Nice saglikli güzel yaşları olsunTeşekkür ederim inşallah cumaya faydasını görürüm.
Salı günü oğluma doğum günü planlıyorum inşallah yapabilirim
Aslında cumartesi mi yapsam
Yorucu bir gün galiba kolay gelsin GünaydınGünaydın
Yok korişim kilo veremiyorum menülerim gayet iyi ama nerde sorun bilmiyorumYorucu bir gün galiba kolay gelsin Günaydın
Bırakırsan daha kötü olacak ama, vazgeçme. Belki yanlış yaptığın bir şey vardırÇok mutsuzum bırakabilirim eksi görmeyince bütün motivasyonum gidiyogerçi reglime 6 gün kaldı onunda etkisi vardır diye düşünüyorum ama
Bilmiyorum yaaBırakırsan daha kötü olacak ama, vazgeçme. Belki yanlış yaptığın bir şey vardır
Amin inşallah canım sağlıklı olsun inşallahNice saglikli güzel yaşları olsun
sevmem mi canıımmm kaptanımmm, çooook seviyorum hem deeeBeni beni bihterini sevmüyün müü
Yaaa canım şaka etmiştim amaa sen çok tatlısınnsevmem mi canıımmm kaptanımmm, çooook seviyorum hem deee
Bende 2 gün önce bakmıstım değişen bir şey yoktu bugün baktım bir miktar eksilmiş görünüyorum bilemedimDeme gııı bakıyormusun benimkide biara kaçgündür durdu ama dünden beri bakmadım daha
Şimdiki duruma göre hitap etmiştimTatlım ben teşekkür ederim. Vekaleten kaptanmisim gibi duruyorum ama ben kaptan değilim.
1 saat arayla 2 elma yersin çok normal.. Çünkü sadece elma yemeknkarın doyurmaz yanına kuruyemişte eklemelisinSelamm
İki elma yedim az önce 1 saat arayla
Benim mesai daha uzun sabah 8 e kadar .
midem geçmişti ama geçirdi açlığı
Kiiizz
Önceden olsa abur cubur tıkınırdım
Neden 1 ayda 6 kilo aldığım belli oldu1
Ben bu hafta artıyla geliyorum bu sabah +200 gördüm neden? Çünkü metabolizmam çalışmıyo
Hayır sakın haa, çok iyi gidiyorsun belki de direnç kilondasındır.. O seni değil sen onu kır.. Lütfen motivasyonunu düşürmeÇok mutsuzum bırakabilirim eksi görmeyince bütün motivasyonum gidiyogerçi reglime 6 gün kaldı onunda etkisi vardır diye düşünüyorum ama
Haklı olabilme ihtimalin yüksekBende 2 gün önce bakmıstım değişen bir şey yoktu bugün baktım bir miktar eksilmiş görünüyorum bilemedim
Şimdiki duruma göre hitap etmiştim
1 saat arayla 2 elma yersin çok normal.. Çünkü sadece elma yemeknkarın doyurmaz yanına kuruyemişte eklemelisin
Hayır sakın haa, çok iyi gidiyorsun belki de direnç kilondasındır.. O seni değil sen onu kır.. Lütfen motivasyonunu düşürme
Yagda kızartılmış vallaAfiyet olsun canımpatlıcan kızartması yağda kizarmadiysa iyi.
Bakalım buğün çok dikkat edicezBigüne boyle yapıp yarına daha sıkı diyete girmen seni kurtarır bitanem az az yiyip yapman iyi güzel gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?