- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Benim ki her seferinde tek tarafı emdiği için diğer tarafa geçmesi 6 saati buluyor o yüzden sagmak mantıklı ayrıca önce emzirip sonra saginca süt artıyor. Süt birleştirme pek öneriliyor canım. Ama birlestireceksen de ikisinin aynı ısıda olması gerekiyor. Yani sabahki dolapta bekliyorsa öğlen sağdığını da önce dolapta beklet sonra birleştir.Canım sadece biberon alacak mı diye iki kere 30 CC kadar verdi babası ben yuruyusteyken.Emzirip çıkmıştım bı saat bile olmamıştı,uykusu olduğu için içip uyumuş ama okul başlayınca ne yapar bilmiyorum.Karistirilmayacagini bilmiyordum zaten biri bitince diğerini alırlar ama öğrendiğim iyi olduGündüz emiyor benimki sagmayi denemedim ama sagsam ona yeter mi kalan bilemedim ama deniyeyim daha kolay olur benim için de gece zor oluyor
Peki gün içinde mesela sabah sagsam,öğlen onun üzerine sagsam90 CC olunca buzluğa atsam oluyor mu yoksa sağar sagmaz kaldırmalı miyim?
Ben etiketlemistim amaolmamis mi kaptanım?
Anladım canım,ben de gündüz saginca geceki kadar çok olmaz diye düşünmüştüm ama bugün bı deniyeyim.Her gece sagamiyorum uykuya yenik düşünceBenim ki her seferinde tek tarafı emdiği için diğer tarafa geçmesi 6 saati buluyor o yüzden sagmak mantıklı ayrıca önce emzirip sonra saginca süt artıyor. Süt birleştirme pek öneriliyor canım. Ama birlestireceksen de ikisinin aynı ısıda olması gerekiyor. Yani sabahki dolapta bekliyorsa öğlen sağdığını da önce dolapta beklet sonra birleştir.
Afiyet olsun beyaz leylak. Adim olmayınca etikete gerek yok canım. Peki adım neden yoktu11 Mart Cumartesi Menüm
12 :00 Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
10 badem
1 tatli kasigi recel
Yesillik
16:00 Kahve +3 hurma
19:00
Firinda patates +Köfte (her ikisinden 4 )
Ayran
21:00 Papatya Çayi biraz kuru üzûm
Su 1 litre
Zipzip- Elhan (Poldelyayi adimim olmadigi icin etiketlemedim boş yere mesgul etmeyeyim diye etiketlemeli miyim)
Tarih ve sayı olunca poldelya için büyük kolaylık oluyor. Uzun zamandır ben de yoktum spor ve menüyü öbür sayfada mi paylasiyoruz bilmiyorum canım.Ben etiketlemistim amaolmamis mi kaptanım?Bir de Spor sayfası vardı yanlış hatırlamıyorsam,sporları ve menüyü orda mi paylaşıyorduk?
Anladım canım,ben de gündüz saginca geceki kadar çok olmaz diye düşünmüştüm ama bugün bı deniyeyim.Her gece sagamiyorum uykuya yenik düşünce
Selam canim hosgeldinSelamlar nasılsınız?
Annemin yanındaydım 2 haftadır. Bu sabah döndük. Herkes iyidir umarım
Geçmiş olsun canimSagol canim bisey olmadi evin icindeki merdivenlerdi hali kapli ama cizgi filmlerdek8 gibi bastan sona küt küt ziplaya ziplaya sona geldim bi kac gun acidi ezildi dedigim gibi yaglarim kuyruk sokumu kemigini korudu
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim11.03.23
sabah 11.00
baya peynir zeytin ekmek sayamadım ama yapcam inşallah
14.00
1 paket çizi
1 muz
19.00
5 köfte
1 kase mercimek çorbası
başka şeyler yemiş olabilirim. menü yazacağımı unutmuşum
su 2 lt yapmaya çalışıcam
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Günaydın mutlu pazarlar
Afiyet olsun canimBende menümü yazayım
Sabah
Muzlu kefilim kuru dutlu tarçınlı chia tohumlu smothie
Ara
Bir tane cennet hurması kurusu
İki tane ceviz
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Izgara tavuk
Salata
Su 2.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 11757 adım
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 3216252
Afiyet olsun canim11 mart
18.30
1 tabak kepekli makarna
8 soğan halkası
1 kase yoğurt
20.20
1 elma
1 albeni
Su: 2 lt
Adım: 11.977
Menüm berbat biliyorum ama inanın hiç fırsatım olmadı yemek yapmaya makarna ve soğan halkası vardı onları yedim
Yarın daha dengeli bir menü olacak inşallah
Eki Görüntüle 3216254
Zipzip- sara_28 Cordelia
Afiyet olsun canimMenüm 11.03.2023
9:30 filtre kahve az sütle
10:30 1 hasl yumurta, 3 ceviz, yesillik, 1yk keten tohumu, 2 dilim beyaz peynir
14:30 espresso milchshake :/
16:30 kahve, 3 hurma, 9 badem
19:30 1 kepce yogurt corbasi, 8yk bakla yemegi, 5yk yogurt, az salata
Ödem atici cay tarifi
14.bin küsür adim
3lt su
2 mil leslie
Eki Görüntüle 3216255
Cordelia sara_28 Zipzip-
Afiyet olsun canim❤
Isim vardi sadece bugun adim yarisi yok dedim anlasilmayan ne tarafı var kiZipzip- ben de diyorum zipzipim mesajima niye aciklamali cevap vermedi. Takimlar belli olsa da, olmasa da adim yarisi cumadan baslamiyo ki. Akilsiz kafam. Zorla yurudum evde gece gece. Carsamba dahil oldugunu biliyorum ama cumadan degil be boza, cumartesi basliyo, kafana koy ya
Hosgeldin canimYaaa nasıl görüyorsunuz bende istiyorum bundan
Afiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun canim❤11 Mart Cumartesi menü
Sabah:2haslanmis yumurta ,5zeytin,1parca peynir
2bardak şekersiz çay
Öğlen:1Elma, 2 ceviz
Akşam:1kase yogurt
Eki Görüntüle 3216298
Zipzip- , Elhan
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim menulerindeSelam kızlar
Menü
Sabah 10
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
10 kadar zeytin
Saat 3 gibi acıktım oğlana köfte yapmıştım 1 tane köfteyi denk gelecek kadar ekmekle yedim. 1 elma yedim
Akşam 19.30
3 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık ıspanağı karıştırıp yoğurt döktüm üstüne.
