Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben demedim sen dedin

He yaaa gıygıygıy
Yok sen dedin ben demeidm
Sibelime yoldu içindekilerin dışa vurumu yaşanmış. Biriktirme tatlım hasta edersin kendini.
Ya bazı şeyler üst üste geldi hocam. Valla bu camiada ben çok fazla duramam. Çocukların geleceğini değilde kendi menfaatlerini düşünenleri görünce canım çok sıkılıyor.
Bazı şeylerde öne çıkmak istemiyorum artık. Çektim kendimi bu sefer herkes anlasın diye ama anlaması gerekenler anlamadı. Hiç alakası olmayanlar daha çok üzerlerine aldılar. İnanın öğretmenler odasına girmiyorum artık. Konuşulan muhabbetler araba , sen şunu aldın model ne özelliği ne ev, şurada şu fiyat burada bu fiyat. Eğitim öğretim adına birşey konuşulmuyor şimdi duramadik il milli eğitim proje başlatmış bu sene ilk defa burada uygulanacak bizde dört arkadaş gönüllü olduk. Şimdi bu göze batıyor. Dilimin ucuna geliyor söylemek istiyorum aman Sibel üç günlük dünya kalp kırmaya değmez diyorum ama yine ben üzülüyorum. Azıcık eğitim öğretim sürecini takip etseniz araba ile evleri az arastirsaniz azıcık kendi mesleginize yonelseniz diyecem sonra bizlere bu sitemi etmeseniz diyeceğim ama yine sus diyorum.
Afiyet olsun kaptanım.
Teşekkürler hocam

İyi akşamlar, 4-5 ay önce gruba yazmış ama bırakmak zorunda kalmıştım. Tekrar başlamak istiyorum kısmetse. 4 aydır haftanın 3 günü ağırlık idmanı yapıyorum. Bu sürede yediklerime dikkat ettiğim için 64 kiloya kadar indim. Hedef kilom 58. Motivasyon eksikliği yaşıyorum bu ara. Umarım motivasyonumu yakalarım tekrardan.

YAŞINIZ: 34

BOYUNUZ: 164

KİLONUZ: 64.5

HEDEF KİLONUZ: 58

MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: memur ( doğum iznindeyim şu an)

ÇOCUK SAYISI: 2

KİLO ALMA NEDENİNİZ: emzirme dönemi

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır

Zipzip- LenaG

Başka etiketlemem kişiler var mıdır?

Canım ben bıraktığım zamanlarda da aynı şeyler konuşuluyordu değişmemiş değişeceğini de zannetmiyorum. Senin bu örnek verdiklerinin yanında bir de mış gibi yapanlar var ben en çok onlardan korkuyorum. Hani tribünlere oynuyor dönenler var ya işte onlar. Sen arka planda elle tutulur bir şeyler yapar gündeme gelmek istemezsin onlar basit şeyleri vitrine koyup göz boyarlar. Doğru bildiğini yap inandigin yolda yürü kuzum. Yozlaşmış zihniyete sahip iş arkadaşların seni mutlu etmez ama eminim seni örnek alan vardır.

Hoş geldiniz. Yaaa zipzipimi etiketlemişsin duygulandım. Bayağı uzak kalmışsın. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde yoluna devam edersin.

Çok güzel bir menü afiyet olsun canım Ocelerin ne tatlı görünüyor

Yesssss işte bu beee iki gün de böyle azimle devam canım gidecek o kilocuklar göbecikler
Kahvaltıyı görmemişim ama olsunduuuu kapanış ve şu andan sonraki açılışlar önemli ki
Haklisin Güccük Cadı onemli olan toparlananilmek

Ya öyle durumlarda var hocam. Küçük birşey de hemen idareye gitme. Yeni değişti idarecimiz. Müdür beyi daha bir kere aradığım yok rahatszi etmemek adına. Ama zırt pırt arayıp duruyorlar mis. Ama bugün odaya çağırdı müdür bey konuşalım diye. Hepinizi az çok tanıdım ama Sibel hocamı daha iyi tanıdım dedi. Hem maddi anlamda hem manevi anlamda çok ince düşünüyor. Seni üzgün gördüğümde hocam inan ben üzülüyorum dedi. Dilimin ucuna geliyor söyleyeyim diyorum sonra çocuk musun kızım neyi şikayet ediyorsun diyorum. Sadece bugün çok yorulduğumu dile getirdim çıkayım hocam projeden dedim . Durumumu biliyorsunuz sürecin ne olacağını bilmiyorum dedim. Tam anlamıyla görev almadigim bir projede de adımın geçmesi benim açımdan etik değil dedim. Adam yüzüme değişik değişik bakıyor. Sonra arkadaşlar çıkınca sen nasıl bir insansın diyor.herkes işten kaçar işi başkasına yıkarlar.ben sürekli destek veremeyebilirim bu yüzden bana etik gelmiyor diyorsun diyor. Napayım hocam dedim. Ben de böyleyim dedim. Çok ince düşünme daha önünde uzun yılların var daha nelerle karsilacaksin diyor nasihat ediyor.

