Biz her gece telli duvaklı giyinir öyle yatağa gireriz
Çok teşekkür ederimmÇok beğendim.Afiyet olsun canım
Yok sen dedin ben demeidmBen demedim sen dedin
He yaaa gıygıygıy
Ya bazı şeyler üst üste geldi hocam. Valla bu camiada ben çok fazla duramam. Çocukların geleceğini değilde kendi menfaatlerini düşünenleri görünce canım çok sıkılıyor.Sibelime yolduiçindekilerin dışa vurumu yaşanmış. Biriktirme tatlım hasta edersin kendini.
Teşekkürler hocamAfiyet olsun kaptanım.
Canım ben bıraktığım zamanlarda da aynı şeyler konuşuluyordu değişmemiş değişeceğini de zannetmiyorum. Senin bu örnek verdiklerinin yanında bir de mış gibi yapanlar var ben en çok onlardan korkuyorum. Hani tribünlere oynuyor dönenler var ya işte onlar. Sen arka planda elle tutulur bir şeyler yapar gündeme gelmek istemezsin onlar basit şeyleri vitrine koyup göz boyarlar. Doğru bildiğini yap inandigin yolda yürü kuzum. Yozlaşmış zihniyete sahip iş arkadaşların seni mutlu etmez ama eminim seni örnek alan vardır.Yok sen dedin ben demeidm
Ya bazı şeyler üst üste geldi hocam. Valla bu camiada ben çok fazla duramam. Çocukların geleceğini değilde kendi menfaatlerini düşünenleri görünce canım çok sıkılıyor.
Bazı şeylerde öne çıkmak istemiyorum artık. Çektim kendimi bu sefer herkes anlasın diye ama anlaması gerekenler anlamadı. Hiç alakası olmayanlar daha çok üzerlerine aldılar. İnanın öğretmenler odasına girmiyorum artık. Konuşulan muhabbetler araba , sen şunu aldın model ne özelliği ne ev, şurada şu fiyat burada bu fiyat. Eğitim öğretim adına birşey konuşulmuyor şimdi duramadik il milli eğitim proje başlatmış bu sene ilk defa burada uygulanacak bizde dört arkadaş gönüllü olduk. Şimdi bu göze batıyor. Dilimin ucuna geliyor söylemek istiyorum aman Sibel üç günlük dünya kalp kırmaya değmez diyorum ama yine ben üzülüyorum. Azıcık eğitim öğretim sürecini takip etseniz araba ile evleri az arastirsaniz azıcık kendi mesleginize yonelseniz diyecem sonra bizlere bu sitemi etmeseniz diyeceğim ama yine sus diyorum.
Teşekkürler hocam
Hoş geldiniz. Yaaa zipzipimi etiketlemişsin duygulandım. Bayağı uzak kalmışsın. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde yoluna devam edersin.İyi akşamlar, 4-5 ay önce gruba yazmış ama bırakmak zorunda kalmıştım. Tekrar başlamak istiyorum kısmetse. 4 aydır haftanın 3 günü ağırlık idmanı yapıyorum. Bu sürede yediklerime dikkat ettiğim için 64 kiloya kadar indim. Hedef kilom 58. Motivasyon eksikliği yaşıyorum bu ara. Umarım motivasyonumu yakalarım tekrardan.
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ: 64.5
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur ( doğum iznindeyim şu an)
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: emzirme dönemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
Zipzip- LenaG
Başka etiketlemem kişiler var mıdır?
