- 31 Ekim 2013
- 21.490
- 72.253
- 798
- 41
Doğru diyorsun canımAy canım en iş yapmadigimiz gün bile dünyanın işini yapıyoruzyine de hafif bir gün diliyorum sana
İyiyim canım 2 cocuklu hayatın temposuna ayak uydurmaya çalışıyorummenekse_kokusu hoşgeldin canım nasılsın?
Afiyet olsun kuşum. İki günün menüsü de çok güzel.Önce geçmiş günlerin menülerini paylaşayım,
10 Mart Cuma menüler
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
1 dilim tb ekmeği,
Salata
Öğlen 14.00
1 avuç çiğ ceviz
Akşam 18.00
1 kase çorba,
1 parça tavuk ızgara,
Salata,
1 küçük muz.
Su:2 lt.
11 mart c.tesi menüler
Sabah 10.00
1 tabak haşlanmış brokoli,
3 kaşık yoğurt.
Öğlen 13.00
Yarım bardak sütle kahve
Akşam 17.00
2 lahmacun,
Salata,
Ayran.
Su:2 lt.Elhan Zipzip-
11 Mart Adımlar
9112 Adım
Eki Görüntüle 3216382
Cordelia
Cuma gün kaptanım belli olmadığı için, dün akşam da eve çok geç geldiğim ve bayılıp kaldığım için bugüne kaldı kusura bakmayın emi. Bundan sonra gün gün bildireceğim
Canım hali hazırda alerji hastası olduğum için bitkisel tedavileri pek araştırmıyorum. Zaten yılda 1 ilaç kullandığım için çok dert de etmiyorum ama dün başladım öksürük şurubuyla antibiyotik tedavisine, gece neredeyse hiç uyuyamadım. Daha çok arttırdı öksürüğü. Öksürük neyse de, sürekli geniz akıntısı inanılmaz bulantı yapıyor. Karşımdakiyle konuşmaya bile çekiniyorumOy canım neler yaşamışsınsordun mu kuzum nereye park edilir ,yakında restoran varsa valeye de verebilirdin yemeği orda yerdiniz
Canım bitkisel tedavi araştırdın mı?
Probiyotikler , zencefilli smoothieler hep iltihaba iyi geliyor deniyorhatta sinus smoothie diyorlar
Çok şükür bugün iyi geçiyor inşallah iyi devam eder. Teşekkür ederim. Sen nasılsın?Günaydın Hanımlar nasılsınız?
Günaydın beybim. İyiyim şükür. Başlama çok sevindim. Sen nasılsın her şey yolunda mi oğlun nasıl canım?
Günaydın canim❤günaydın kızlar mutlu pazarlar
nasıl yorulduysam, gece yorgunlukta uyuyamadım
ama bugün yemek harici birşey yapmayacağım; böyle dediğime de bakmayın yemek harici çocukların ödevleri banyoları yarına hazırlıkları vs de yapılacak tabii
ama bunlar dışında başka birşey yapmayacağım olabildiğince dinlenmek ve kitap okumak istiyorum
Günaydın canim❤Günaydın güzeller
Günaydın canim ❤Günaydın mutlu ve enerjik pazarlar
Takımlar kurulmuş yarış başlamış. Bol eksili bir hafta olsun
Günaydın canim❤Günaydin Kizlar
Günaydın canim ❤Mutlu pazarlar kızlar
Günaydın canim geçmiş olsunGünaydın kızlar. Çok iyi hissetmediğim günler yaşıyorum maalesef. Büyük pay uykusuzluğun olsa gerek. Deli gibi bir geniz akıntım var günlerdir, öksürmekten uyku uyuyamıyorum. Hepi topu 3 ilaç var reçetemde, hepsini denk getirdiğim bir eczane bulamadım. En sonunda dün tamamını eşdeğerlerden aldım da tedaviye başladım… Ben neyse de, kızımın astım ilaçlarını bulamıyorum. Allahtan vakti zamanında doktor kontrolünü beklemeden, yazdırmadan parasıyla almışım. Önümüzdeki ay Allah bir çare bulacağız artık.
Afiyet olsun canim ❤Önce geçmiş günlerin menülerini paylaşayım,
10 Mart Cuma menüler
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
1 dilim tb ekmeği,
Salata
Öğlen 14.00
1 avuç çiğ ceviz
Akşam 18.00
1 kase çorba,
1 parça tavuk ızgara,
Salata,
1 küçük muz.
Su:2 lt.
11 mart c.tesi menüler
Sabah 10.00
1 tabak haşlanmış brokoli,
3 kaşık yoğurt.
Öğlen 13.00
Yarım bardak sütle kahve
Akşam 17.00
2 lahmacun,
Salata,
Ayran.
Su:2 lt.Elhan Zipzip-
11 Mart Adımlar
9112 Adım
Eki Görüntüle 3216382
Cordelia
Cuma gün kaptanım belli olmadığı için, dün akşam da eve çok geç geldiğim ve bayılıp kaldığım için bugüne kaldı kusura bakmayın emi. Bundan sonra gün gün bildireceğim
Günaydın canim ❤Günaydın Hanımlar nasılsınız?
