cubur vb den cok iyidir peynir. Salatalık, beyaz ekmek dışı ekmek cesidinden 2 tane ye. Hatta tabaginin fotosunu atTüm hepinizin desteğini hissettigim için sık sık kendimi durdurmaya çalıştım.
Bugün acligimi dinleyip açlık hissedince yumurtami yerim. WC sorunum var. Zeytin yağı ve ılık su ile baslayabilirim bugün
Hazir ama pastane keki gibiydi .Bilmiyorum Hatice aninda şekerim düstu gibi oldu asiri aciktim ve tatli cekti canim diyet katili kocam öyle seyler getiriyor hazir kekler kurabiyeler gözüm gormesin diye buzluga atmistim ama bir snda krndimi onu yerken buldum .Yemin ederim tatli bagimliligi bu baska bisey degilAfiyet olsun canim güzel menü bence
Afiyet olsun kaptanım
Hazır kek mı yedin kacamak omu kurtarirsin bence canim afiyet olsun
Diyetislenlerimden biri aciktıkça salatalik ye demusti (10 yıl icinde birçok diyetisyene gittimTüm hepinizin desteğini hissettigim için sık sık kendimi durdurmaya çalıştım.
Bugün acligimi dinleyip açlık hissedince yumurtami yerim. WC sorunum var. Zeytin yağı ve ılık su ile baslayabilirim bugün
Hepimizin farkli farkli imtihanlari var canim.Allah evladina uzun güzel saglikli ömürler versin ve onu güzel insanlarla karşilaştirsin .Senin yeme ataklarin duygusal açliktan duygusal inis çıkışlardan bu anlaşilabilir bi durum inşallah hersey duzelir cunku her gecenin sabahi ger kışin bahari var yani sen bunu düzeltebilirsin peki ben ne yapayim tamamen pisbogazliktan yiyorumGünaydın hayırlı sabahlar
Tabağını hazırladım canım. O dediklerin yok. Fotoğraf cekicem. Küçük oğlanı bekliyoruz paşa hazretleri uyanırsaNe kusuru ya, yok öyle bir sey
Bence aclik hissedince degil. Kalk kahvalti tabagi hazirla. Haslanmis yumurta, varsa 2 cesit peynir, ceviz. Öyle bir k.k değil. Abur cubur vb den cok iyidir peynir. Salatalık, beyaz ekmek dışı ekmek cesidinden 2 tane ye. Hatta tabaginin fotosunu atatmassan küs
Günaydın kaptanimGünaydın
Günaydın kaptanimGünaydinlarrr güzel bir gün olsun insallah
Günaydın canimGünaydın hayırlı sabahlar
Hadi hayırlısı fesangim inşallah guzel geçer sınavıSınava girdi oğlum, bekliyoruz hayırlısı olsun bakalım
Onun için buraya geleceksin işte. Ne kadar dibe inersem ineyim burası elimden tutuyor benim. Her halimle gel yok öyle yedim kaçırdım demiyorlar. Daha güzel sariliyorlar. Ben 90 üstü gruptada devam ediyorum. Orasida çok dalgalı Denizli ama yol uzun. Kimse böyle olmayı tercih etmedi. Ettiyse bile bilinçli bir tercih değildi. Ben hep siskoydum 90 kg ile gelin oldum ben. Bana Özel gelinlik diktilerHepimizin farkli farkli imtihanlari var canim.Allah evladina uzun güzel saglikli ömürler versin ve onu güzel insanlarla karşilaştirsin .Senin yeme ataklarin duygusal açliktan duygusal inis çıkışlardan bu anlaşilabilir bi durum inşallah hersey duzelir cunku her gecenin sabahi ger kışin bahari var yani sen bunu düzeltebilirsin peki ben ne yapayim tamamen pisbogazliktan yiyorumyani pis nefsim doymuyor
Afiyet olsun canimDün 2200 civarı adım attım.
Menüde küçük diye baslayabilecegim hicbirsey yoktu
Öğlen12 tatlı kaşığı uzunluğunda pide yedim 3 yarım ceviz 1yk tahin pekmez 5-6 patates kızartması
1 saat sonra ev yapımı pizza 3 kare dlm
1 saat sonra 1 ekler
1 saat sonra 1 kase (bu küçüktü) asure
2 saat sonra haşlanmış yumurta ve maydanoz (sağlıklı bir öğün yapıp günü bitirmek istedim)
Eşim kafam dağılsın diye gezmeye götürdü.
2 saat sonra salata ve saç kavurma
Sonra başka gezmelere gittik. Çay kahve akşamı bitirdim. Eve gelince biraz egzersiz yaptım gece ama saat yoktu yanımda. Sonra uyumuşum.
Zipzip- Cordelia Pnrrr-12
Günaydın canimgüüünaaaydıııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?