tebrikler canımDiyetisyen ile son ölçümüm yaptım. Tatile gideceğim için yeni program almadım.
600 Gr ödem olmuş 200 Gr yağ gitmiş tartıya yansıyan 400 Gr
Toplamda 4.2 vermişim diyetisyen ile
Listelere uyamadim. Sadece ilk hafta protein diyetine tam uydum.
Ramazan diyet için iyi bir zaman değil.
Siz nece konuşuyorsunuzEvet kuzum.Kahkenin kokusunu hissettim biliyor musun Köy unundan yapilmisssa dünyanın en sağlıklı kurabiyesi diyebilirim.
11 aylarMübarek 11 ayları bir tek uyku yönünden bekliyorum Allah'ım affet
Ne zaman dönersin canımBilmiyorum ya birden motivasyonumu kaybettim, yeme ataklarım başladı. Tekrar düzenime dönemedim kaldı öyle. Ara vermeliyim diye düşündüm..
Resim at canım ben de çok merak ettim ne bunlar acabaEvet pratik oluyorbu arada kerebiç ve köy kahkesi yapcm resim atarım
Bu saatte ne işi uyu dinlen yarın yaparsınSabah yemek yiyince karnim cok acikti. Yeme beth yeme :) Bir suru is var bana bakan ama yapamayacagim. Uyuyasim var
Ramazan banada yaramadı diyet yönünden canım bire bir uymayatebrikler canımHiç iyi bi zaman değil ben de nasılsa kafama göre diyet yapıyorum deyip ara verdim bayram sonrası göreyim şakırdakımı
SağolTeşekkürler canımçok daha güzelleri en güzelleri sizlerin olsun
Ramazanda kilo eksilmesi çok zor.streste etken madde, uykusuzlukta yoksa senin yediklerin çok azdı yaniiRamazan banada yaramadı diyet yönünden canım bire bir uymaya
Calışsamda olmadı
Haftada kaç kere sebze protein yedim belli değil daha az yediğim bile olmuş ama uyamıyoruz birebir anlıyacağın.
İşte bendede tam tersi kahvaltı menüsünü o kadar seviyorum. arkadaşların menülerini okuyorum öğlen direk yemekle güne başlamışlar şaşırıyorum nasıl olur yanii diyorumTesekkur ederim guzel kizlar :)
Ay ben de kahvaltida peynir sevmiyorum. Olmasa aramam sirf yemek icin yiyorum. Sadece tulum peynirini biraz seviyorum obur peynirleri sirf kalsiyum olsun diye yiyorum
Sen şimdiden randevü al şakırdakından bayram sonrası çok yoğun olur millet daha mikini diyetlerine başlayacak tam mevsimitebrikler canımHiç iyi bi zaman değil ben de nasılsa kafama göre diyet yapıyorum deyip ara verdim bayram sonrası göreyim şakırdakımı
Nasılsınız merak ettim. Ah yavrucak ağladı mı sabah cuma günü Dr. Ne diyecek bakalım, Gelemedin çocuk rahattır umarım. salgın filan mı var acaba havada ani ısındı ortalıkta bayağı hastalık var sankiCanlar sizlere merhaba diyemeden lafa dalmış oldum. Herkes iyidir inşallah.
Sabah oğlum okula ağlayarak gitti baş ağrısından. Sınavı var diye mecburen gönderdim. Öğlen dayanamadığı için eve getirdim, hem ateşi var hem ağrısı. Cumaya randevu aldım baş ağrıları için. Şimdi babasıyla yatıyorlar. Akşam giremezsem haberiniz olsun. İnşallah ateşi yükselmez.
Doğru söylüyorsun yarın ararım unutmazsamSen şimdiden randevü al şakırdakından bayram sonrası çok yoğun olur millet daha mikini diyetlerine başlayacak tam mevsimi
Az dalaşmadik kısır yüzünden.Bol yeşillikle kocaman tabak yiyebilirsin. 87 den bu rakamlara gelene kadar hep kısır oldu listemdeçok da severimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?