Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Adımda sıkıntı yok canım 17.000 cik adimim var. Spor niyetine de sayılır heralde demi
Cok iyi canim
Bence gayet güzel cnm döner zaten ekmeksizdir diye tahmin ediyorm

Afiyet olsun canim
Amin canım teşekkür ederim

Ben arada orta boy kaseyle yapıp yiyorum, pek severim

Sana da şimdiden afiyet olsun
Sagol canim
Sporumu yaptım kaptanım 5er dk ısınma soguma 30.dk koşu toplam 40 dk
Pnrrr-12 Zipzip- Cordelia
Süpersin
Afiyet olsun canim
Günaydın bol eksili bir gün olsun ben yine artidayim
cumaya halledeceksin bence canim
slm günaydın kızlar yine 80lerdeyim ben sabah baktım Zipzip- Pnrrr-12 cuma ya kadar eksilirim inşallah
Tam rakam yazarmisn cnm cuma ve bugunun. Cumaya halledersin bence canim

Gunaydinlarrr
Kızım oksuruyordu 2 gündür dün gece de ateşlendi yavrum dusmuyorda ilaçla çok uykusuzummm evden bı gidemedi şu hastalık yıldım resmen ya biri tam iyileşiyor diğerine geciyor
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Bu yıl çok fenabu hastalıklar. büyük oğlum hastalandı iyileşti şimdi tekrar hasta inşallah ikizlere de tekrar geçmez diye umuyorum.

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Bu yıl çok fenabu hastalıklar. büyük oğlum hastalandı iyileşti şimdi tekrar hasta inşallah ikizlere de tekrar geçmez diye umuyorum.
Geçmiş olsun sizede canim
Sanırım geçen senelerdeki maskelerin magduruymusuz şu anda. Herkes maskeyle dolanırken hastalık yoktu bu kadar. Vücut direnci düşmüş virüsleri unutmus vücudumuz şimdi yeniden bağışıklık.kazanmaya çalışıyoruz

79.95 di cuma
79.80 pazartesi
Fark -150 gr

Sabah 1 simit gözümü tirmaladi canım,
Afiyet olsun canım
Herkese bol eksiler diliyorum
Cuma 75.1
Pazartesi 74.2
Fark 900 gram
Zipzip- @erenmothers
Tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…