Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canım . Sporlara beni etiketlenen yeterli. Oraya ben taşırım.

Günaydın kırmızı kaptan.
Afiyet olsun. Tevafuk bu sabah kahvaltimin benzerini gördüm listende. Smoothie yaptım kendime malum yarın pazartesi. Dondurulmuş kayısı , erik , dut kurusu, chia ve süt şifa olsun ikimize de.

Kızın spora gidiyor mu cnm ya da resim kursu vs
Kaç yaşındaydı? Arkadaşıyla mı gezse
Gidiyor canım, spora da gidiyor, kursa da gidiyor… aslında dün niyetim buz patenine götürmekti. Anlatılanları araştırmadan gittik bir yere, araç koymaya yer bulamadım yarım saat turladım. Bari özel otopark bulayım dedim, semtin içine girince yarım saat dışarı da çıkamadım. Trafikten kurtulur kurtulmaz eve doğru sürdüm, bir elimde telefon başka bir yer bulabilir miyim diye… nefret ediyorum trafikte telefonla ilgilenmek zorunda olmaktan baktım işin içinden çıkamıyorum yol üstündeki avm ye girmiş bulunduk.

Günaydın güzeller
Günaydın canım
Günaydın canım iyi dinlenmeler

Günaydın kızlar. Çok iyi hissetmediğim günler yaşıyorum maalesef. Büyük pay uykusuzluğun olsa gerek. Deli gibi bir geniz akıntım var günlerdir, öksürmekten uyku uyuyamıyorum. Hepi topu 3 ilaç var reçetemde, hepsini denk getirdiğim bir eczane bulamadım. En sonunda dün tamamını eşdeğerlerden aldım da tedaviye başladım… Ben neyse de, kızımın astım ilaçlarını bulamıyorum. Allahtan vakti zamanında doktor kontrolünü beklemeden, yazdırmadan parasıyla almışım. Önümüzdeki ay Allah bir çare bulacağız artık.

Çok üzüldüm canım. Su gibi aksın tüm islerin.
Günaydın cici güzel bebek kuşum

Spor olmadığı zaman beni etiketlemene gerek yok canım . Afiyet olsun

Afiyet bal olsun canım
Mide ilaçlarını içinmi nasılsın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…