Su 1bucuk litre
Adım için görsel ekledim.
Zipzip- Eki Görüntüle 3216312
Afiyet olsun kaptanim11Mart
10.00 Bir buçuk haş yumurta , marul , maydanoz, yarım muz , peynir, zeytin, domates
12.00 Sade Türk kahvesi
16.30 Izgara tavuk , kızarmış kırmızı patates, kapya , bir kepçe kuru fasulye, salata , ayran
18.00 Yarım elma
İki litre su
Eki Görüntüle 3216315
6245 adım
Zipzip- Cordelia sara_28
Afiyet olsun canim ❤11 Mart menüsü
8'de zeytinyağlı incir
11.00 kahvaltı
Bol yeşillikli patates salatası yumurtalı, zeytin,yufka,1yk tahin pekmez
Ara yağ yakıcı kahve (sanirim17.30 gibiydi)
Akşam 20.00
mercimek köftesi, bol marul ve taze soğan,1 YK un helvası, işaret parmagkm kadar ıspanaklı börek(gül böreğinin kenarını kopardım).kurabiye ve pastaya dokunmadim.(10 gibi de meyve ve kuruyemiş koydum ama en masum olan leblebiden bile katmadik ağzıma)
Su 2 lt olmuştur, adımı da 10bine az kaldı 12den önce yazarımZipzip- Cordelia Elhan
Afiyet olsun canim❤İyi geceler herkese bugünkü menümü yazayım
Sabah bir közlenmiş patlıcan bir biber 3 zeytin iki yumurta iki dilim tam buğday ekmeği
Öğlen akşam birleştirdim
Üç kaşık makarna bir büyük ayran bir tabak kabak yemeği
Akşama biraz acıkınca bir kaç domates ve bir kase yoğurt yedim
Bir avuç da çekirdek şimdi yazınca farkettim ne çok yemişim
Yürüyüş için de çıkamadım akşam bebek uyuyunca Leslie yaparım dedim ama hanımefendi 11 de uyudu o saatte de de komşu şikayete gelir diye cesaret edemedim.yarin onun uyumasını beklemeden Leslie yapicam inşallah
Günaydın kaptanimGünaydın mutlu pazarlar
Afiyet olsun canim ❤11 Mart Cumartesi Menüm
12 :00 Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
10 badem
1 tatli kasigi recel
Yesillik
16:00 Kahve +3 hurma
19:00
Firinda patates +Köfte (her ikisinden 4 )
Ayran
21:00 Papatya Çayi biraz kuru üzûm
Su 1 litre
Zipzip- Elhan (Poldelyayi adimim olmadigi icin etiketlemedim boş yere mesgul etmeyeyim diye etiketlemeli miyim)
Günaydın kaptanim ❤Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Menu ve sporu burda paylasiyoruz sadece poldelya oraya taşıyorBen etiketlemistim amaolmamis mi kaptanım?Bir de Spor sayfası vardı yanlış hatırlamıyorsam,sporları ve menüyü orda mi paylaşıyorduk?
Sadece burda paylasiyoruz kaptanimTarih ve sayı olunca poldelya için büyük kolaylık oluyor. Uzun zamandır ben de yoktum spor ve menüyü öbür sayfada mi paylasiyoruz bilmiyorum canım.
Günaydın Burcum❤Hayırlı mutlu pazarlar olsun, günümüz neşeyle dolsun
akşam 18:30 a kadar bi şey yemdin mi11 mart
18.30
1 tabak kepekli makarna
8 soğan halkası
1 kase yoğurt
20.20
1 elma
1 albeni
Su: 2 lt
Adım: 11.977
Menüm berbat biliyorum ama inanın hiç fırsatım olmadı yemek yapmaya makarna ve soğan halkası vardı onları yedim
Yarın daha dengeli bir menü olacak inşallah
Eki Görüntüle 3216254
Zipzip- sara_28 Cordelia
canımın içi ben bunu kaçırmışımSagol canim bisey olmadi evin icindeki merdivenlerdi hali kapli ama cizgi filmlerdek8 gibi bastan sona küt küt ziplaya ziplaya sona geldim bi kac gun acidi ezildi dedigim gibi yaglarim kuyruk sokumu kemigini korudu
sağol canımm, inşallahAfiyet olsun,bu adımla yakmissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?