- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
1000 adımHedef60kgolmak Cordelia Zipzip- belmayne minerva1988 ZincirKirma aypare ackerman Mavikus_ G Goklerce D u t
Kızlar adımlamaya başladık mı6000 adım zor değil 6000 adımı tamamlayalım çiçeklerim birde adımlara menülere kaptanlarımızı etiketlemeyi unutmayalım ki sonra 0 yemeyelim
Sabah 7de kalktım 1 muz yedim kursa geldimbugün kuru fasulye yemem 2 gündür yedim patlarım yoksa yarın
Sayfamız ne kadar bereketlendi :)) yetişemiyorum:)
Günaydın canimGünaydın kızlar mutlu pazarlar herkese
Bu sabah guzel bir eksi gördüm kaptanim 12 gibide yürüyüşe gideceğimÇiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağımsizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor Yapamayız diye bir şey yok Hadi çiçeklerim göreyim sizi
Hedef60kgolmak Cordelia Zipzip- belmayne minerva1988 ZincirKirma Mavikus_ aypare ackerman G Goklerce
D u t sarı çiçeğim
1000 adımhadi su için
Yaaaa
Evet canim bu şekilde hareketlenmesi hepimiz icin iyi oldu daha cok motive olabiliyoruz
Günaydın canim
Bu sabah guzel bir eksi gördüm kaptanim 12 gibide yürüyüşe gideceğim
İçtim vallahasen içtin mi şekerim sen içmezsen bende içmem
Hepimize inşallah kaptanım❤❤❤Cansın senafiyet şifa olsun
Sağol canımAfiyet olsun canım kahvaltın çok güzel
Afiyet olsun canimHemen dünkü menümü yazayım
14.01.2023 menü
Sabah
Peynir ve zeytin
İki tane yağda yumurta
Dereotu
Domates
Bir dilim ekmek
Yeşil çay
Öğle
İki tane haşlanmış patates
Akşam
Bir dilim peynirli börek
Bir kase patates salatası
Bir dili kek
Su 1.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 8223 adım
Zipzip- Cordelia @kelebek19
Eki Görüntüle 3191797
Afiyet olsun canim
Daha 157 adimdayimHedef60kgolmak Cordelia Zipzip- belmayne minerva1988 ZincirKirma aypare ackerman Mavikus_ G Goklerce D u t
Kızlar adımlamaya başladık mı6000 adım zor değil 6000 adımı tamamlayalım çiçeklerim birde adımlara menülere kaptanlarımızı etiketlemeyi unutmayalım ki sonra 0 yemeyelim
Amin kaptanim insallah hepimizin azmini daim etsinYaaaao senin güzel azminin sonucu işte listelerin harikaydı bebeğim rabbim bu azmini daim etsin inşallah
Hasta yatıyorumHedef60kgolmak Cordelia Zipzip- belmayne minerva1988 ZincirKirma aypare ackerman Mavikus_ G Goklerce D u t
Hastalar üzerine alınmasınHasta yatıyorum
Dün daha iyidir bugün daha kötüyüm saat saat değişiyor anlamadım bu nasıl işHastalar üzerine alınmasın
Nasıl oldun tatlım inşallah daha iyisindir
Rabbim şifa versin canımDün daha iyidir bugün daha kötüyüm saat saat değişiyor anlamadım bu nasıl iş
Evet bol bol bitki çayı sıvı tüketiyorum yatiyorum genelde kızım izin verdikceRabbim şifa versin canımkendini sıcak tut sıcak ılık bitki çayları al dinlenmene bak canım Dinlenmeden bu illet geçmiyor geçmiş olsun tatlım
Kaptanım bunu yedikten sonra gördümYarın bi de patates mi yerimmayonez gibi o da olmaz
Ayağına sağlık canım
afiyet olsun canım menün çok güzel
Canım kalk bi evde bir tur koş en az 6000 yapıyoruz az kalmış çabuk
ayağına sağlık canım
ayağına sağlık canım
Rabbim zihin açıklığı versin canım
Ya hiç bilmiyorum,bu nicki de uydurdum gittiÖyle bir sarki vardi sanki
Çok güzel menü afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım,İyi geceler kızlar gece adres düşürücü verdim artık düşmeyince korktum şükür biraz uyuduk ama derin değil sabah anneme gittik öyle uykusuna yatırdım çocuk baya bi kalkmadı aşırı halsizlik vardı hemen acile götürdük artık boğazında yüksek enfeksiyon var dedi antibiyotik kullanıp kontrole gelmesi gerek mutlaka dedi doktor kendim de gözüktüm hiç halim yoktu serum aldım küçük bi doz şükür bakalım menümü yazıp hemen uyumaya çalışacağım aşırı yorgun uykusuz ve halsizim cidden olan yenice uyuttum
Herkesin farklı imtihanı var canım, hepimizin saçma sapan yeme atakklari oluyor hayatin gerçeği bunlar, sen çok güçlü bir kadınsın gerçekten,Allah'ım yavruna şifa versin, mutlu bir gelecek nasip etsinGünaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldimsağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Kaptanim sana baştan açıklamam gereken birşey var, ben önceki yarışlarda 6 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim ama hiç bir pazartesi eksi gelemedim fakat hiç bir cuma da artı gelmedimÇiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağımsizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor Yapamayız diye bir şey yok Hadi çiçeklerim göreyim sizi
Hedef60kgolmak Cordelia Zipzip- belmayne minerva1988 ZincirKirma Mavikus_ aypare ackerman G Goklerce
D u t sarı çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?