Günaydın canim ❤Günaydın kizlarmutlu pazarlar diliyorum herkese
Günaydın canim ❤
Ahaha sagol zipzipimAfiyet olsun canim❤
Isim vardi sadece bugun adim yarisi yok dedim anlasilmayan ne tarafı var ki
Sürekli de yazıyorum cumartesi den basliyor Çarşambaya kadar diye
Hosgeldin canim
Denk gelme yalnız bu denk gelme hoş ve zarif bir şekilde uyum içinde olma anlamı taşıyor. Türkçede bu ifadeyi karşılayan tek kelime olmadigi için kullandım.Tevafuk ne hocam?
Teşekkürler iyiyim anca bakabildimGünaydın canım iyiyim sen nasılsın
Çok teşekkür ederim iyiyim tatlım. Hoşgeldin tekrarİyiyim canım 2 cocuklu hayatın temposuna ayak uydurmaya çalışıyorumaldım kilolara veda etmek istiyorum insallah. Sen nasılsın?
Teşekkür ederimDenk gelme yalnız bu denk gelme hoş ve zarif bir şekilde uyum içinde olma anlamı taşıyor. Türkçede bu ifadeyi karşılayan tek kelime olmadigi için kullandım.Tesadüf kullananlar da var.
Tamam canım gün ismi yazıyordum ama tarihte atayım inşallahTarih ve sayı olunca poldelya için büyük kolaylık oluyor. Uzun zamandır ben de yoktum spor ve menüyü öbür sayfada mi paylasiyoruz bilmiyorum canım.
Al benden de o kadargünaydın kızlar mutlu pazarlar
nasıl yorulduysam, gece yorgunlukta uyuyamadım
ama bugün yemek harici birşey yapmayacağım; böyle dediğime de bakmayın yemek harici çocukların ödevleri banyoları yarına hazırlıkları vs de yapılacak tabii
ama bunlar dışında başka birşey yapmayacağım olabildiğince dinlenmek ve kitap okumak istiyorum
Tamamdır canım benimGünaydın canım . Sporlara beni etiketlenen yeterli. Oraya ben taşırım.
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Çok iyi hissetmediğim günler yaşıyorum maalesef. Büyük pay uykusuzluğun olsa gerek. Deli gibi bir geniz akıntım var günlerdir, öksürmekten uyku uyuyamıyorum. Hepi topu 3 ilaç var reçetemde, hepsini denk getirdiğim bir eczane bulamadım. En sonunda dün tamamını eşdeğerlerden aldım da tedaviye başladım… Ben neyse de, kızımın astım ilaçlarını bulamıyorum. Allahtan vakti zamanında doktor kontrolünü beklemeden, yazdırmadan parasıyla almışım. Önümüzdeki ay Allah bir çare bulacağız artık.
Suskun pek bana göre değil yaNickin güzel Canım
Yok çiçekleri çikolatalı onların olsunÇiçekle çikolata ile gelsinler 3-5 kez
Kesin m.koftesi . Gronolayla sabah olur muOff saat dört olmuş şimdi fark ettim.Hazirda mercimek koftem var ,bir de yoğurtla hiç denemedim gronola var beyaz çikolata Antep fıstıklı.Hangisini tercih edeyim?4u az gecerekten bitireyim yeme isini
Bencede mercimek koftesi yiyebilirsin granola az gelebilir emziriyorsundaOff saat dört olmuş şimdi fark ettim.Hazirda mercimek koftem var ,bir de yoğurtla hiç denemedim gronola var beyaz çikolata Antep fıstıklı.Hangisini tercih edeyim?4u az gecerekten bitireyim yeme isini
Canım çok teşekkür ederim. Daha önce parayla aldığım ilaçlardan birini hiç kuşlanmamışım, o zamana kadar bekleyeceğim. Ara ara eczanelere sorarım, bulursam yazdırmayı beklemeden alırım. Kızın kreşinde 2 eczacı velimiz var, bizim kurumun da çalıştığı bir eczane var hepsi baya emek harcadı ama bulamadık. Bu böyle devam etmez, belki 5 sene kullanacağız, doktordan alternatif birşeyler isteyeceğim olmazsa.Tamam canım gün ismi yazıyordum ama tarihte atayım inşallah
Al benden de o kadaryargunluktan uyuyamadım iki falandı en son baktığımda,ilaç da içmek istemedim sabahtan çocuklar simit istedi,yürüyüş olsun diye bebeği babasıyla bırakıp abisi ve ablasıyla simit almaya gittik.Ordan markete falan uğrayıp 4000 e yakın adım attım . Kahvaltıyı yaptıktan sonra evi topla çocukları yıka derken bu vakit oldu üç makine çamaşır serdim daha iki makine bekliyor bulaşık makinesi de sırada.Allahtan iş yapmayacaktim
Tamamdır canım benim
Çok geçmiş olsunne yazık ki ilaç sorunu hala devam ediyor.Hamilelik boyunca kullanmam gereken bı ilaç vardı benim de hep farklı şehirlerden buldukça aldık.Piyasada yok ne yazık ki.Eczaci arkadaşım var arzu edersen özelden ilaç isimlerini yaz,varsa reçete ettiğinde alıp gonderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?