Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

11 Mart Cumartesi Menüm
12 :00 Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
10 badem
1 tatli kasigi recel
Yesillik

16:00 Kahve +3 hurma

19:00
Firinda patates +Köfte (her ikisinden 4 )
Ayran

21:00 Papatya Çayi biraz kuru üzûm
Su 1 litre
Zipzip- Elhan (Poldelyayi adimim olmadigi icin etiketlemedim boş yere mesgul etmeyeyim diye etiketlemeli miyim)

Benim ki her seferinde tek tarafı emdiği için diğer tarafa geçmesi 6 saati buluyor o yüzden sagmak mantıklı ayrıca önce emzirip sonra saginca süt artıyor. Süt birleştirme pek öneriliyor canım. Ama birlestireceksen de ikisinin aynı ısıda olması gerekiyor. Yani sabahki dolapta bekliyorsa öğlen sağdığını da önce dolapta beklet sonra birleştir.

S Suskunkardelen ' in
11 Mart adım sayısı
10551
Cordelia
Ben etiketlemistim amaolmamis mi kaptanım? Bir de Spor sayfası vardı yanlış hatırlamıyorsam,sporları ve menüyü orda mi paylaşıyorduk?
Anladım canım,ben de gündüz saginca geceki kadar çok olmaz diye düşünmüştüm ama bugün bı deniyeyim.Her gece sagamiyorum uykuya yenik düşünce

Afiyet olsun beyaz leylak. Adim olmayınca etikete gerek yok canım. Peki adım neden yoktu

Tarih ve sayı olunca poldelya için büyük kolaylık oluyor. Uzun zamandır ben de yoktum spor ve menüyü öbür sayfada mi paylasiyoruz bilmiyorum canım.

Selamlar nasılsınız?

Annemin yanındaydım 2 haftadır. Bu sabah döndük. Herkes iyidir umarım
Selam canim hosgeldin
Sagol canim bisey olmadi evin icindeki merdivenlerdi hali kapli ama cizgi filmlerdek8 gibi bastan sona küt küt ziplaya ziplaya sona geldim bi kac gun acidi ezildi dedigim gibi yaglarim kuyruk sokumu kemigini korudu
Geçmiş olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim❤
Isim vardi sadece bugun adim yarisi yok dedim anlasilmayan ne tarafı var ki
Sürekli de yazıyorum cumartesi den basliyor Çarşambaya kadar diye
Yaaa nasıl görüyorsunuz bende istiyorum bundan
Hosgeldin canim

İyi geceler 11 Mart menü ve spor

Sabah
2 yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
3 galete

Akşam

1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
1 elma
Spor 6.232 adım

Elhan Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim ❤
11 Mart Cumartesi menü
Sabah:2haslanmis yumurta ,5zeytin,1parca peynir
2bardak şekersiz çay

Öğlen:1Elma, 2 ceviz

Akşam:1kase yogurt
Eki Görüntüle 3216298

Zipzip- , Elhan
Afiyet olsun canim❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim menulerinde Cordelia ve sara_28 i etiketleyebilir misin

Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim❤
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın kaptanim

Afiyet olsun canim ❤
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Günaydın kaptanim ❤
Ben etiketlemistim amaolmamis mi kaptanım? Bir de Spor sayfası vardı yanlış hatırlamıyorsam,sporları ve menüyü orda mi paylaşıyorduk?
Menu ve sporu burda paylasiyoruz sadece poldelya oraya taşıyor
Tarih ve sayı olunca poldelya için büyük kolaylık oluyor. Uzun zamandır ben de yoktum spor ve menüyü öbür sayfada mi paylasiyoruz bilmiyorum canım.
Sadece burda paylasiyoruz kaptanim
Hayırlı mutlu pazarlar olsun, günümüz neşeyle dolsun
Günaydın Burcum❤

günaydın kızlar mutlu pazarlar

nasıl yorulduysam, gece yorgunlukta uyuyamadım

ama bugün yemek harici birşey yapmayacağım; böyle dediğime de bakmayın yemek harici çocukların ödevleri banyoları yarına hazırlıkları vs de yapılacak tabii

ama bunlar dışında başka birşey yapmayacağım olabildiğince dinlenmek ve kitap okumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…