- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Hasta falan zannetdim. İyi olsunda aman kudursuz azcıkKuduruklugundan
Allah rahatlık versin canım sana da AminnnnIyi gecelr kizlar , Rabbim ailenizde iki cihan saadeti versin ,arkadasa cok uzuldum. Duamda da olacak insallah.
Bebeler uyudu biraz etrafi toparlamam lazim, biraz da ders calisacgim.
Hayirli huzurlu geceler, Allah rahatlik versin.
Foto vardı da ben mi kör oldum acabaBenimkide eşimle kızımkim isterse özele atarım sağdaki adres açılmadı bi türlü
Heee artist benimkisi ablasi kılıklıTatliş
Amin canım Amin evde huzur çok önemliIyi gecelr kizlar , Rabbim ailenizde iki cihan saadeti versin ,arkadasa cok uzuldum. Duamda da olacak insallah.
Sağol canımAfiyet olsun canım
Görürsün inşaAllah canım, Kızlar daha hizmetkar mı oluyor benimki mi öyle bilemiyorum . Allqhım evlatlarımızın acılarını göstermesin Amin. Bugün çok hüzünlü olduk ya.Ben de görecek miyim o günleri nasipse acabaafiyet olsun
Afiyet olsun canım
Huzur ve sükûnet veriyor insana kb Trabzonda ev yaptırıyor kısmetse yaz kış gideriz orada doya doya bakacağım manzaraya🏞
Hep geçiştiriyon beni. Gel ikimiz açalım özeli. Aa zaten o vardı dimi ,Heee bir düşüneyim ben onu yarin
Var tabiki özelim hep açık dermisimHep geçiştiriyon beni. Gel ikimiz açalım özeli. Aa zaten o vardı dimi ,
Bensiz ozel miHep geçiştiriyon beni. Gel ikimiz açalım özeli. Aa zaten o vardı dimi ,
Sağol canımEllerine sağlık.Afiyet olsun canım
Ablası kimden almış acaba azcık anasından da almamış mıHeee artist benimkisi ablasi kılıklı
Özel deyince gelen misafir hayırdır kimsinizBensiz ozel mi
sana da hayırlı huzurlu geceler zeynepcim. Allah dualarını kabul etsinIyi gecelr kizlar , Rabbim ailenizde iki cihan saadeti versin ,arkadasa cok uzuldum. Duamda da olacak insallah.
Yok kız ben kim güzellik kimSağol canım
Ablası kimden almış acaba azcık anasından da almamış mı
InsaAllah canım Rabbim herkese hayırlı ömür ve hayırlı yoldaş nasip etsin prensin annesine ben de çok üzüldüm büyük haksızlığa uğradı Allah onu o eşi olacak cibiliyetsizden bir an evvel kurtarsın ailesine özellikle ayrı bir sinirlendim sen gel çocuğu bırak ne demek bu nasıl büyük bir kötülük Rabbim yasatmasin kızlarımın başına böyle bir şey gelse dünyayı yakarım kimse onlara zarar veremez çocuğu benim canım kanım canımı veriririm ne kızımı ne de torunumu veriririmAmin canım Amin evde huzur çok önemli
Sağol canım
Görürsün inşaAllah canım, Kızlar daha hizmetkar mı oluyor benimki mi öyle bilemiyorum . Allqhım evlatlarımızın acılarını göstermesin Amin. Bugün çok hüzünlü olduk ya.
Yaa daha buralardaydim da ozeli goruncr yazayim dedimÖzel deyince gelen misafir hayırdır kimsiniz
Sessizde konuşuyoz nasıl duyarsin bilmemYaa daha buralardaydim da ozeli goruncr yazayim dedim
Gecmise sabah bakacağım
Iste ozele karsi birseyim var hemen burda bitiyorumSessizde konuşuyoz nasıl duyarsin bilmem
Beni de almıyorlarIste ozele karsi birseyim var hemen burda bitiyorum
Benim telefon ekranı fotom bu canım
Eki Görüntüle 2942799
Diğeri de bu
Eki Görüntüle 2942800
Çok severim böyle fotoğrafları nedense ❤
daha renkli, pozitif doğa resimleri ekleyebilirsiniz. bunlar güzel ama diğer taraftan ne bileyim ürkütücü geliyor. ben olsam renkli çiçekli böcekli tercih ederim.Eki Görüntüle 2942812 benim de bi ekran resmim.
Ben başak burcuyumHepimiz bogayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?