Amin inşallah günaydınHayırlı mutlu pazarlar olsun, günümüz neşeyle dolsun
Günaydın kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Günaydın kaptanim ❤
Menu ve sporu burda paylasiyoruz sadece poldelya oraya taşıyor
Sadece burda paylasiyoruz kaptanim
Günaydın Burcum❤
Kendini yorma canım sağlıktan önemli bir şey yokgünaydın kızlar mutlu pazarlar
nasıl yorulduysam, gece yorgunlukta uyuyamadım
ama bugün yemek harici birşey yapmayacağım; böyle dediğime de bakmayın yemek harici çocukların ödevleri banyoları yarına hazırlıkları vs de yapılacak tabii
ama bunlar dışında başka birşey yapmayacağım olabildiğince dinlenmek ve kitap okumak istiyorum
CanımsınÇok üzüldüm canım. Su gibi aksın tüm islerin.
Günaydın cici güzel bebek kuşum
Teşekkür ederim canımHiç sorma canım, kaç aydır başlıyoruz diye diye erteledik durduk hatta üstüne ekledik, hayır yedik de ne oldu, mutlu mu olduk ? Faydasını mi gördük ? Hep kilo stresiyle yaşadık, artık verelim de rahat edelim ya
Ay çok geçmiş olsun canım, yağlar koruyor bizi
Gayet güzel menu canım afiyet olsun
Deniz senin menüleri hatırladıkça gülesim geliyorama bu sana göre güzel menü sayilir
Güzel menü afiyet olsun canımsadece bisküvi lokum tirmaliyor,1 tane mi yedin
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Kaloriden ziyade sağlıksız soğan halkaları ama yemek olmadığı günler olabiliyor, hepimiz yapıyoruz arada
Menün gayet güzel sadece milchshake göz tirmaliyor
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun
Hmmmm hem sebze hem protein harika olacak şimdiden afiyet olsun canımCanım bi ara düşündüm ama fiyatı çok artmış o yüzden vazgeçtim
Sağol kaptanım ❤
Evet yarına inşallah brokoli yapacağım hatta, et de olacak ❤
Evet kuzum çok sağlıksız aslında ama acayip yoruldum bugün uzun zamandır böyle büyük temizlik yapmamıştım yemeğe halim kalmadı
Eeee rakibimEline emwgine saglik kaptanim
Masallah güzel baslamissin kaptanim
Afiyet olsun bayağı karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bugün toparlayacagina inanıyorum canım
Afiyet olsun canimSelam kızlar
Menü
Sabah 10
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
10 kadar zeytin
Saat 3 gibi acıktım oğlana köfte yapmıştım 1 tane köfteyi denk gelecek kadar ekmekle yedim. 1 elma yedim
Akşam 19.30
3 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık ıspanağı karıştırıp yoğurt döktüm üstüne.
Su 1bucuk litre
Adım için görsel ekledim.
Zipzip- Eki Görüntüle 3216312
Afiyet olsun canım biliyomusun senin dünkü kahvaltıda benim bugünkü kahvaltımın aynısı11Mart
10.00 Bir buçuk haş yumurta , marul , maydanoz, yarım muz , peynir, zeytin, domates
12.00 Sade Türk kahvesi
16.30 Izgara tavuk , kızarmış kırmızı patates, kapya , bir kepçe kuru fasulye, salata , ayran
18.00 Yarım elma
İki litre su
Eki Görüntüle 3216315
6245 adım
Zipzip- Cordelia sara_28
Çok fazla yememiştir canım afiyet olsunİyi geceler herkese bugünkü menümü yazayım
Sabah bir közlenmiş patlıcan bir biber 3 zeytin iki yumurta iki dilim tam buğday ekmeği
Öğlen akşam birleştirdim
Üç kaşık makarna bir büyük ayran bir tabak kabak yemeği
Akşama biraz acıkınca bir kaç domates ve bir kase yoğurt yedim
Bir avuç da çekirdek şimdi yazınca farkettim ne çok yemişim
Yürüyüş için de çıkamadım akşam bebek uyuyunca Leslie yaparım dedim ama hanımefendi 11 de uyudu o saatte de de komşu şikayete gelir diye cesaret edemedim.yarin onun uyumasını beklemeden Leslie yapicam inşallah
Günaydın kaptanım mutlu pazarlarGünaydın mutlu pazarlar
Nickin güzel CanımBen de nickimi değiştireceğim ama bulamadım bı şey
Çiçekle çikolata ile gelsinler 3-5 kez
sağol balımmGünaydın canımiyi dinlenmeler
çok haklısın kaptanımKendini yorma canım sağlıktan önemli bir şey yok
teşekkürler kaptanımHmmmm hem sebze hem protein harika olacak şimdiden afiyet olsun canım
Ay canım en iş yapmadigimiz gün bile dünyanın işini yapıyoruzgünaydın kızlar mutlu pazarlar
nasıl yorulduysam, gece yorgunlukta uyuyamadım
ama bugün yemek harici birşey yapmayacağım; böyle dediğime de bakmayın yemek harici çocukların ödevleri banyoları yarına hazırlıkları vs de yapılacak tabii
ama bunlar dışında başka birşey yapmayacağım olabildiğince dinlenmek ve kitap okumak istiyorum
Oy canım neler yaşamışsınGidiyor canım, spora da gidiyor, kursa da gidiyor… aslında dün niyetim buz patenine götürmekti. Anlatılanları araştırmadan gittik bir yere, araç koymaya yer bulamadım yarım saat turladım. Bari özel otopark bulayım dedim, semtin içine girince yarım saat dışarı da çıkamadım. Trafikten kurtulur kurtulmaz eve doğru sürdüm, bir elimde telefon başka bir yer bulabilir miyim diye… nefret ediyorum trafikte telefonla ilgilenmek zorunda olmaktanbaktım işin içinden çıkamıyorum yol üstündeki avm ye girmiş bulunduk.
Canım bitkisel tedavi araştırdın mı?Günaydın kızlar. Çok iyi hissetmediğim günler yaşıyorum maalesef. Büyük pay uykusuzluğun olsa gerek. Deli gibi bir geniz akıntım var günlerdir, öksürmekten uyku uyuyamıyorum. Hepi topu 3 ilaç var reçetemde, hepsini denk getirdiğim bir eczane bulamadım. En sonunda dün tamamını eşdeğerlerden aldım da tedaviye başladım… Ben neyse de, kızımın astım ilaçlarını bulamıyorum. Allahtan vakti zamanında doktor kontrolünü beklemeden, yazdırmadan parasıyla almışım. Önümüzdeki ay Allah bir çare bulacağız artık.
Günaydın canım iyiyim sen nasılsınGünaydın Hanımlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?