Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sayfamız ne kadar bereketlendi :)) yetişemiyorum:)

Evet canim bu şekilde hareketlenmesi hepimiz icin iyi oldu daha cok motive olabiliyoruz
Günaydın kızlar mutlu pazarlar herkese
Günaydın canim
Bu sabah guzel bir eksi gördüm kaptanim 12 gibide yürüyüşe gideceğim

Evet canim bu şekilde hareketlenmesi hepimiz icin iyi oldu daha cok motive olabiliyoruz

Günaydın canim

Bu sabah guzel bir eksi gördüm kaptanim 12 gibide yürüyüşe gideceğim
Yaaaa o senin güzel azminin sonucu işte listelerin harikaydı bebeğim rabbim bu azmini daim etsin inşallah

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Daha 157 adimdayim
Yaaaa o senin güzel azminin sonucu işte listelerin harikaydı bebeğim rabbim bu azmini daim etsin inşallah
Amin kaptanim insallah hepimizin azmini daim etsin

Rabbim şifa versin canım kendini sıcak tut sıcak ılık bitki çayları al dinlenmene bak canım Dinlenmeden bu illet geçmiyor geçmiş olsun tatlım
Evet bol bol bitki çayı sıvı tüketiyorum yatiyorum genelde kızım izin verdikce

Kaptanım bunu yedikten sonra gördüm ama akşama sadece karnıbahar salatası yerim
Öyle bir sarki vardi sanki
Ya hiç bilmiyorum,bu nicki de uydurdum gitti
Çok güzel menü afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım,
Herkesin farklı imtihanı var canım, hepimizin saçma sapan yeme atakklari oluyor hayatin gerçeği bunlar, sen çok güçlü bir kadınsın gerçekten,Allah'ım yavruna şifa versin, mutlu bir gelecek nasip etsin
Kaptanim sana baştan açıklamam gereken birşey var, ben önceki yarışlarda 6 ay gibi bir sürede 17 kilo verdim ama hiç bir pazartesi eksi gelemedim fakat hiç bir cuma da artı gelmedim yani yarın regl kaynaklı vs artı gelsem bile cumaya kesin ekşi gelmek için ne gerekiyorsa yaparım gerekirse kolumu bacagimi bir uzvumu bırakır o tartıda ekşi gelirim, hiç birşey olmazsa saçımı kestiririm nerden baksan 300 Gr gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…