Ablasının kuzusu siz dışında nasil hitap edersen et .Çok teşekkür ederimmdünü dengelemeye çalıştım
Bu arada ben de size nasıl hitap etsem bilemiyorum nasıl isterseniz öyle hitap edeyim
Çok güzel bir menü afiyet olsun canımSelam
Bugünki menüm
Öğlen
12 civarı
3 yumurtadan omlet
Domates salatalık zeytin
Bir ince dilim tost ekmeği 1 tl kaymak 1 tk marmelat
Ara:
16 civarı
140 gr hindi budu
Bol kase marul
Akşam 19.30
1 adet hamburger köftesi
1 lase yoğurt
Az yeşillik
Su1 lt
Hastayım içemiyorum
Spor: 35 dk eliptik bisiklet 12.32 km
LenaG sibel_84
Eki Görüntüle 3507144
Haklisin Güccük CadıYesssss işte bu beeeiki gün de böyle azimle devam canım gidecek o kilocuklar göbecikler
Kahvaltıyı görmemişim ama olsunduuuu kapanış ve şu andan sonraki açılışlar önemli ki
Ya öyle durumlarda var hocam. Küçük birşey de hemen idareye gitme. Yeni değişti idarecimiz. Müdür beyi daha bir kere aradığım yok rahatszi etmemek adına. Ama zırt pırt arayıp duruyorlar mis. Ama bugün odaya çağırdı müdür bey konuşalım diye. Hepinizi az çok tanıdım ama Sibel hocamı daha iyi tanıdım dedi. Hem maddi anlamda hem manevi anlamda çok ince düşünüyor. Seni üzgün gördüğümde hocam inan ben üzülüyorum dedi. Dilimin ucuna geliyor söyleyeyim diyorum sonra çocuk musun kızım neyi şikayet ediyorsun diyorum. Sadece bugün çok yorulduğumu dile getirdim çıkayım hocam projeden dedim . Durumumu biliyorsunuz sürecin ne olacağını bilmiyorum dedim. Tam anlamıyla görev almadigim bir projede de adımın geçmesi benim açımdan etik değil dedim. Adam yüzüme değişik değişik bakıyor. Sonra arkadaşlar çıkınca sen nasıl bir insansın diyor.herkes işten kaçar işi başkasına yıkarlar.ben sürekli destek veremeyebilirim bu yüzden bana etik gelmiyor diyorsun diyor. Napayım hocam dedim. Ben de böyleyim dedim. Çok ince düşünme daha önünde uzun yılların var daha nelerle karsilacaksin diyor nasihat ediyor.Canım ben bıraktığım zamanlarda da aynı şeyler konuşuluyordu değişmemiş değişeceğini de zannetmiyorum. Senin bu örnek verdiklerinin yanında bir de mış gibi yapanlar var ben en çok onlardan korkuyorum. Hani tribünlere oynuyor dönenler var ya işte onlar. Sen arka planda elle tutulur bir şeyler yapar gündeme gelmek istemezsin onlar basit şeyleri vitrine koyup göz boyarlar. Doğru bildiğini yap inandigin yolda yürü kuzum. Yozlaşmış zihniyete sahip iş arkadaşların seni mutlu etmez ama eminim seni örnek alan vardır.
Ay ben yuzyuze konusurken o kadar zor sen derim ki , hele resmi bir ortamda tanismissak arkadas bile olsak siz ,siz diye gider.9 yillik yakin arkadaşıma Elif Hanim diyorumAblasının kuzusu siz dışında nasil hitap edersen et .
Looooo güzeldi.Ay ben yuzyuze konusurken o kadar zor sen derim ki , hele resmi bir ortamda tanismissak arkadas bile olsak siz ,siz diye gider.9 yillik yakin arkadaşıma Elif Hanim diyorumburada ise looooo diye giriyorum konuşmaya. Klavye delikanlısıyjm ben
Kadınlar Kulübüne özel bir durum. Dış dünyada ben de senin gibiyim çiçeğim.Ay ben yuzyuze konusurken o kadar zor sen derim ki , hele resmi bir ortamda tanismissak arkadas bile olsak siz ,siz diye gider.9 yillik yakin arkadaşıma Elif Hanim diyorumburada ise looooo diye giriyorum konuşmaya. Klavye delikanlısıyjm ben
İnsanın kalitesini bilen bir idareciye denk gelmek ayrı bir şans. Hak yemek seni üzüyor çok şükür böylesin. İdareyle içli dışlı öğretmenlere asla güvenme iyi kötü düşüncelerinden bahsetme. Dik duruşuna hayranım idealistligine de. Kendini birazcık düşünürsen çok sevinirim. Sağlığıni bozana kadar çalıştığını geçen yıl gördük. Bu da ablanın ricası.Ya öyle durumlarda var hocam. Küçük birşey de hemen idareye gitme. Yeni değişti idarecimiz. Müdür beyi daha bir kere aradığım yok rahatszi etmemek adına. Ama zırt pırt arayıp duruyorlar mis. Ama bugün odaya çağırdı müdür bey konuşalım diye. Hepinizi az çok tanıdım ama Sibel hocamı daha iyi tanıdım dedi. Hem maddi anlamda hem manevi anlamda çok ince düşünüyor. Seni üzgün gördüğümde hocam inan ben üzülüyorum dedi. Dilimin ucuna geliyor söyleyeyim diyorum sonra çocuk musun kızım neyi şikayet ediyorsun diyorum. Sadece bugün çok yorulduğumu dile getirdim çıkayım hocam projeden dedim . Durumumu biliyorsunuz sürecin ne olacağını bilmiyorum dedim. Tam anlamıyla görev almadigim bir projede de adımın geçmesi benim açımdan etik değil dedim. Adam yüzüme değişik değişik bakıyor. Sonra arkadaşlar çıkınca sen nasıl bir insansın diyor.herkes işten kaçar işi başkasına yıkarlar.ben sürekli destek veremeyebilirim bu yüzden bana etik gelmiyor diyorsun diyor. Napayım hocam dedim. Ben de böyleyim dedim. Çok ince düşünme daha önünde uzun yılların var daha nelerle karsilacaksin diyor nasihat ediyor.
