Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kuşum. İki günün menüsü de çok güzel.

Canım hali hazırda alerji hastası olduğum için bitkisel tedavileri pek araştırmıyorum. Zaten yılda 1 ilaç kullandığım için çok dert de etmiyorum ama dün başladım öksürük şurubuyla antibiyotik tedavisine, gece neredeyse hiç uyuyamadım. Daha çok arttırdı öksürüğü. Öksürük neyse de, sürekli geniz akıntısı inanılmaz bulantı yapıyor. Karşımdakiyle konuşmaya bile çekiniyorum

Günaydın canim❤
Günaydın güzeller
Günaydın canim❤
Günaydın mutlu ve enerjik pazarlar

Takımlar kurulmuş yarış başlamış. Bol eksili bir hafta olsun
Günaydın canim ❤
Günaydin Kizlar
Günaydın canim❤
Mutlu pazarlar kızlar
Günaydın canim ❤
Günaydın canim geçmiş olsun

Afiyet olsun canim ❤
Günaydın Hanımlar nasılsınız?
Günaydın canim ❤
Günaydın kizlar mutlu pazarlar diliyorum herkese
Günaydın canim ❤
Herkese günaydın, güzel pazarlar diliyorum

Cordelia canım nasilsinn özledim seni
Günaydın canim ❤

Tarih ve sayı olunca poldelya için büyük kolaylık oluyor. Uzun zamandır ben de yoktum spor ve menüyü öbür sayfada mi paylasiyoruz bilmiyorum canım.
Tamam canım gün ismi yazıyordum ama tarihte atayım inşallah
Al benden de o kadar yargunluktan uyuyamadım iki falandı en son baktığımda,ilaç da içmek istemedim sabahtan çocuklar simit istedi,yürüyüş olsun diye bebeği babasıyla bırakıp abisi ve ablasıyla simit almaya gittik.Ordan markete falan uğrayıp 4000 e yakın adım attım. Kahvaltıyı yaptıktan sonra evi topla çocukları yıka derken bu vakit oldu üç makine çamaşır serdim daha iki makine bekliyor bulaşık makinesi de sırada.Allahtan iş yapmayacaktim
Günaydın canım . Sporlara beni etiketlenen yeterli. Oraya ben taşırım.
Tamamdır canım benim
Çok geçmiş olsunne yazık ki ilaç sorunu hala devam ediyor.Hamilelik boyunca kullanmam gereken bı ilaç vardı benim de hep farklı şehirlerden buldukça aldık.Piyasada yok ne yazık ki.Eczaci arkadaşım var arzu edersen özelden ilaç isimlerini yaz,varsa reçete ettiğinde alıp gonderebilirim
Nickin güzel Canım
Suskun pek bana göre değil ya
Çiçekle çikolata ile gelsinler 3-5 kez
Yok çiçekleri çikolatalı onların olsunhatta biz üstüne bı tepsi baklava gönderelim

Off saat dört olmuş şimdi fark ettim.Hazirda mercimek koftem var ,bir de yoğurtla hiç denemedim gronola var beyaz çikolata Antep fıstıklı.Hangisini tercih edeyim?4u az gecerekten bitireyim yeme isini
Kesin m.koftesi . Gronolayla sabah olur musabahtan yesen olurdu tabi.

Off saat dört olmuş şimdi fark ettim.Hazirda mercimek koftem var ,bir de yoğurtla hiç denemedim gronola var beyaz çikolata Antep fıstıklı.Hangisini tercih edeyim?4u az gecerekten bitireyim yeme isini
Bencede mercimek koftesi yiyebilirsin granola az gelebilir emziriyorsunda

Canım çok teşekkür ederim. Daha önce parayla aldığım ilaçlardan birini hiç kuşlanmamışım, o zamana kadar bekleyeceğim. Ara ara eczanelere sorarım, bulursam yazdırmayı beklemeden alırım. Kızın kreşinde 2 eczacı velimiz var, bizim kurumun da çalıştığı bir eczane var hepsi baya emek harcadı ama bulamadık. Bu böyle devam etmez, belki 5 sene kullanacağız, doktordan alternatif birşeyler isteyeceğim olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…