Ablasının kuzusu siz dışında nasil hitap edersen et .
Ay ben yuzyuze konusurken o kadar zor sen derim ki , hele resmi bir ortamda tanismissak arkadas bile olsak siz ,siz diye gider.9 yillik yakin arkadaşıma Elif Hanim diyorum burada ise looooo diye giriyorum konuşmaya. Klavye delikanlısıyjm ben

Looooo güzeldi.

Kadınlar Kulübüne özel bir durum. Dış dünyada ben de senin gibiyim çiçeğim.

İnsanın kalitesini bilen bir idareciye denk gelmek ayrı bir şans. Hak yemek seni üzüyor çok şükür böylesin. İdareyle içli dışlı öğretmenlere asla güvenme iyi kötü düşüncelerinden bahsetme. Dik duruşuna hayranım idealistligine de. Kendini birazcık düşünürsen çok sevinirim. Sağlığıni bozana kadar çalıştığını geçen yıl gördük. Bu da ablanın ricası.

Dr now ile gelmiş birileri hoşgeldin

Hosbuldum canlarBismillah deyip baslayalim bakalim

İyi geceler Hanımlar
Birinci sınıf annesi olunca pek gelemiyorum bugünün menüsü bu saate kaldı
Sabah11 :2 yumurtadn yulaflı omlet, peynir, çay, 5zeytin , 1dilim tam buğday ekmeği
Ara14.00. :Sade Türk kahvesi, 5 çiğ fındık,5 badem,1 hurma
16.00 : 1elma,1 havuç
Akşam 20.00 : 5 kaşık yağsız pırasa,1kase yogurt
12.800 adım
30 dk eliptik
LenaG , Boncuk2307 , sibel_84

20 kasım çarşamba menüsü

11.00 kahvaltı niyetine
10 adet tuzlu fıstık, 10 adet çıtır leblebi

14.00 kahvaltı
Tereyağlı 2 yumurta, 1 dilim peynir, 7 yeşil zeytin (minik boy), 1er tane pişmiş domates ve biber, 2 avuç kadar lavaş (kendim yapmıştım)

18.00 vanilya aromalı filtre kahve, şekersiz ve Sütsüz.

Su 2.5 lt
Spor 13.000 adım

LenaG Sitare55 Boncuk2307

Başlangıcın hayırlı olsun canım
Sabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için
Bir an önce iyileşir gencecik hücreleri var ilaç şifa olur inşallah
Afiyet olsun
Afiyet olsun akşam yemeği güzel olmuş
Yok kıızz ne hazırlığıı direk takıma girersin de ben o mesajı görmemişim kiii görsem beğeni atar veya cevap verirdim
Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
Canım üşütmüşsündür büyük ihtimal ama bir dikkat et bakalım hafif de olsa yanma var mı ? Varsa dr a gidip hafif bir antibiyotik de alabilirsin 3 güne düzelir
Afiyet olsun hem akşaamm hem böreekl bilemedim
Afiyet olsun
Doğum günün kutlu olsun canım
İlk öğün 11 de
Son ogun 18.00 da yenildi
Adım şimdilik 16712 artı 5020 ip atlandi akşama spor yaparsam eklerim inşallah
@dolar milyoneri LenaG @Boncuk2307
Afiyet olsun sporlar efsane
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel bir menü
afiyet olsun ne oldu sana canım diyet yapmakla ilgili bir bıkkınlık hissi mi yaşıyorsun yoksa genel hayatla ilgili sıkıntıların var ve yemeğe mi yöneliyorsun ?

Afiyet olsun akşam baya az olmuş
Afiyet olsun akşam geçe kalmış biraz
Spor ve su
Güzel menüler canım afiyet olsun
Vay güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canım hasta hasta iyi spor yapmışsın
Afiyet olsun canım ya çorbayı ya pırasayı mı tercih etseydik acaba
Su ve adımlar çok güzel

Son düzenleme:
Ben de siz den sen 'e zor geçiş yaparim hatta ingil8zce de siz ifadesi olmadigi icin stajda üslerime hitap ederken isimlerinin başina Mr.ya da Ms getiriyorum o da garip karsilaniyor burda lutfen ismimle hitab et diyorkar ya adam koskoca CEO çocugu yasinda stajyerler Hi Brian diyor hic bizim kulture gore degil cok zor adapte olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…