ayyy ben de çok seviyorum meyveyi, bıraksan abartmıyorum 1 kilo mandalinayı tek seferde yerim, peşpeşe 2 elma, armut vs yiyebilirim, hiç hiç sınırım yok meyvede
hoşgeldin canımm
eveettt canım çok şükürkendi kendime verdiğim bir söz var, irademe hakim olmalıyım bu sebeple
offf hem nasıl bi de mahlep de koymuştum içine iyice burnuma burnuma koktu amaaaaa tadına bile bakmadım ve hatta sabah da kıymalı böreğe direndim ve başardım
çok geçmiş olsun canım, eşim midesi ağrıdığında süt içer iyi de gelir, bir de muz ve tahin çok iyi gelirmiş instada görmüştüm, şimdi de googledan baktım da tarif şöyle bak;
"Bir muz 1/5 yemek kaşığı tahin Yarım tatlı kaşığı tarçın Üç malzemeyi püre haline getirin beş dakika beklettikten sonra yemeklerden önce bir kaşık tüketin"
Afiyet olsunistiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş
Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz
Afiyet olsun güzel bir menü canım
Afiyet olsun16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır
Hoşgeldin canımbir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım
Afiyet olsunhem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım
Tamam canım teşekkür ederimafiyet olsun
Afiyet olsunlimonata çok şekerli değildir umarım akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım
Afiyet olsun canımgüzel bir menü
Afiyet olsunher ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum
Afiyet olsunEvet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum
Afiyet olsuntabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok
Su biraz az kalmış
Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş
İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar
Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsunakşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır
Afiyet olsunçocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun
Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş
Spor da gayet iyi
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil miuğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap
Canım geçmiş olsunyanında atıştırmalık bulundursan iyi olur
Çok güzel menü canım afiyet olsun3 ü 1 aradayı görmüyorum
Gerek yok canım c.tesi atarsın
Valla mis gibi menü afiyet olsun
Afiyet olsunsabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış
Kahvaltı da mis gibi de yersin canım
Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız
Merhaba canım tekrar hoşgeldinc.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki
Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor
Afiyet olsunsenin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?
Günaydıınnn ohh afiyet olsun
Dr now ile gelmiş birileri hoşgeldin
Hosbuldum canlarHoşgeldin
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Bir an önce iyileşir gencecik hücreleri var ilaç şifa olur inşallahSabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için
Afiyet olsunKızlarcımmmm bugünkü menüyü yazıyım mutfağa giriş yapicam .
Saat 09.00 hindiba kahve içine kolajen
Saat 11.30 1.5 haşlama yumurta üzerine çörekotu avuç içi kadar köy peyniri 6 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos
Saat 14.30 çok fena acıktım. 10 tane çiğ fındık yedim 1 bardak çay
Saat 18.00 yağsız tavada 10 hamsi +salata + 4 kaşık portakallı kereviz
Evdekilere balık sonrası fırına güveçte tahin helvası ceviz atıcam onlar yer ben yemem
Saat 20.00 maden suyu
İskeleye +kargoya yürüdüm geldim 5000 adım attım
Su 3litreLenaG Sitare55
Afiyet olsun akşam yemeği güzel olmuşBugün yemek fasli bitti.
20 Kasım
11.00 Üç kaşık yoğurt, üç hurma
12.30 Türk kahvesi
14.30 Bir minnak portakal
16.00 Mandalina büyüklüğünde bir kereviz, bir küçük havuç , bir kabak rendelenip iki yumurta, bir kaşık çavdar unu, bir yemek kaşığı zeytinyağı hepsi karıştırılıp tavada alt üst kizartilip bir bardak ayran eşliginde yenildi.
