Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi gecelr kizlar , Rabbim ailenizde iki cihan saadeti versin ,arkadasa cok uzuldum. Duamda da olacak insallah.

Bebeler uyudu biraz etrafi toparlamam lazim, biraz da ders calisacgim.

Hayirli huzurlu geceler, Allah rahatlik versin.
Allah rahatlık versin canım sana da Aminnnn
Benimkide eşimle kızım kim isterse özele atarım sağdaki adres açılmadı bi türlü
Foto vardı da ben mi kör oldum acaba

Iyi gecelr kizlar , Rabbim ailenizde iki cihan saadeti versin ,arkadasa cok uzuldum. Duamda da olacak insallah.

Amin canım Amin evde huzur çok önemli
Afiyet olsun canım
Sağol canım
Ben de görecek miyim o günleri nasipse acaba afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Huzur ve sükûnet veriyor insana kb Trabzonda ev yaptırıyor kısmetse yaz kış gideriz orada doya doya bakacağım manzaraya 🏞
Görürsün inşaAllah canım, Kızlar daha hizmetkar mı oluyor benimki mi öyle bilemiyorum . Allqhım evlatlarımızın acılarını göstermesin Amin. Bugün çok hüzünlü olduk ya.

sana da hayırlı huzurlu geceler zeynepcim. Allah dualarını kabul etsin

InsaAllah canım Rabbim herkese hayırlı ömür ve hayırlı yoldaş nasip etsin prensin annesine ben de çok üzüldüm büyük haksızlığa uğradı Allah onu o eşi olacak cibiliyetsizden bir an evvel kurtarsın ailesine özellikle ayrı bir sinirlendim sen gel çocuğu bırak ne demek bu nasıl büyük bir kötülük Rabbim yasatmasin kızlarımın başına böyle bir şey gelse dünyayı yakarım kimse onlara zarar veremez çocuğu benim canım kanım canımı veriririm ne kızımı ne de torunumu veriririm Allah ailenin de hayırlısını nasip etsin insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…