Afiyet olsun Goklerce
Yok hiç kazinmadi bende şaşırdımAfiyet olsun fairy
Menun harika akşam miden kazinmadi mi ? Yoğurdun içine meyve ekleseydin keşke.
Süpersin işte buYa cnm benim yaa teşekkür ederiim
yarın bir daha deneyim bakalım
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Gündüz mu sagiyorsun?Ben gece ozellikle sabaha karsi4-5 gibi sagmaya çalışıyorum.Uyku sütümü etkiliyor,gece tek birinden emziriyorum, sabaha diğeri daha iyi doluyor onu sagip yatıyorum.İkinci kez sagamadim hiç.İki hafta var başlamama.14 günlük sagmisim, haftada dört gün dersim olacak iki paket daha koysam bir ayı kurtarırım anca.60-70 civarı koyuyorum ben az mı olur acaba.Olmazsa diğer paketi açarlar, dolaptan çıktıktan sonra da buz dolabında bekletebiliyor muyuz?Pazartesi işe başlayacağım canım o yüzden stok yapmaya çalışıyorum. 1 kez sagiyorum bazen 2.. ortalama 90ml olacak şekilde paketliyorum bebeğim daha fazlasını içmiyor şu an.
Hamilelik öncesi uzun bir süre aralıklı oruç yapmıştım gerçekten çok faydasını gördüm hem kan değerlerim düzelmisti hem de güzel kilo vermiştim. Ama zor Bi hamilelik geçirdim çok kötü beslendim Bi düzen şart bakalım bu hafta inşallah toparlarım biraz
Canım mercimek köftesi 5-6 tane olabilir zira bir iki yedim sonra kızım sırtına kadar çıkarınca üzerini değiştirdim falan derken çok hesaplayamadim ama en fazla 7dir.Sonra uyuduğu için yediklerini biliyorumAfiyet olsun canımbugünü az hasarla atlatmişsin çok şükür. Un helvası ve börek tadımlıkla kaldığı için çok mutluyum. Mercimekli köfte kaç sıkım orayı bilemiyoruz. Yarın tertemiz bir menuyle pazartesiye çıkmani diliyorum.
Ayy iyki gordum bu mesaji kızSaat kaçta diye sormaya korkuyorumgerçi sen kırmızı takımın ye annem ye birkaç porsiyon ye de mi Elhan kaptanım
MaşallahYok hiç kazinmadi bende şaşırdım
Tatlı sevmiyorum tarçın yiyemiyorum elmayı tek yerim burasi motivasyon kaynağı buraya yazınca boğazım duruyorMaşallahbı ara akşam yemeği yerine süt ve tarcinli elma tüketmiş ve iyi kilo vermiştim.Yogurdun yanında tarçınlı elma tavsiye ederim�
Bende TV izlerken halıda done döne 5000 adım saydım yoksa bütün gün iş sadece 1000 adimBu adımı evin içinde attım bugün iş yaparkenyorucu bı gün oldu cümleten hayırlı geceler
Tamam canım benim iyi ki varsınSüpersin işte bukötü yola düşecek tatlıya tuzluya kayacak olursan hemen yaz bana.Burdan görmeye ilirim ama numaram var WhatsApp i daha hızlı görürüm inşallah.Ben inanıyorum sana
İyi gecelerBu adımı evin içinde attım bugün iş yaparkenyorucu bı gün oldu cümleten hayırlı geceler
İyi geceler herkese bugünkü menümü yazayım
Sabah bir közlenmiş patlıcan bir biber 3 zeytin iki yumurta iki dilim tam buğday ekmeği
Öğlen akşam birleştirdim
Üç kaşık makarna bir büyük ayran bir tabak kabak yemeği
Akşama biraz acıkınca bir kaç domates ve bir kase yoğurt yedim
Bir avuç da çekirdek şimdi yazınca farkettim ne çok yemişim
Yürüyüş için de çıkamadım akşam bebek uyuyunca Leslie yaparım dedim ama hanımefendi 11 de uyudu o saatte de de komşu şikayete gelir diye cesaret edemedim.yarin onun uyumasını beklemeden Leslie yapicam inşallah
Hiç mi sevmiyorsunTatlı sevmiyorum tarçın yiyemiyorum elmayı tek yerim burasi motivasyon kaynağı buraya yazınca boğazım duruyor
Vaavv maşallah,İyi geceler kızlar
Gecmis yapamiyorum, kusura bakmayin
SARI TAKIM
11 MART CUMARTESİ
ADIM 8.103
35 DAKİKA BÖLGESEL (350 PUAN)
15 DAKİKA DANS (75 PUAN)
30 DAKİKA EV TEMİZLİĞİ (150 PUAN)
TOPLAM PUAN: 575
Eki Görüntüle 3216329
Zipzip- Cordelia sara_28
Ne iyi etmişsinBende TV izlerken halıda done döne 5000 adım saydım yoksa bütün gün iş sadece 1000 adim
Sen de iyi ki varsın Burcu'mTamam canım benim iyi ki varsın
Gece 11 gibi önce emziriyorum sonra sağıp yatıyorum. Gündüzde dışarı cikacaksam sağıp çıkıyorum. Bu aralar gündüz çok çok az emiyor o yüzden mecbur sagiyorum. Şu anda hiç biberonla süt ya da mama veriyor musun? Ne kadar içiyor? Bebebegimle aynı zamanda doganlardan 60 içen de var 180 içen de. Bu bebekten bebeğe değişiyor. Dondurulup buzdolabında kendi kendine çözülen süt ayni yeni sagip koyduğun gibi 3 gün bekleyebilir. Ama farklı paketler açılıp birlestirilemez.Gündüz mu sagiyorsun?Ben gece ozellikle sabaha karsi4-5 gibi sagmaya çalışıyorum.Uyku sütümü etkiliyor,gece tek birinden emziriyorum, sabaha diğeri daha iyi doluyor onu sagip yatıyorum.İkinci kez sagamadim hiç.İki hafta var başlamama.14 günlük sagmisim, haftada dört gün dersim olacak iki paket daha koysam bir ayı kurtarırım anca.60-70 civarı koyuyorum ben az mı olur acaba.Olmazsa diğer paketi açarlar, dolaptan çıktıktan sonra da buz dolabında bekletebiliyor muyuz?
Canım sadece biberon alacak mı diye iki kere 30 CC kadar verdi babası ben yuruyusteyken.Emzirip çıkmıştım bı saat bile olmamıştı,uykusu olduğu için içip uyumuş ama okul başlayınca ne yapar bilmiyorum.Karistirilmayacagini bilmiyordum zaten biri bitince diğerini alırlar ama öğrendiğim iyi olduGece 11 gibi önce emziriyorum sonra sağıp yatıyorum. Gündüzde dışarı cikacaksam sağıp çıkıyorum. Bu aralar gündüz çok çok az emiyor o yüzden mecbur sagiyorum. Şu anda hiç biberonla süt ya da mama veriyor musun? Ne kadar içiyor? Bebebegimle aynı zamanda doganlardan 60 içen de var 180 içen de. Bu bebekten bebeğe değişiyor. Dondurulup buzdolabında kendi kendine çözülen süt ayni yeni sagip koyduğun gibi 3 gün bekleyebilir. Ama farklı paketler açılıp birlestirilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?