Afiyet olsun miniğim.
Afiyet olsun canımSelam
Menüm
Sahur 2 dlm ekmek biraz sucuklu yumurta 4 kaşık mantar sote
İftar 8 kaşık mantı 3 kaşık pırasa yemeği yoğurt 1 kivi
Ah bu hafta toparlayamadım.
Perşembe ve cuma kaldı elimde iyi değerlendirmeliyim
Elhan
@Ece Didem
Anteplice
11 ayın sultanindan sonraki diğer mübarekler11 aylar
Afiyet olsun canım güzel menü.Elhan @Ece Didem
Kahvaltı
Sahanda 2 yumurta 5 zeytın
Ara kahve kaıyısı 3 tane 1 tatlıkasığı ezme
Akşam
1 kepçe tavuk suyu çorba
3 yk pılav-taze fasulye 2 lokma ekmek
4 tatlı kaşığı süt helvası
2 lt detoks suyu
30 dk spor 300 pCordelia
Afiyet olsun canım3 Nisan menüElhan @Ece Didem
Şimdiden menü için özür dilerim
1 dilim ekmek 1 tk tahin pekmez
Ara kahve 5,6 adet badem
Akşam 18:00 1 tabak tam buğday makarna tabak tepeleme değildi normal 5,6 yk yoğurt
Akşam çaya gittim komşuya irmik helvası dondurmalı küçük 1 kase kadar
Su 3 litre
Hepimizin düzeni şsştıMübarek 11 ayları bir tek uyku yönünden bekliyorum Allah'ım affet
Allah şifa versin canımCanlar sizlere merhaba diyemeden lafa dalmış oldum. Herkes iyidir inşallah.
Sabah oğlum okula ağlayarak gitti baş ağrısından. Sınavı var diye mecburen gönderdim. Öğlen dayanamadığı için eve getirdim, hem ateşi var hem ağrısı. Cumaya randevu aldım baş ağrıları için. Şimdi babasıyla yatıyorlar. Akşam giremezsem haberiniz olsun. İnşallah ateşi yükselmez.
Oh, yinede gitmiş, çok güzelDiyetisyen ile son ölçümüm yaptım. Tatile gideceğim için yeni program almadım.
600 Gr ödem olmuş 200 Gr yağ gitmiş tartıya yansıyan 400 Gr
Toplamda 4.2 vermişim diyetisyen ile
Listelere uyamadim. Sadece ilk hafta protein diyetine tam uydum.
Ramazan diyet için iyi bir zaman değil.
Bugün de ben yaptım, küçüklerdi, küçük oğlum(23), 6 tane yemişKüçüktü çünküühatta 4.cüsünü yesemmi diye düşündüm. Ev yapımı ve küçüklerdi
Evet canım, üstümden traktör geçmiş gibiyimÇok az gerçekten 2 haftadır gece uykusu uyuyorum çok daha dinç hissediyorum kilo vermemde de çok etkili olduğunu söylemişti diyetisyenim
PirinçEllerine sağlık canım, keşke yemek nasip olabilseydi. Herkes çeşit çeşit yapıyor. Sen nasıl yapıyorsun.
Salamura yaprak çok lezzetli oluyorÖdem yapması konusunda haklısın canım, özellikle yaprak salamura olursa.
Çok benzer yapıyoruz. Ben dereotu koymuyorum, ekşiyi de eşim istemiyor. Geri kalan nerdeyse tamamen aynı. çok lezzetli oluyor böyle.
Melemen yedimAfiyet olsun canımÇorba mi kabak spagetti mi
Evreni dinlemek lazımEvren sana diyet yap, boşver tarifleri diyor
Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun canımÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Hoş buldum kaptanım
Depremden sonra bir süre ailelerle birlikte yaşadık. Dikkat edemedim haliyle. Sonra kayınbabam rahatsızlandı (kolon kanseri). Erken evre olunca ameliyatla kurtuldu şükür. Tam o toparlanıyor derken kayınvalidem rahatsızlandı. 40 gün içinde vefat etti… Onsuz ilk ramazan, ilk bayram. Allah büyük toparlanacağız inşallah.
Sen nasılsın?
Tatlım dayanamadıgim tek şey uykusuzluk.Hepimizin düzeni şsştı
Kandirildik mi şimdiMelemen yedim
Sporculuktan obeziteye nasıl geçmiş çok ilginç
Bunu sadece antepliler bilir
Cuma günü yapmayı düşünüyorum yarın yaparsam dayanamaz yerim diyeResim at canım ben de çok merak ettim ne bunlar acaba
Güle güle kullan, çok güzel
Çok güzel bişey attın en iyisi bu videoları izlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?