Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün 2200 civarı adım attım.
Menüde küçük diye baslayabilecegim hicbirsey yoktu
Öğlen12 tatlı kaşığı uzunluğunda pide yedim 3 yarım ceviz 1yk tahin pekmez 5-6 patates kızartması
1 saat sonra ev yapımı pizza 3 kare dlm
1 saat sonra 1 ekler
1 saat sonra 1 kase (bu küçüktü ) asure
2 saat sonra haşlanmış yumurta ve maydanoz (sağlıklı bir öğün yapıp günü bitirmek istedim)
Eşim kafam dağılsın diye gezmeye götürdü.
2 saat sonra salata ve saç kavurma
Sonra başka gezmelere gittik. Çay kahve akşamı bitirdim. Eve gelince biraz egzersiz yaptım gece ama saat yoktu yanımda. Sonra uyumuşum.
Zipzip- Cordelia Pnrrr-12

Eklentiler

• 16737623213265841659353798149226.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 39
Ne zaman istersen yaz neden kusura bakalım ki? Allah hepimizin evladının yardımcısı olsun, iyilerle karşılaşsın kotulerden korunsun inşallah

Afiyet olsun canım

Ne kusuru ya, yok öyle bir sey
Tüm hepinizin desteğini hissettigim için sık sık kendimi durdurmaya çalıştım.
Bugün acligimi dinleyip açlık hissedince yumurtami yerim. WC sorunum var. Zeytin yağı ve ılık su ile baslayabilirim bugün
Bence aclik hissedince degil. Kalk kahvalti tabagi hazirla. Haslanmis yumurta, varsa 2 cesit peynir, ceviz. Öyle bir k.k değil. Abur cubur vb den cok iyidir peynir. Salatalık, beyaz ekmek dışı ekmek cesidinden 2 tane ye. Hatta tabaginin fotosunu at atmassan küs

Afiyet olsun canim güzel menü bence

Afiyet olsun kaptanım

Hazır kek mı yedin kacamak omu kurtarirsin bence canim afiyet olsun
Hazir ama pastane keki gibiydi .Bilmiyorum Hatice aninda şekerim düstu gibi oldu asiri aciktim ve tatli cekti canim diyet katili kocam öyle seyler getiriyor hazir kekler kurabiyeler gözüm gormesin diye buzluga atmistim ama bir snda krndimi onu yerken buldum .Yemin ederim tatli bagimliligi bu baska bisey degil çnku o kriz anı gözüm birsey görmüyor

Tüm hepinizin desteğini hissettigim için sık sık kendimi durdurmaya çalıştım.
Bugün acligimi dinleyip açlık hissedince yumurtami yerim. WC sorunum var. Zeytin yağı ve ılık su ile baslayabilirim bugün
Diyetislenlerimden biri aciktıkça salatalik ye demusti (10 yıl icinde birçok diyetisyene gittim)biraz işe yariyor .Tatli krizi icin de tarcinli su ise yariyor .Ben icmedim dün yine krize girdim

Hepimizin farkli farkli imtihanlari var canim.Allah evladina uzun güzel saglikli ömürler versin ve onu güzel insanlarla karşilaştirsin .Senin yeme ataklarin duygusal açliktan duygusal inis çıkışlardan bu anlaşilabilir bi durum inşallah hersey duzelir cunku her gecenin sabahi ger kışin bahari var yani sen bunu düzeltebilirsin peki ben ne yapayim tamamen pisbogazliktan yiyorum yani pis nefsim doymuyor

Tabağını hazırladım canım. O dediklerin yok. Fotoğraf cekicem. Küçük oğlanı bekliyoruz paşa hazretleri uyanırsa
Bide yağ ve ılık su içtim onu bekliyorum

Günaydın kaptanim
Günaydinlarrr güzel bir gün olsun insallah
Günaydın kaptanim
Günaydın canim
Her zaman konusabilirsin canim burda bir aile gibiyiz
Sınava girdi oğlum, bekliyoruz hayırlısı olsun bakalım
Hadi hayırlısı fesangim inşallah guzel geçer sınavı

Onun için buraya geleceksin işte. Ne kadar dibe inersem ineyim burası elimden tutuyor benim. Her halimle gel yok öyle yedim kaçırdım demiyorlar. Daha güzel sariliyorlar. Ben 90 üstü gruptada devam ediyorum. Orasida çok dalgalı Denizli ama yol uzun. Kimse böyle olmayı tercih etmedi. Ettiyse bile bilinçli bir tercih değildi. Ben hep siskoydum 90 kg ile gelin oldum ben. Bana Özel gelinlik diktiler
Yani çocuk dünkü mevzu.
Yemek yemek ne yazikki bağımlılıklar arasındaki en zor tedavisi olan hastalık. Sigarayı bırak dersin alkolu bırak dersin ama yemeyi bırak diyemiyorsun.

Afiyet olsun canim
güüünaaaydıııınnn
Günaydın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…