İki litre su
Eki Görüntüle 3506996
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Yok kıızz ne hazırlığıı direk takıma girersin de ben o mesajı görmemişim kiiiSelam kızlarbugün son tahlilimi teslim ettim, yatılı misafirim vardı uğurladım, sınıf anası olduğumdan öğretmenler günü işlemlerini hallettim… dün aslında tartı sonucumla mahcup mahcup geldim sayfaya, LenaG kaptanın beni hiçbir yere eklemediğini görünce hemen kaçtım ama cumartesi en azından hazırlığa falan alın beni ya.. Gel beniii alll, all benii alll kaptanım
Canım üşütmüşsündür büyük ihtimal ama bir dikkat et bakalım hafif de olsa yanma var mı ? Varsa dr a gidip hafif bir antibiyotik de alabilirsin 3 güne düzelirKızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
Afiyet olsunSelamlar dünkü menüm
Sabah
07:30
Bir haşlanmış yumurta
Öğle
12.30
1 kase maraş tarhanası
Sebzeli köfte 3-4 adet
1 kase Yeşil salata
Ara
4-5 badem 3-4 ceviz 2 kuru erik
Akşam
Tavuklu Fırın böreği 2 adet
Su:2 lt
LenaG sibel_84
Hastayım bugün evdeyim yatıyorum
Kış geldi başladı hastalıklar
Sizler nasılsınız
Afiyet olsunEvime geldim evim canım evim ya insan hastayken evinden çıkmak istemiyor
Bugün okulda öğretmenler günü yemeği yendi
Bence gayet güzel atlattım
7.30
Sirkeli su
10.30
Türk kahvesi
Züber
12.00
Bir lokma pide (1₺ büyüklüğünde)
13.00
İki tane tulumba tatlısı (şekerim düştü)
13.30
1 porsiyon kuzu tandır
3 yk bulgur pilavı(normalde pirinç olacaktı özel istedim kantinci bal ablam sağolsun ikisinden de yapmış Aşk bu kadınn yaa)
Domates soğan
2 bardak ayran
Dip not yemekten sonra resmen çikolata şelalesi kıvamında tatlılar aşerdim ama sabrettim
Sabrın sonu inşallah selamet
Yeme işi 14.00 te bitti tek öğünümsü bişey oldu
14.30
Türk kahvesi
Su 2 litreyi geçerim inşallah
Adım 5.000
Birazdan kolajenli kahve içeceğim
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @Denp @yosunlupapatya
Doğum günün kutlu olsun canımkızlar menülerimi yazıcam bugün doğum günüm
ve doğumgünü pastamı yemedim bence muhteşemim ahahadksdjkdajkldj
ama çok yoğunum çok aşırı aşırı yoğunum
o kadar çok iş vardı ki, kutlayan kimsenin telefonunu açamadım
doğum günü harici 108 görüşme yapmışım yaa
Afiyet olsunİlk öğün 11 de
Son ogun 18.00 da yenildi
Adım şimdilik 16712 artı 5020 ip atlandi akşama spor yaparsam eklerim inşallah
@dolar milyoneriLenaG @Boncuk2307
Afiyet olsun canımLenaG Sitare55
20 Kasım menüm
8:30
2 sütlü kahve
4/5 badem
11:00
3/4 çatal peynir
1 dilim ekmek
Köfte kadar sosis
1 yk kadar yoğurt
1 tatlı kaşığı pekmez
Akşam 15:30 bitti
1 tabak Etli nohutlu kuru sebzeli ekşili köfte( yöresel yemek onun için içindeki bütün malzemeleri saydım)
1 sade Türk kahvesi
Su 2 litre olur
Toplam aldığım kalori 630
Hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum evde biraz spor yapmaya çalışacağım
Afiyet olsun canım güzel bir menüIyi akşamlar güzel hatunlar
Bugun menumu yazayım hemen
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kendim yaptığım mercimek ekmek
Peynir 7 zeytin
Ara
Sade filtre kahve Yanında bi kaç badem bi kaç kaju 3 hurma
Akşam
1 kase şehriye çorbası
1 tabak ıspanak yemeği ustune yoğurt ve bolca salata
Su 3 lt
30 dk yürüyüş yaptım
