Günaydın canımGünaydın mutlu ve enerjik pazarlar
Takımlar kurulmuş yarış başlamış. Bol eksili bir hafta olsun
Günaydın büyük kaptanım.Afiyet olsun canim❤
Günaydın kaptanim
Günaydın canım . Sporlara beni etiketlenen yeterli. Oraya ben taşırım.Ben etiketlemistim amaolmamis mi kaptanım?Bir de Spor sayfası vardı yanlış hatırlamıyorsam,sporları ve menüyü orda mi paylaşıyorduk?
Anladım canım,ben de gündüz saginca geceki kadar çok olmaz diye düşünmüştüm ama bugün bı deniyeyim.Her gece sagamiyorum uykuya yenik düşünce
Günaydın kırmızı kaptan.Bende menümü yazayım
Sabah
Muzlu kefilim kuru dutlu tarçınlı chia tohumlu smothie
Ara
Bir tane cennet hurması kurusu
İki tane ceviz
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Izgara tavuk
Salata
Su 2.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 11757 adım
@Zipzip-Cordelia
Eki Görüntüle 3216252
Gidiyor canım, spora da gidiyor, kursa da gidiyor… aslında dün niyetim buz patenine götürmekti. Anlatılanları araştırmadan gittik bir yere, araç koymaya yer bulamadım yarım saat turladım. Bari özel otopark bulayım dedim, semtin içine girince yarım saat dışarı da çıkamadım. Trafikten kurtulur kurtulmaz eve doğru sürdüm, bir elimde telefon başka bir yer bulabilir miyim diye… nefret ediyorum trafikte telefonla ilgilenmek zorunda olmaktanKızın spora gidiyor mu cnm ya da resim kursu vs
Kaç yaşındaydı? Arkadaşıyla mı gezse
Günaydın canımGünaydın güzeller
Günaydın canımgünaydın kızlar mutlu pazarlar
nasıl yorulduysam, gece yorgunlukta uyuyamadım
ama bugün yemek harici birşey yapmayacağım; böyle dediğime de bakmayın yemek harici çocukların ödevleri banyoları yarına hazırlıkları vs de yapılacak tabii
ama bunlar dışında başka birşey yapmayacağım olabildiğince dinlenmek ve kitap okumak istiyorum
Çok üzüldüm canım. Su gibi aksın tüm islerin.Günaydın kızlar. Çok iyi hissetmediğim günler yaşıyorum maalesef. Büyük pay uykusuzluğun olsa gerek. Deli gibi bir geniz akıntım var günlerdir, öksürmekten uyku uyuyamıyorum. Hepi topu 3 ilaç var reçetemde, hepsini denk getirdiğim bir eczane bulamadım. En sonunda dün tamamını eşdeğerlerden aldım da tedaviye başladım… Ben neyse de, kızımın astım ilaçlarını bulamıyorum. Allahtan vakti zamanında doktor kontrolünü beklemeden, yazdırmadan parasıyla almışım. Önümüzdeki ay Allah bir çare bulacağız artık.
Tevafuk ne hocam?Günaydın kırmızı kaptan.
Afiyet olsun. Tevafuk bu sabah kahvaltimin benzerini gördüm listende. Smoothie yaptım kendime malum yarın pazartesi.Dondurulmuş kayısı , erik , dut kurusu, chia ve süt şifa olsun ikimize de.
Spor olmadığı zaman beni etiketlemene gerek yok canım . Afiyet olsun11 Mart Cumartesi Menüm
12 :00 Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
10 badem
1 tatli kasigi recel
Yesillik
16:00 Kahve +3 hurma
19:00
Firinda patates +Köfte (her ikisinden 4 )
Ayran
21:00 Papatya Çayi biraz kuru üzûm
Su 1 litre
@Zipzip-Elhan (Poldelyayi adimim olmadigi icin etiketlemedim boş yere mesgul etmeyeyim diye etiketlemeli miyim)
Günaydın kaptanim mutlu pazarlarGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Afiyet bal olsun canımGünaydın kırmızı kaptan.
Afiyet olsun. Tevafuk bu sabah kahvaltimin benzerini gördüm listende. Smoothie yaptım kendime malum yarın pazartesi.Dondurulmuş kayısı , erik , dut kurusu, chia ve süt şifa olsun ikimize de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?