Adımlar in bu kadar çok olduğuna bakmayın yürüyüşü sayıyorum kendimce ama cidden de evde oturamıyorum bi türlü o yüzden bu kadar yüksek sayı
LenaG Boncuk2307 Sitare55
afiyet olsunİyi akşamlar
LenaG Boncuk2307 sibel_84
Kahvaltı 10.00
2 tost
12.45 Öğlen fırın köfte
Yoğurt 2 YK
17.30 akşam
Sarma 500gr
1elmalı kurabiye
2 dilim kalem ispanakli börek
2,5 lt su
6000 adım
Afiyet olsun akşam baya az olmuşMenümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Öğle yarım ayvalik tostu
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+2hurma
Akşam okulda oldu yine
1 orta boy patates
Çeyrek domates
1 salatalık
2 biber
Adım sayım 8100
Su tamamdir
Afiyet olsun akşam geçe kalmış biraz20 kasım menü:
8.30 ejder meyveli yulaf lapası+2 haşlanmış yumurta
12.30 karışık kebap, 1 dilim pide + salata
15.30 süt, 2 hurma, 8 fındık
20.00 fırında tavuk göğüs 5 parça + ıspanaklk toga çorbası 2 kase
spor
10 bin adım
15 dk ağırlık antrenmanı(bacak günü)
su şimdilik 3 lt
Sitare55 LenaG Boncuk2307
Güzel menüler canım afiyet olsunSitare55 LenaG Boncuk2307
19 Kasım Salı
sabah peynir, zeytin, söğüş salata, simit
öğlen 3 köfte, zeytinyağlı kereviz yemeği, 2 yk yoğurt, 2 eti form
ara 1 küçük elma, kuruyemiş, kefir
akşam tavuklu nohut yemeği, salata, ekmek
ara çekirdek
11.240 adım
20 Kasım
sabah 09.30
1 asrın tandırı lavaş arasında 30 gr kaşar, 10 zeytin, kuru domates, köz kapya
1 küçük salatalık
öğlen 12.30
4 yk yoğurt, 4 yk fropie granola, 1 küçük elma, 1 kahve kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, tarçın
ara 15.00
2 küçük salatalık
ara 17.00
2 ceviz
akşam 19.00
3 köfte, domatesli marul salatası, 150 mlt meyveli kefir, 30 gr karakılçık tbe
ara 21.00 gibi yerim
1 küçük çb çekirdek
2 lt su
11.000 adım
Vay güzel menü afiyet olsunBugünkü Menüm,
Sabah 10:00
Türk kahvesi
1 kuru kayısı
Öğle 12:00
1 tavuk but ızgara
2 yk kinoalı salata
Ara 15:30
Yarım yeşil elma
4 çiğ badem
1 mandalina
Akşam 18:15
1 çorba kasesi kırmızı mercimek çorbası
Su 2lt’yi geçmiştir
1 kupa yeşil çay
7900 adım
LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Afiyet olsun canımSelam
Bugünki menüm
Öğlen
12 civarı
3 yumurtadan omlet
Domates salatalık zeytin
Bir ince dilim tost ekmeği 1 tl kaymak 1 tk marmelat
Ara:
16 civarı
140 gr hindi budu
Bol kase marul
Akşam 19.30
1 adet hamburger köftesi
1 lase yoğurt
Az yeşillik
Su1 lt
Hastayım içemiyorum
Spor: 35 dk eliptik bisiklet 12.32 km
LenaG sibel_84
Eki Görüntüle 3507144
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
11:30 1elma, 3kuru incir, 1kupa sade şekersiz filtre kahve
18:15 1kase brokoli çorbası, 1kase pırasa yemeği, yarım kase mantı (tepeleme 4yk.) 3yk.sarımsaklı az yağlı yoğurt, 1tk.kabak tatlısı
1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
3.5 litre su
Adım 8946
Ben de siz den sen 'e zor geçiş yaparim hatta ingil8zce de siz ifadesi olmadigi icin stajda üslerime hitap ederken isimlerinin başina Mr.ya da Ms getiriyorum o da garip karsilaniyor burdaAy ben yuzyuze konusurken o kadar zor sen derim ki , hele resmi bir ortamda tanismissak arkadas bile olsak siz ,siz diye gider.9 yillik yakin arkadaşıma Elif Hanim diyorumburada ise looooo diye giriyorum konuşmaya. Klavye delikanlısıyjm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?